Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad idete gologuzi, bosi, prskate se i obuzeo vas nečastivi...

Nešto mi ljoodi, osim bliskih i naravno, vas forumašica :heart: idu ovih dana nakoorac.. ajde bre više..

- - - - - - - - - -

Nije čudno da se čoek prehladi kad su bile velike temperaturne oscilacije..

- - - - - - - - - -

Krstarica kajron: Genijalna animacija otkriće vam baš sve što niste znali o klitorisu (video) :roll:

Pa kad idete gologuzi, bosi, prskate se i obuzeo vas nečastivi...

Nešto mi ljoodi, osim bliskih i naravno, vas forumašica :heart: idu ovih dana nakoorac.. ajde bre više..

- - - - - - - - - -

Nije čudno da se čoek prehladi kad su bile velike temperaturne oscilacije..

- - - - - - - - - -

Krstarica kajron: Genijalna animacija otkriće vam baš sve što niste znali o klitorisu (video) :roll:

:lol:

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ НА ВИСОКЕ ТЕМПЕРАТУРЕ (од 23. до 30.06.2017.):
До краја јуна веома топло са максималном температуром од 33 до 37 °C, само ће у понедељак (26.06.) температура бити у мањем паду, од 28 °C на северу до 34 °C на истоку Србије.

Sta bi, opet pomerate prognozu... Da se spremimo za jos 7 dana pakla.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ НА ВИСОКЕ ТЕМПЕРАТУРЕ (од 23. до 30.06.2017.):
До краја јуна веома топло са максималном температуром од 33 до 37 °C, само ће у понедељак (26.06.) температура бити у мањем паду, од 28 °C на северу до 34 °C на истоку Србије.

Sta bi, opet pomerate prognozu... Da se spremimo za jos 7 dana pakla.
opet upozoravaju na elementarne nepogode i plaše ovaj polupismeni svet
pa to je normalno jebbote...šta treba...da bude dvaes
isto ko što svake zime najavljuju sibirsku zimu, pingvini padaju u nesves, a ono minus desetak

Nisam bahata ne trazim mnogo u zivotu samo da mi ne bacate *ebane stvari koje sam lepo rastegla,na gomilu zguzvane..J*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*!!!!
Znaci to nije nista komplikovano vidis micine stvari i ne bacas ih sa dr gomilom suvih...
E side note *#*#*#*#*#* vase izlive nezadovoljstva i samoubedjivanja radi samozavaravanja eto...Plus i ja sam bilde realno...

Ne brate nego skine tako sa esalice ili susilice i baci mi na krevet...ili stavi n neku ubigu vesalicu koja mi jos vise rastegne po ramenima...evo sad sam kod kineza kupila one vesalice mekane a i te su sranje...moracu na nbg da nadjem one manje jer ih ovde nigde nema...Elem 10x sam rekla da mi ne diraju stvari...Mozda je to tebi smesno al mene stvarno ubija u pojam..

giphy.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back