Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ubija u pojam sto se ne raspravljam sa nekim ljudima da ne bibilo da sirim negativnost,al i kad uzmem cak obicno da odgovorim budu neki u fazonu sto si ljuta,brate ne znam dal me neko sprda il sta,a i ne znam kako bi reagovali kad bi stvarno kreneula da se ozbiljno dzapam..Plus sto ja ne volim da ocutim to mi je protivprirodno i za najmanje sitnice,pa se osetim slj kad forsiram finocu:lol:
Msm ovo su sve nebuloze i sitnice,i znam da sam iskompleksirani debilko al opet....

..znam, ali ti znas bar da se zezas, ona samo zna da podhebava i kao je duhovita ko da ne kazem...ajde necu, nije to vredno mojih zivaca...nego mnogo ti
slatko ono dete, jel nece da padne sa onog prozora <3

ma mani se...

nece bre ima komarnik pogledaj bolje
moze jedino dupe da joj prevagne na ovu stranu ka unutra, da sklizne sa radijatora, debelica moja :heart:

...nisam uopste registovala komarnik...e onda neka je ****** neka sanja nekog macora :D

- - - - - - - - - -

..juu nisam znala da je rec guzzica zabranjena :eek:

pre ce biti da sanja brdo od gurmet gold konzervica :lol:

- - - - - - - - - -

Rekoh kako jeste, a to je tuga, beda, robija...

penzija od 200e nije tuga jad i beda, to je 25 000 din, to je vece nego plata nekima, to je crnjak pre, tragikomedija
penzija od 13 je tuga jad i beda i sramota

pre ce biti da sanja brdo od gurmet gold konzervica :lol:

- - - - - - - - - -

penzija od 200e nije tuga jad i beda, to je 25 000 din, to je vece nego plata nekima, to je crnjak pre, tragikomedija
penzija od 13 je tuga jad i beda i sramota

Penzija od nepunih 200 e za 35 g. staza? Prica mi drugar da njegova majka za 5 g. staza u Dojclandu ima 97 E koje se isplacuju pocetkom svakog meseca bez zakasnjenja i umanjenja.

Poslednja izmena:
Penzija od nepunih 200 e za 35 g. staza? Prica mi drugar da njegova majka za 5 g. staza u Dojclandu ima 97 E koje se isplacuju pocetkom svakog meseca bez zakasnjenja i umanjenja.

ne znam sta nije bilo jasno
ljudi rade, dakle rade 8 il 10h dnevno za 16, 18, 20 000 din
ako neko radi za te pare, onda nema sta da me cudi penzija od 25 000 din
ja ne kazem da je dovoljno, no lepo pise da je tragikomicno da je nekome plata jos manja od te bedne penzije, kako se onda zove onakva plata ako je 25 000 din bedna penzija?

ne znam sta nije bilo jasno
ljudi rade, dakle rade 8 il 10h dnevno za 16, 18, 20 000 din
ako neko radi za te pare, onda nema sta da me cudi penzija od 25 000 din
ja ne kazem da je dovoljno, no lepo pise da je tragikomicno da je nekome plata jos manja od te bedne penzije, kako se onda zove onakva plata ako je 25 000 din bedna penzija?

To mi je ok ako su ljudi pristali da rade za tu kintu, a jesu.

Sramota? Pa tu penziju mu je drzava odredila PLUS je smanjila po svojoj potrebi. Ovi ostali su PRISTALI da rade za tu sitnu kintu.

trebalo bi al me mrzi da te napusim najstrasnije
sram te bre bilo
cuj pristali, nisam znala da radnik sam odredjuje koliku ce platu da prima, ja mislila lopovska drzava dala odresene ruke smradovima od poslodavaca da placaju ispod dozvoljenog minimalca
aj pali...nisi vredan reci

Poslednja izmena:
Pristao je da radi za tu kintu. Sta hoces da kazes, kad je bio na razgovoru za posao da nije znao koja je kinta u pitanju? Moja sestra je pre par godina rekla - necu vise da radim za 300 e i otisla preko Atlantskog okeana.

Sramota? Pa tu penziju mu je drzava odredila PLUS je smanjila po svojoj potrebi. Ovi ostali su PRISTALI da rade za tu sitnu kintu.
Sad si me razočarao.Ceo politički aparat na vlasti je podanički, lopovski, korumpiran i sve što radi, radi protiv običnog čoveka.

- - - - - - - - - -

Pristao je da radi za tu kintu. Sta hoces da kazes, kad je bio na razgovoru za posao da nije znao koja je kinta u pitanju? Moja sestra je pre par godina rekla - necu vise da radim za 300 e i otisla preko Atlantskog okeana.
Nisu svi u godinama kad mogu da idu i ne poznaju dovoljno strane jezike.Raznorazni stranci ne čekaju raširenih ruku tuđ socijalni teret.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back