Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kurveštija ga je po 126-i put ubedila da će biti mirna.
On se vratio kući, tako da čekamo novi krug pakla.

Koliko puta je potrebno da te neko slaže da bi shvatio da ne govori istinu?
Gledajte sa strane, nemojte da se mešate i preuzmite decu ako i kad zatreba.Ako on ne kapira, vi ga nećete ubediti.

- - - - - - - - - -

Ono jes ako je neki dobar tip
Pa ga sve jedva cekaju

Ali nesto malo takvih :lol:
Pa jes' ono,samo ptićka je zlatna stvar.:rotf:

Kurveštija ga je po 126-i put ubedila da će biti mirna.
On se vratio kući, tako da čekamo novi krug pakla.

Koliko puta je potrebno da te neko slaže da bi shvatio da ne govori istinu?

Претпоставила сам да ће се то десити :(

То обично тако иде.

Једино што ме нервира је "да је брак заснован на деци и да се нешто ради због деце".

То апсолутно не признајем.

За десетак година деца ће бити своји људи, шта онда?

Схватиће да је лагао себе, не друге.

Boli ga pedu za nju, ceo brak je zasnovan na deci.

U braku se ostaje iz straha, racionalnog ili iracionalnog, kao i iz sopstvene slabosti. Deca su samo izgovor.

Tvoj brat ocigledno nema snage da se izbori sa doticnom.

Ovo nisu nimalo naivne situacije, jer deca sve vide, cuju i osecaju. Da ne govorim o tome da kada se tvoj brat pokupio i otisao, ona su krenula za njim - znaci da su itekako svesna koji roditelj im pruza sigurnost. Probaj da ovo iskoristis. Hoce li on da te saslusa? Budi i gruba ako treba, ali igraj na kartu da ako mu je zaista stalo do dece, on doticnu treba da ostavi.

U braku se ostaje iz straha, racionalnog ili iracionalnog, kao i iz sopstvene slabosti. Deca su samo izgovor.

Ovo nisu nimalo naivne situacije, jer deca sve vide, cuju i osecaju. Da ne govorim o tome da kada se tvoj brat pokupio i otisao, ona su krenula za njim - znaci da su itekako svesna koji roditelj im pruza sigurnost. Probaj da ovo iskoristis. Hoce li on da te saslusa? Budi i gruba ako treba, ali igraj na kartu da ako mu je zaista stalo do dece, on doticnu treba da ostavi.

Pametno i pedagoski.:ok:

Bas tako Reg.
Deca sluze kao izgovor, sto ume da bude prilicno frustrirajuce.
I za razliku od cicak, ja sam bila vrlo nesrecna sto se moji nisu razveli kad im je bilo vreme, no eto..
Prodje zivot al mogli smo biti postedjeni raznih, hmmm, neprijatnosti, samo da su roditelji malo drugacije rezonovali.

ja htjedoh napisati ljudi su ******, no regina me preduhitrila!!

Bas tako Reg.
Deca sluze kao izgovor, sto ume da bude prilicno frustrirajuce.
I za razliku od cicak, ja sam bila vrlo nesrecna sto se moji nisu razveli kad im je bilo vreme, no eto..
Prodje zivot al mogli smo biti postedjeni raznih, hmmm, neprijatnosti, samo da su roditelji malo drugacije rezonovali.

Frustrirajuće za decu, jer kasnije kad odrastu shvate da nisu oni tu ništa bili krivi, nego da su im roditelji, izbegavajući da se suoče sa sopstvenim slabostima , svalili tu krivicu na nejaka pleća.

Nije retko čuti ni da roditelji pred decom kažu da neće da odu na neku operaciju, jer šta će biti sa decom ako se njima tamo nešto loše desi. I onda dete raste gledajući roditelja kako se pati, misleći da je ono krivo za sve. A samo je trebalo svoje strahove spoznati, i ne tražiti krivce u drugima.
Ne kažem da strah ne postoji, ali treba ga zadržati za sebe, bar pred decom.

Naši mama i tata su ga ubedili da nastavi da je trpi zbog dece jer su oni tako živeli ceo život i misle da je to ispravno. Nama su napravili pakao, ali oni u to ne veruju. Ja nisam htela da se udajem zbog njihovog braka koji je bio sve samo ne brak.
Ja sam im plakala kada sam imala 16 godina i molila da se razvedu jer nisam mogla da trpim njihove svađe po ceo dan, ali su oni tvrdili da je bolje da se ne razvedu jer bi mi još više patili. :roll:
Zato sada žive sami u stanu kao ker i mačka, nastavljaju sa svađanjem non-stop i pred unucima i pred nama i kada su porodični skupovi, uopšte se ne ustručavaju da se svađaju. A da ne pričam da se meni i bratu naizmenično stalno žale jedno na drugo.

Što se tiče kurveštije, brat se boji da će mu iz inata uzeti decu jer je neuračunljiva i u stanju je da šteti deci samo da bi njemu napakostila. To mu je više puta u svađi rekla. Zato on sve ove godine ćuti. Kada je počela sa švaleranjem i kada je uhvatio prvi put, rekao je da će otići ako ne prestane pa je ona rekla da će prestati samo da on ne ide jer onda ona nema obaveza oko dece.

Žena je bolid neviđeni, godinama je na mene bila ljubomorna jer je mislila da više voli mene nego nju. :eek:
Pošto je ona bila jedinica pa ne kapira odnose između brata i sestre.

Koja je to bolest kada si ljubomoran na zaovu? :think:

Naši mama i tata su ga ubedili da nastavi da je trpi zbog dece jer su oni tako živeli ceo život i misle da je to ispravno. Nama su napravili pakao, ali oni u to ne veruju. Ja nisam htela da se udajem zbog njihovog braka koji je bio sve samo ne brak.
Ja sam im plakala kada sam imala 16 godina i molila da se razvedu jer nisam mogla da trpim njihove svađe po ceo dan, ali su oni tvrdili da je bolje da se ne razvedu jer bi mi još više patili. :roll:
Zato sada žive sami u stanu kao ker i mačka, nastavljaju sa svađanjem non-stop i pred unucima i pred nama i kada su porodični skupovi, uopšte se ne ustručavaju da se svađaju. A da ne pričam da se meni i bratu naizmenično stalno žale jedno na drugo.

Što se tiče kurveštije, brat se boji da će mu iz inata uzeti decu jer je neuračunljiva i u stanju je da šteti deci samo da bi njemu napakostila. To mu je više puta u svađi rekla. Zato on sve ove godine ćuti. Kada je počela sa švaleranjem i kada je uhvatio prvi put, rekao je da će otići ako ne prestane pa je ona rekla da će prestati samo da on ne ide jer onda ona nema obaveza oko dece.

Žena je bolid neviđeni, godinama je na mene bila ljubomorna jer je mislila da više voli mene nego nju. :eek:

Koja je to bolest kada si ljubomoran na zaovu? :think:

pa nek uzme, i treba da budu kod nje. a braco nek se lijepo ponovo ozeni (prizeni votevr) i nadje svoju srecu.

Koja je to bolest kada si ljubomoran na zaovu?
:think:

Ima puno takvih, kao i roditelja koji ne trpi ni snaju ni zeta, jer su im "ukrali" decu.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back