Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ružno sam sanjala. To mi se retko dešava i mrzim to, jer sam pola dana, pod utiskom sna....
+ moram po cigarete (a danas sam planirala da provedem dan u pidžami - zaslužila sam, po svim mojim kriterijumima)
+ sutra i sledeće nedelje imam neke obaveze (ništa teško, ali mrzim unapred da znam)...
...i nisu neki problemi, ali imam prava da se žalim

Crko lift
Dva puta danas peske na peti,ne mogu da naduvam,butine mi drhte....sramota
dono bi ti ja peo sam se i na deveti

- - - - - - - - - -

Ružno sam sanjala. To mi se retko dešava i mrzim to, jer sam pola dana, pod utiskom sna....
+ moram po cigarete (a danas sam planirala da provedem dan u pidžami - zaslužila sam, po svim mojim kriterijumima)
+ sutra i sledeće nedelje imam neke obaveze (ništa teško, ali mrzim unapred da znam)...
...i nisu neki problemi, ali imam prava da se žalim

i tebi
postacu potrcko
koi si sprat

Dokona sam (kupila sve), pa da pitam šta da naduvaš?
(predpostavljam pluća, ali nikada se ne zna)
:)

- - - - - - - - - -

Kakve su sad ovo gluposti, Smokvice ?
Ma nisu bre gluposti.par meseci se nisam videla sa crnogorcem,kad smo zavrsili... seansu,doslo mi da uplatim deset dana u banji.ma idi begaj,to je za ovu decu.i jos smo bili posvadjani danima jer mu se nije dopala moja romanticna izjava da je TO teze od kopanja
dono bi ti ja peo sam se i na deveti

- - - - - - - - - -

i tebi
postacu potrcko
koi si sprat
Sta bi mi dOno?:p trebalo je mene nositi,ker ide sam

Ma nisu bre gluposti.par meseci se nisam videla sa crnogorcem,kad smo zavrsili... seansu,doslo mi da uplatim deset dana u banji.ma idi begaj,to je za ovu decu.i jos smo bili posvadjani danima jer mu se nije dopala moja romanticna izjava da je TO teze od kopanja

Sta bi mi dOno?:p trebalo je mene nositi,ker ide sam
Obožavam te :)

Ovo je za polu rupu i polu radost:)XD
Bila ja na stanici danas i naidjem na telefon na podu,i pozovem kevu od vlasnice,i vrati se devojka sa sve muzem i bebom u kolicima i kao hvala bla bla i ode ona tako, a ja nikad srecnija,jer sam svoj mobilni izgubila pre mesec dana i sam cin vracanja telefona toj ribi me je usrecio vise nego dete da sam joj nasla na ulici i vratila:rotf:
Onda nastavim ja tako dalje bla bla spremila se da trcim posle obilaska rodbine,usput uzmem kupim patike jer su se moje raspale skoro totalno,ove bacim u kontis,i reko aj da izadjem kod Ade,i sve je bilo super dok nije krenula da sipi kisica,i to pri kraju Ade,i ja reko aj prestace i prestane na tren,i ja obidjem krug i krenem nayad kad ono pljusak,znaci treba me tuci jer sam zadrti debil,ono utuvila ja da cu da trcim danas i to je to..I gledam ja one patike dal ce nesto da im bude dal ce da se odlepi vrh ovo ono kad ono sve kul nisu se ni uprljale mnogo...
I posle sam isla par stanica i batalila celu stvar i rkeo aj ja lepo da udjem u bus,u neki cosak da ne smrdim ljudima,u sv sl jbg ko ih sisa ne mogu vise peske,i stisla miske i ucaurila se u cosak,i putujem ja tako kad ono duga:zaljubljena: velika lepa duga na nebu:))I posle te duge kod mene kuci opet kisa:lol:i udjem i provalim da sam sam necim ograbaladesni deo patike,tj onaj gumnei djon,malo je nije da se vidi al udubila sam i otkinula delic,i ko da se napravila neka linija po sredini:dash:ni to se ne vidi ako ne primaknes na par centimetra od oka, al meni ne sluti bas na dobro,i sad se m,islim ili da mu dam po smr lepku za svaki slucaj,ili da ne diram mozda previse tripujem,a spominjali su mi i silikon..Tako da ko me ebe kad sam debil koji je znao da moze da padne kisa,i koji ne pazi....Al bar su patike ekstra udobne,rece ona teseci se :lol:
E da i zamalo da me ubije lik il ja da ubijem njega,posto sam skrenula na onaj deo za bicikliste,jer tamo od drveca manje ima kise,stala ja da zavezem pertlu tu na ivici,i skontam da neko ide i ja reko da se pomerim desno i on reko da me zaobidje,i zamalo da popadamo oboje:lol:

Ustvari izgubila sam fon pre skoro dva meseca eto to je za rupu...Bio je lep normalan mogo si da brises sve sto si hteo sa njega,a ne ko ovi novi sto skoro sve imaju zakljucano,tj mozes ti da menjas i ceo sistem al to je gnjavljenje,i imao je izdignute ivice,u prevodu i kad je padao nije se lomio ekran i tako ..Pamticemo ga sa ljubaljiu i setom u srcu:lol:

Bila ja na stanici danas i naidjem na telefon na podu,i pozovem kevu od vlasnice,i vrati se devojka sa sve muzem i bebom u kolicima i kao hvala bla bla i ode ona tako, a ja nikad srecnija,jer sam svoj mobilni izgubila pre mesec dana i sam cin vracanja telefona toj ribi me je usrecio vise nego dete da sam joj nasla na ulici i vratila:rotf:
Onda nastavim ja tako dalje bla bla spremila se da trcim posle obilaska rodbine,usput uzmem kupim patike jer su se moje raspale skoro totalno,ove bacim u kontis,i reko aj da izadjem kod Ade,i sve je bilo super dok nije krenula da sipi kisica,i to pri kraju Ade,i ja reko aj prestace i prestane na tren,i ja obidjem krug i krenem nayad kad ono pljusak,znaci treba me tuci jer sam zadrti debil,ono utuvila ja da cu da trcim danas i to je to..I gledam ja one patike dal ce nesto da im bude dal ce da se odlepi vrh ovo ono kad ono sve kul nisu se ni uprljale mnogo...
I posle sam isla par stanica i batalila celu stvar i rkeo aj ja lepo da udjem u bus,u neki cosak da ne smrdim ljudima,u sv sl jbg ko ih sisa ne mogu vise peske,i stisla miske i ucaurila se u cosak,i putujem ja tako kad ono duga:zaljubljena: velika lepa duga na nebu:))I posle te duge kod mene kuci opet kisa:lol:i udjem i provalim da sam sam necim ograbaladesni deo patike,tj onaj gumnei djon,malo je nije da se vidi al udubila sam i otkinula delic,i ko da se napravila neka linija po sredini:dash:ni to se ne vidi ako ne primaknes na par centimetra od oka, al meni ne sluti bas na dobro,i sad se m,islim ili da mu dam po smr lepku za svaki slucaj,ili da ne diram mozda previse tripujem,a spominjali su mi i silikon..Tako da ko me ebe kad sam debil koji je znao da moze da padne kisa,i koji ne pazi....Al bar su patike ekstra udobne,rece ona teseci se :lol:
E da i zamalo da me ubije lik il ja da ubijem njega,posto sam skrenula na onaj deo za bicikliste,jer tamo od drveca manje ima kise,stala ja da zavezem pertlu tu na ivici,i skontam da neko ide i ja reko da se pomerim desno i on reko da me zaobidje,i zamalo da popadamo oboje:lol:

si ti luda stajes po pljusku ja jurcao da nadjem zaklon bajsom al u tih 5 minuta sam vec bio mokar skroz da si bar imala neku suvu majicu i cega da ne vozim mokar do kuce

E i dala meni tetka neki stari prastari tac telefon,i posle nekog vremena mi ispadne u busu,ja stojala a telefon je pao ka prozoru,ispod sedista i neka riba debil htela da mi pomogne posto nisam mogla da ga dohvatim,i krene da ga vuce ..Ja gledam zeno jesi normalna telefon se ne vuce kad je okrenut ekranom,a posebno kad je na podu autobusa,i reko gledam kao krenula je da ga digne,kad odjedanput neki skripi zvuk..riba je najace sto je mogla povukla taj telefon,koji je usput i bio delom na nekom krugu na podu busa,i napukne mi ekran..Gledam ja nju i rekoo samo hvala..Msm se sta da ti kazem,sta moze da se kaze....

- - - - - - - - - -

I sledec jutro kad sam se probudila napuklina se prosirila,msm bar radi,eto toliko od mene...XD

Kakva si ti kreketuša...ko da se ne smori kad čita tvoje poruke?

Palo mi mladje dete danas... Kad nisam umrla... :aha:
Visina preko 1,5m ... Na beton...
Dolazimo kuci, ona mi kaze "Ne vidim mama, oke mi ne rade." Tu sam opet umrla. Brzo kod dr. Od njega u bolnicu.
Dolazimo tamo, magarac pocne da mi nadrkano objasnjava kako ne moze nista bez nekog njenog dokumenta, a ja ga gledam i odbrojavam sekunde do pucanja... 5 4 3 2 ... I on kao Ajde videcemo onako preko *****... Ja je drzim... Sele, ona opet:"Mama oke ne mogu da se otkljucaju." Svi u cekaonici gledaju cute, svekar joj kaze Evo ti kljucevi, ona ih uzima... Cela cekaonica odahnula... Opet sam umrla na momenat...
Elem, prime nas, pregledaju je... Sve ok, ne treba snimanje...

Jel moguce da nije videla?
Jer ona kaze ali kad je pitam gde je nesto ona pokaze...

Au Cicak, bas ste se nasekirali :(.
Pa kako ti se sad cini, je l ok?

Mi isli juce u svadbu, presela mi i svadba i sve, toliko je jadan grcao sto nas nema, toliko se uplasio i vristao, da je povratio mleko i slajm od tolikog placa i sve...
Ma jbm ti i svadbu i sve.. posle se nismo ni vratili, jedva smo ga smirili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back