црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Nemaš pare?zamalo da se pronađem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš pare?zamalo da se pronađem![]()

Nemaš pare?![]()

Ne mozes da nadjes dobrog momka?zamalo da se pronađem![]()
Urke ima viška.![]()

mogu što je najgore
da ne dužim

Čičak, ti li si?jansam.žensko treba on meni da da
Čičak, ti li si?
svi mi volimo pare
.gif)
Ne bih da palim vatru, ali..moj drug je imao slican problem, tj. probleme, i u jednom momentu njemu nesto dune i cvrsto resi da urade dnk..
Dete nije bilo njegovo. Mala je tad imala 2 godine.
Razveo se i prekinuo agoniju.
Sad ima ok zenu, i svoje dete.
Ali, nije poenta da ocinstvo odredi da li ce ziveti sa njom. Tolerancija za greske ipak mora imati neku meru.
A ona ima vise tih "gresaka".
Ne bih da palim vatru, ali..moj drug je imao slican problem, tj. probleme, i u jednom momentu njemu nesto dune i cvrsto resi da urade dnk..
Dete nije bilo njegovo. Mala je tad imala 2 godine.
Razveo se i prekinuo agoniju.
Sad ima ok zenu, i svoje dete.
Ali, nije poenta da ocinstvo odredi da li ce ziveti sa njom. Tolerancija za greske ipak mora imati neku meru.
A ona ima vise tih "gresaka".
Čičak, ti li si?

Ja bi tom liku pucala u glavu bez trunke milosti
Zamisli retarda da dve godine odgajas dete i onda radis dnk i kao nije tvoje okrenes se i odes!
Takve treba istrebiti sa planete.
Pi
- - - - - - - - - -
Evo me lepi
- - - - - - - - - -
Alisa, mozda precenjujes brata. Negde svi mi nadjemo sebi poklopac jbg. Nije ni on bolji kad je ozenio a znao kakva je.
Batali ti mesanje u to, ispasces grbava.
Tema: mi se danas u putu do mora malo cuknuli ... Umalo da izginemo![]()
Ja bi tom liku pucala u glavu bez trunke milosti
Zamisli retarda da dve godine odgajas dete i onda radis dnk i kao nije tvoje okrenes se i odes!
Takve treba istrebiti sa planete.
Pi
- - - - - - - - - -
Evo me lepi
- - - - - - - - - -
Alisa, mozda precenjujes brata. Negde svi mi nadjemo sebi poklopac jbg. Nije ni on bolji kad je ozenio a znao kakva je.
Batali ti mesanje u to, ispasces grbava.
Tema: mi se danas u putu do mora malo cuknuli ... Umalo da izginemo![]()
I ja ne kapiram coveka koji je dve godine imao dete,pa kad je test pokazao drugacihe,odjednom ga vise nema.odvratno.pa covek zavoli psa i veze se za citam zivot,a ne malu bebu
I ja ne kapiram coveka koji je dve godine imao dete,pa kad je test pokazao drugacihe,odjednom ga vise nema.odvratno.pa covek zavoli psa i veze se za citam zivot,a ne malu bebu