гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Imaju.
U visini prosečne plate.
ukinuli su to, sad dobijaju manje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju.
U visini prosečne plate.
Ja imam 8 godina radnog staza... Ali se na penziju necu oslanjati jer ce biti mini...ja necu imati ni 13.000, do sada imam samo 7 godina radnog staza, nevezanog. srecom, mm vec ima skoro 20 godina staza, tako da cu biti izdrzavano lice
Planiram da radim dok sam ziva... Nista dosadnije od penzije... Odmah krenu po doktorima... I ostale glupostiIma da radis do 80. I ja cu
takođe onima koji su radili čitav život je poniženje da im se da 200 evra nakon 40, 50 godina rada
bar bi trebalo ako imaju imalo dostojanstva
nego sta im predlazes, da odbiju da primaju i ??? sta onda??? ponosno da se bace sa neke zgrade,mosta, cucnu na cose ili pocnu da prodaju ukinuli su to, sad dobijaju manje
Hvala ti za ovu informaciju.
Sad sam manje ljubomorna na Crnogorke.

ona ima troje dece
Hvala ti za ovu informaciju.
Sad sam manje ljubomorna na Crnogorke.

ja necu imati ni 13.000, do sada imam samo 7 godina radnog staza, nevezanog. srecom, mm vec ima skoro 20 godina staza, tako da cu biti izdrzavano lice

osim ako te ne zameni nekim mladjim modelom koji ce da sponzorise penzijom![]()
Jes mladji modeli vataju penzionere za lovu

A lepo sam mu rekla,ne diraj struju ni vodu...sad je popravio tv,al sprzio kompjuter
Haha, tu smo negde, samo da znas da si bolje prosla
Da, citavih 200 evraGde si radio nigde, sta si radio nista...
200 E? Svidjas mi se jer si optimista. Moja komsinica sa penzijom iz drzavne firme nema 200 E, a ima pun radni staz. Inace, minimalna penzija sa 15 g. staza je 13.650 din.

Sace afro da dodje da ti je pozeli![]()
...mnnogo ti seres u poslednje vreme...sto njemu to ja samo tebi..
Pa hvala afro hvala...
u bre zene jel dotle doslo da se oko 13 soma svadjate
aj da je 130 000 pa i ja da se umesam u to dzapanje
al za 13 000 ne vredi ni kucati na tastaturi![]()
..nema na cemu i drugi put...
..ma ne, vrati se u nazad pa ce ti biti jasno sve....ide mi na zivce ona veciti provokator i vecito ona sve zna, i nikom nista ne treba sem njoj i svima je lako
samo njoj tezina...sere mi se vise od lupetanja pa ne mogu vala godinama slusam jedno te isto muka mi sto bi reko Dee...