Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
ja nesto kombinujem pa se prebacujem iz stana u stan. meni nije toliko smor, volim da promijenim s vremena na vrijeme
A da pakujes sve stvari? Nije ti smor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nesto kombinujem pa se prebacujem iz stana u stan. meni nije toliko smor, volim da promijenim s vremena na vrijeme
A da pakujes sve stvari? Nije ti smor?
))ne pakujem, samo izvadim iz ormara i onako sa ofingerima strpam u auto.))
A cipele, a tiganje, a peskire a ***** materine
ma samo nabacam u vrece i kutije. kod tebe je komplikovano, al kod mene je sve 10 minuta autom
Ja nemam nameru u narednih 5 godina . Veliki je to smor

Spavam popodne i ne mogu da ustanem, budem umorna od spavanja i lose mi je od spavanja... stvarno sam metereopata![]()

Sto to?
- - - - - - - - - -
Mamina reakcija kad je cula da sam oprala sudove. " Da li je to moguće hahaha,ne mogu da te zamislim kako peres sudove hahaha."![]()
Zamisli da si ko ja i da radis sve sama stalno i uvek.
Kako bi to bilo?![]()
Sto to?
- - - - - - - - - -
Mamina reakcija kad je cula da sam oprala sudove. " Da li je to moguće hahaha,ne mogu da te zamislim kako peres sudove hahaha."![]()

Ma onako
Opet napad urlanja u trajanju od pola sata i nikako da ga smirimo i jedva nekako na kraju se smirio i sad spava a meni nije dobro, pa nisam ja bre na ovo pristala, nece valjda svaki zub ovako izbijati![]()
Ma onako
Opet napad urlanja u trajanju od pola sata i nikako da ga smirimo i jedva nekako na kraju se smirio i sad spava a meni nije dobro, pa nisam ja bre na ovo pristala, nece valjda svaki zub ovako izbijati![]()

neće pile, stalne zube neće ni osetiti
znam da ti nije do šale al sam moraala, izvini.....pa jel nema neka tečnost, sprej da se macka i prska da omekša desni i smanji bol.....i još malo da pametujem, što ne zamoliš nekog da ga pričuva da se naspavaš, kad si odmorna bar na par sati sve bude lakše...ovako se mučite i ti i bebac![]()
)))Dali smo mu paracetamol na kraju pa se smirio i zaspao i evo jos uvek spava.
A mazala sam mu desni calgelom (lidokain u sustini), al to njemu nista ne pomaze.
Tu noc kad mu bas izbija zub nista ne pomaze osim analgetika, nazalost.
A sto se pomoci tice, sami smo nas troje, nike to ni problem, samo da je misko ok, bilo bi bolje.
Idemo danas kod zmuovih pa cu tamo odmoriti nadam se, kad ga baba dohvati)))
Dali smo mu paracetamol na kraju pa se smirio i zaspao i evo jos uvek spava.
A mazala sam mu desni calgelom (lidokain u sustini), al to njemu nista ne pomaze.
Tu noc kad mu bas izbija zub nista ne pomaze osim analgetika, nazalost.
A sto se pomoci tice, sami smo nas troje, nike to ni problem, samo da je misko ok, bilo bi bolje.
Idemo danas kod zmuovih pa cu tamo odmoriti nadam se, kad ga baba dohvati)))

nasa je samo ozubatila
ni skontali nismo
samo se nasmijesila jedan dan
ko mala ajkula : )

Daj da vidimo tu alergiju??Taj dekolte treba u rupu.Meni jedne godine izasla alergija po dekolteu
Otisla u apoteku trazila kremu za to, teta mi dala
Mazala par dana
I nikad vise
Ne volim doktore, farmaceuti vise znaju