Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih da palim vatru, ali..moj drug je imao slican problem, tj. probleme, i u jednom momentu njemu nesto dune i cvrsto resi da urade dnk..
Dete nije bilo njegovo. Mala je tad imala 2 godine.
Razveo se i prekinuo agoniju.
Sad ima ok zenu, i svoje dete.

Ali, nije poenta da ocinstvo odredi da li ce ziveti sa njom. Tolerancija za greske ipak mora imati neku meru.
A ona ima vise tih "gresaka".

Ja bi tom liku pucala u glavu bez trunke milosti
Zamisli retarda da dve godine odgajas dete i onda radis dnk i kao nije tvoje okrenes se i odes!
Takve treba istrebiti sa planete.
Pi

- - - - - - - - - -

Ne bih da palim vatru, ali..moj drug je imao slican problem, tj. probleme, i u jednom momentu njemu nesto dune i cvrsto resi da urade dnk..
Dete nije bilo njegovo. Mala je tad imala 2 godine.
Razveo se i prekinuo agoniju.
Sad ima ok zenu, i svoje dete.

Ali, nije poenta da ocinstvo odredi da li ce ziveti sa njom. Tolerancija za greske ipak mora imati neku meru.
A ona ima vise tih "gresaka".

Čičak, ti li si?

Evo me lepi

- - - - - - - - - -

Alisa, mozda precenjujes brata. Negde svi mi nadjemo sebi poklopac jbg. Nije ni on bolji kad je ozenio a znao kakva je.
Batali ti mesanje u to, ispasces grbava.

Tema: mi se danas u putu do mora malo cuknuli ... Umalo da izginemo :sad2:

Zamisli retarda da dve godine odgajas dete i onda radis dnk i kao nije tvoje okrenes se i odes!
Pi

- - - - - - - - - -

Evo me lepi

- - - - - - - - - -

Alisa, mozda precenjujes brata. Negde svi mi nadjemo sebi poklopac jbg. Nije ni on bolji kad je ozenio a znao kakva je.

I moj muz danas dosao.a ide preko jabuke,kaze manja guzva

Pi

- - - - - - - - - -

Evo me lepi

- - - - - - - - - -

Ma nemoj, treba njoj pucati u glavu jer mu podmece dete koje nije njegovo.
Dnk ne bi ni radio da ga nije konstantno varala.

I ja ne kapiram coveka koji je dve godine imao dete,pa kad je test pokazao drugacihe,odjednom ga vise nema.odvratno.pa covek zavoli psa i veze se za citam zivot,a ne malu bebu

I ja ne kapiram coveka koji je dve godine imao dete,pa kad je test pokazao drugacihe,odjednom ga vise nema.odvratno.pa covek zavoli psa i veze se za citam zivot,a ne malu bebu

Zali on za detetom, ali zali i sebe jer je celog zivota sa njom bio u konstantnim lazima.
Smokvo, ono sto ne bi istolerisala za svog sina, isto je i sa drugim muskarcima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back