Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto. Dobila bih srčani i moždani udar i nervni slom na licu mesta. Sve odjednom.
Prva asocijacija na zmije mi je moja baba u Lici koja, da bi prišla jagodama, ispred sebe i unaokolo na sve strane lupa o zemlju štapinom od dva metra.
Volim ja Liku i jagode, ali.. zaebite.

Inače, piše po novinama najezda zmija. A kod mene oko zgrade šipražja koliko te volja, plus Dunav u blizini :/

Jesi li sigurna da su to poskoci?
Poskok je zmija otrovnica, ima je po kamenjaru i u vrletima. Oj Liko prepuna poskoka i tako to.

Verovala ili ne jeste.
Inace ima raznh zmijurina tamo, desava se i da ujedaju. Doduse i ljudi su budale, ne diraj ih, ne diraju te.

samo ih privikavam na ono što može da ih zadesi na terenu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

kod nas ih zovu još i đubretarke...pre par godina smo ja i kolega ulovili svako po jednu

i ja kad pročitah pomislio sam odakle u begeju poskoci

Nije Beograd samo soliteri.

Kosutnjak je uredjen samo jednim delom, ostalo je divljina sa razlicitom podlogom - glina, ilovaca, kamen.... Putevi korz sumu se stalno menjaju, jer ako padne drvo ne smes da ga seces/sklanjas, nego tu ostaje da truli. Sto rece Metla onaj put kad sam je vodila - tacno da ubijes coveka i da ga nikad ne pronadju...

Bilo je jedno vreme i sokolova misara (tako se valjda zovu), ali su ih sumari oterali jer su poceli ljude da napadaju i otimaju hranu. O fazanima i tim cudesima da ne pricam, kao domace zivotinje.

Poslednja izmena:
Nije Beograd samo soliteri.

Kosutnjak je uredjen samo jednim delom, ostalo je divljina sa razlicitom podlogom - glina, ilovaca, kamen.... Putevi korz sumu se stalno menjaju, jer ako padne drvo ne smes da ga seces/sklanjas, nego tu ostaje da truli. Sto rece Metla onaj put kad sam je vodila - tacno da ubijes coveka i da ga nikad ne pronadju...

Bilo je jedno vreme i sokolova misara (tako se valjda zovu), ali su ih sumari oterali jer su poceli ljude na napadaju i otimaju hranu. O fazanima i tim cudesima da ne pricam, kao domace zivotinje.

E pre mesec dana kad sam bila u beogradu,preko puta delta sitija,ona livada i sikara,tamo smo stali kolima,kad ono setaju fazan i fazanka :D

E pre mesec dana kad sam bila u beogradu,preko puta delta sitija,ona livada i sikara,tamo smo stali kolima,kad ono setaju fazan i fazanka :D

Tu su vec neko vreme, uzece ih uskoro za maskotu :D

- - - - - - - - - -

nisam znao
ja ovde samo čekam kad će da nađemo kostur nekog avganistanca
nego ne zavlačimo se previše

Ja sam na samom kraju Novog Beograda, posle mog bloka ima jos jedan, pa njive. Lovci tu love zeceve bez problema.

Jbt smokvo pa jos i sliku dobismo, pobogu
Jadna zmija

Kontam ja strah, pa i ja bih se prepala,al ne bih je ubila no utrcala unutra,zatvorila vrata i prozore i proguglala da vidim koja je "marka" ako nije otrovna super ako jeste zvala nekog u pomoc,a nije otrovna 90% u srbiji...evo rekose ti koja je vrsta...

Jbt smokvo pa jos i sliku dobismo, pobogu
Jadna zmija

Kontam ja strah, pa i ja bih se prepala,al ne bih je ubila no utrcala unutra,zatvorila vrata i prozore i proguglala da vidim koja je "marka" ako nije otrovna super ako jeste zvala nekog u pomoc,a nije otrovna 90% u srbiji...evo rekose ti koja je vrsta...

Pa posle bitke,svi su generali.vec sam napisala da sam je ubila zato sto mi mama nepomicna lezi u prizemlju,vrata su zbog vrucine otvorena,a to je na tri metra od vrata.da razmisljam dal ce da se uvuce u kucu i da je preplasi?

Pa posle bitke,svi su generali.vec sam napisala da sam je ubila zato sto mi mama nepomicna lezi u prizemlju,vrata su zbog vrucine otvorena,a to je na tri metra od vrata.da razmisljam dal ce da se uvuce u kucu i da je preplasi?

Odreagovala si u skladu sa situacijom.

Tamanimo i pacove, pa niko ne vice "jadni pacovi" :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back