Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bem te državo lopova , lažova i lijenština !
Prije Nove godine sam podnio zahtjev za novu zdravstvenu i još je nisam dobio .![]()
I sodu bikarbonu!
Šta će ti kad imaš šlep službi koliko hoćeš?Bem te državo lopova , lažova i lijenština !
Prije Nove godine sam podnio zahtjev za novu zdravstvenu i još je nisam dobio .![]()
Moj bata se popičko sa ženom kurveštijom i odselio se iz stana. Sad je opet momak.![]()
metlo, i ja sam neprijatelj tih otrova i zato izbegavam mazanje na kozu, al cu na krjau morati, jer ja loodim od ugriza. ne mogu nocu da spavam.
- - - - - - - - - -
ima to cudo da s ekupi, al ja reko aj tablete, valjda je isto..al jok nista oni pored tablete ko da je nema.
- - - - - - - - - -
ispred monitora mi leti jedan....i ja mu nista ne mogu![]()
Moj bata se popičko sa ženom kurveštijom i odselio se iz stana. Sad je opet momak.![]()
smrzo sam se u sred jula![]()
Pa žao mi je što mu se to desilo.Зашто онда![]()
tek sad imam snage da napišem da nema više mog crnog mačka...
Pa žao mi je što mu se to desilo.
Tačnije dešavalo se već par meseci pa su razgovarali i obećala je da neće više širiti noge okolo, ali ne može da odoli.
tek sad imam snage da napišem da nema više mog crnog mačka...
Srećna sam jer je bedna na svim poljima i to sam mu od prvog dana rekla.Буди срећна што се отарасио беде.
Није лако стално држати очи на леђима.
Srećna sam jer je bedna na svim poljima i to sam mu od prvog dana rekla.
Ali ga je nahvatala na bebu, a on jadničak u životu je samo želeo da ima decu.
Ja lično sam zadovoljna ishodom, bolje da se to desilo posle 10 godina braka nego da je ceo život patio pored krmače.
Ali njemu je sve to bilo jako stresno. I pokušavao je da je dozove pameti zbog dece.
Da mogu, ja bih je udavila da crkne tako skrnava i samoživa.
Ali kad pogledaš, nije ni mogla bolja ispasti. Njena mama je kad je ona bila dete, otišla u prodavnicu i nije se više nikad javila. Tata je išao u policiju da prijavi mamin nestanak. I onda je posle nekoliko meseci neko od poznanika sretne u gradu - mačka se preselila kod drugog čoveka. Nije našla za shodno da se javi makar detetu, kao da ne postoji. Snajka je mnogo godina kasnije saznala da mama ima još dvoje dece sa nekim drugim tipovima pre njenog tate koju je isto tako samo ostavila i otišla sa drugim.
Tako da ni snajka ne može da bude baždarena pored takve majke.