Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta se ti kliberis :lol: pa pricali smo juce ja i dee na tu temu, covek ima muke sa tim g pa sam i ja podelila moje
ni gluplje sprave ni veceg drkanja za popraviti/zameniti

komp kad su mi popravljali bilo par min, vodokotlic mi majstor namesto od jutra do veceri :lol:

A da ga nema, pitam ja tebe? :lol:

Inace, imam i ja jednog dedu vodoinstalatera sa iskustvom, novi kotlic namestao satima. :roll:

E, narode, hvala vam na recima utehe da vas sad ne citiram sve al' ja se tako danas bespovratno izblamirah da me sad ni Morava ne opra. Inace malopre sam tek video tamno sive sveze oprane carape koje su stajale bas tamo gde treba da stoje i gde inace nisam ni gledao. Tako mi i treba kad se svako jutro probudim bunovan kao s' kruske da sam pao plus sto sam izgleda corav k'o krtica!

Jutros podjem na posao, doteram se, crne kozne cipele, elegantne pantalone, fina kosulja, sve cakum-pakum. I ne mogu da nadjem crne carape. Ne mogu i ne mogu... ma nema veze, obujem bele, ionako nece da se vidi posto sam ceo dan u kolima a i kad stojim ne primecuje se posto su pantalone dovoljno dugacke.
Malopre podjem kuci i svratim u neki kafic da popijem kafu. I tako dasa se raskomotio i rastegao, prekrstio noge i to seo na sam ulaz kafica pa me vide i ovi sa terase i ovi unutra. Vidim ja malopre ove dve konobarice se nesto smeju i pogledaju u mene. Ja reko gledaju nekog iza mene. Kad primetim sevaju bele carape sa sve adidas znakom kao da sam sa Vimbldona dosao. Znaci odevna kombinacija udri me do zore! Kao Majkl Jebbeni Dzekson! E suce ti seljacko poljubim tacno me ni u stalu ne treba pustiti!

mene ovo buni...imas samo jedan par

elem ....odem do apoteke da kupim hirurske rukavice
koliko
dve
dva kom ili dva para
jedan par , dva komada
zar kupuju po jednu :lol:
ne, iskreno :zcepanje:
hmmm dobro ...jedan par , molim Vas

mene ovo buni...imas samo jedan par

elem ....odem do apoteke da kupim hirurske rukavice
koliko
dve
dva kom ili dva para
jedan par , dva komada
zar kupuju po jednu :lol:
ne, iskreno :zcepanje:
hmmm dobro ...jedan par , molim Vas

Ma jedne. One druge sam polomio. :lol: Ma imam vise, naravno. Nego ti je to tako kad trazis nesto po kuci ne mozes da nadjes za 'lebac! A kad trazim one jedne gace samo mi carape ispadaju!

E, narode, hvala vam na recima utehe da vas sad ne citiram sve al' ja se tako danas bespovratno izblamirah da me sad ni Morava ne opra. Inace malopre sam tek video tamno sive sveze oprane carape koje su stajale bas tamo gde treba da stoje i gde inace nisam ni gledao. Tako mi i treba kad se svako jutro probudim bunovan kao s' kruske da sam pao plus sto sam izgleda corav k'o krtica!

Sve u zurbi moze da se previdi.Desava se mnogima,jos ko baaas nije jutarnji tip aiiiiii.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back