Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govorim o svom dzepu. Kad mi vise ne bude odgovaralo eto me u USA. Sestra kaze da je neka od 50 drzava idealna za mene i da cu se uklopiti na keca.
Crko lift
Dva puta danas peske na peti,ne mogu da naduvam,butine mi drhte....sramota
zasto sramota?
seks je nesto sasvim normalno!

Dokona sam (kupila sve), pa da pitam šta da naduvaš?Crko lift

Kakve su sad ovo gluposti, Smokvice ?E ovo je gore cak i od seksa![]()
dono bi ti ja peo sam se i na devetiCrko lift
Ružno sam sanjala. To mi se retko dešava i mrzim to, jer sam pola dana, pod utiskom sna....
+ moram po cigarete (a danas sam planirala da provedem dan u pidžami - zaslužila sam, po svim mojim kriterijumima)
+ sutra i sledeće nedelje imam neke obaveze (ništa teško, ali mrzim unapred da znam)...
...i nisu neki problemi, ali imam prava da se žalim
Ma nisu bre gluposti.par meseci se nisam videla sa crnogorcem,kad smo zavrsili... seansu,doslo mi da uplatim deset dana u banji.ma idi begaj,to je za ovu decu.i jos smo bili posvadjani danima jer mu se nije dopala moja romanticna izjava da je TO teze od kopanjaDokona sam (kupila sve), pa da pitam šta da naduvaš?
(predpostavljam pluća, ali nikada se ne zna)
- - - - - - - - - -
Kakve su sad ovo gluposti, Smokvice ?
Sta bi mi dOno?dono bi ti ja peo sam se i na deveti
- - - - - - - - - -
i tebi
postacu potrcko
koi si sprat
trebalo je mene nositi,ker ide samObožavam teMa nisu bre gluposti.par meseci se nisam videla sa crnogorcem,kad smo zavrsili... seansu,doslo mi da uplatim deset dana u banji.ma idi begaj,to je za ovu decu.i jos smo bili posvadjani danima jer mu se nije dopala moja romanticna izjava da je TO teze od kopanja
Sta bi mi dOno?trebalo je mene nositi,ker ide sam

XD
velika lepa duga na nebu
)I posle te duge kod mene kuci opet kisa
i udjem i provalim da sam sam necim ograbaladesni deo patike,tj onaj gumnei djon,malo je nije da se vidi al udubila sam i otkinula delic,i ko da se napravila neka linija po sredini
ni to se ne vidi ako ne primaknes na par centimetra od oka, al meni ne sluti bas na dobro,i sad se m,islim ili da mu dam po smr lepku za svaki slucaj,ili da ne diram mozda previse tripujem,a spominjali su mi i silikon..Tako da ko me ebe kad sam debil koji je znao da moze da padne kisa,i koji ne pazi....Al bar su patike ekstra udobne,rece ona teseci se 

Ovo je za polu rupu i polu radostXD
Bila ja na stanici danas i naidjem na telefon na podu,i pozovem kevu od vlasnice,i vrati se devojka sa sve muzem i bebom u kolicima i kao hvala bla bla i ode ona tako, a ja nikad srecnija,jer sam svoj mobilni izgubila pre mesec dana i sam cin vracanja telefona toj ribi me je usrecio vise nego dete da sam joj nasla na ulici i vratila
Onda nastavim ja tako dalje bla bla spremila se da trcim posle obilaska rodbine,usput uzmem kupim patike jer su se moje raspale skoro totalno,ove bacim u kontis,i reko aj da izadjem kod Ade,i sve je bilo super dok nije krenula da sipi kisica,i to pri kraju Ade,i ja reko aj prestace i prestane na tren,i ja obidjem krug i krenem nayad kad ono pljusak,znaci treba me tuci jer sam zadrti debil,ono utuvila ja da cu da trcim danas i to je to..I gledam ja one patike dal ce nesto da im bude dal ce da se odlepi vrh ovo ono kad ono sve kul nisu se ni uprljale mnogo...
I posle sam isla par stanica i batalila celu stvar i rkeo aj ja lepo da udjem u bus,u neki cosak da ne smrdim ljudima,u sv sl jbg ko ih sisa ne mogu vise peske,i stisla miske i ucaurila se u cosak,i putujem ja tako kad ono dugavelika lepa duga na nebu
i udjem i provalim da sam sam necim ograbaladesni deo patike,tj onaj gumnei djon,malo je nije da se vidi al udubila sam i otkinula delic,i ko da se napravila neka linija po sredini
ni to se ne vidi ako ne primaknes na par centimetra od oka, al meni ne sluti bas na dobro,i sad se m,islim ili da mu dam po smr lepku za svaki slucaj,ili da ne diram mozda previse tripujem,a spominjali su mi i silikon..Tako da ko me ebe kad sam debil koji je znao da moze da padne kisa,i koji ne pazi....Al bar su patike ekstra udobne,rece ona teseci se
E da i zamalo da me ubije lik il ja da ubijem njega,posto sam skrenula na onaj deo za bicikliste,jer tamo od drveca manje ima kise,stala ja da zavezem pertlu tu na ivici,i skontam da neko ide i ja reko da se pomerim desno i on reko da me zaobidje,i zamalo da popadamo oboje![]()
Kakva si ti kreketuša...ko da se ne smori kad čita tvoje poruke?Ovo je za polu rupu i polu radostXD
Bila ja na stanici danas i naidjem na telefon na podu,i pozovem kevu od vlasnice,i vrati se devojka sa sve muzem i bebom u kolicima i kao hvala bla bla i ode ona tako, a ja nikad srecnija,jer sam svoj mobilni izgubila pre mesec dana i sam cin vracanja telefona toj ribi me je usrecio vise nego dete da sam joj nasla na ulici i vratila
Onda nastavim ja tako dalje bla bla spremila se da trcim posle obilaska rodbine,usput uzmem kupim patike jer su se moje raspale skoro totalno,ove bacim u kontis,i reko aj da izadjem kod Ade,i sve je bilo super dok nije krenula da sipi kisica,i to pri kraju Ade,i ja reko aj prestace i prestane na tren,i ja obidjem krug i krenem nayad kad ono pljusak,znaci treba me tuci jer sam zadrti debil,ono utuvila ja da cu da trcim danas i to je to..I gledam ja one patike dal ce nesto da im bude dal ce da se odlepi vrh ovo ono kad ono sve kul nisu se ni uprljale mnogo...
I posle sam isla par stanica i batalila celu stvar i rkeo aj ja lepo da udjem u bus,u neki cosak da ne smrdim ljudima,u sv sl jbg ko ih sisa ne mogu vise peske,i stisla miske i ucaurila se u cosak,i putujem ja tako kad ono dugavelika lepa duga na nebu
E da i zamalo da me ubije lik il ja da ubijem njega,posto sam skrenula na onaj deo za bicikliste,jer tamo od drveca manje ima kise,stala ja da zavezem pertlu tu na ivici,i skontam da neko ide i ja reko da se pomerim desno i on reko da me zaobidje,i zamalo da popadamo oboje![]()

.