Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja necu imati ni 13.000, do sada imam samo 7 godina radnog staza, nevezanog. srecom, mm vec ima skoro 20 godina staza, tako da cu biti izdrzavano lice
Ja imam 8 godina radnog staza... Ali se na penziju necu oslanjati jer ce biti mini...
Ima da radis do 80. I ja cu
Planiram da radim dok sam ziva... Nista dosadnije od penzije... Odmah krenu po doktorima... I ostale gluposti
Radis radis radis i umres i cao ;)

takođe onima koji su radili čitav život je poniženje da im se da 200 evra nakon 40, 50 godina rada
bar bi trebalo ako imaju imalo dostojanstva

..50 godina :eek: nego sta im predlazes, da odbiju da primaju i ??? sta onda??? ponosno da se bace sa neke zgrade,mosta, cucnu na cose ili pocnu da prodaju
sladoled da bi dostojanstveno ziveli od svog dinara i dalje ???

Hvala ti za ovu informaciju.
Sad sam manje ljubomorna na Crnogorke.

..cek da te ja usrecim potpuno...odluka je ukinuta i neustavna, pa one sad strajkuju, jer su zmisli dale otkaz da bi dobijale od
drzave 330e one koje su bile u radnom odnosu,one koje su bile na Birou rada, su trebale da primaju 230, a sve je palo u vodu
kad su odlucili da im smanje sa 330 na 280 i sa 230 na 170 pa su se digle na noge da se bune i kukaju kako je to malo i kako
su one to zaradile jer su rodile troje i vise dece....onda se neko setio lepo da je to diskriminacija i da one koje su rodile dvoje, jedno
ili nijedno nisu manje vredne i tako to ode na Ustavni sud koji lepo rece, malo su se oni u Skupstini zaigrali pa nema nista ajte
kuci da heklate.....opet prete strajkom do kad videcemo...eto tako...:rtfm::ok:

u bre zene jel dotle doslo da se oko 13 soma svadjate :lol:
aj da je 130 000 pa i ja da se umesam u to dzapanje
al za 13 000 ne vredi ni kucati na tastaturi :lol:

..ma ne, vrati se u nazad pa ce ti biti jasno sve....ide mi na zivce ona veciti provokator i vecito ona sve zna, i nikom nista ne treba sem njoj i svima je lako
samo njoj tezina...sere mi se vise od lupetanja pa ne mogu vala godinama slusam jedno te isto muka mi sto bi reko Dee...

..ma ne, vrati se u nazad pa ce ti biti jasno sve....ide mi na zivce ona veciti provokator i vecito ona sve zna, i nikom nista ne treba sem njoj i svima je lako
samo njoj tezina...sere mi se vise od lupetanja pa ne mogu vala godinama slusam jedno te isto muka mi sto bi reko Dee...

videla sam danas jos sta je
nego vas zezam malo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back