Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali onaj ko ima izgleda da se često sretne s njima obavesti se šta i kako i nauči da pravi razliku
I jel te nekad ujela zmija ili napala

Isto. Dobila bih srčani i moždani udar i nervni slom na licu mesta. Sve odjednom.ja sam prestravljena od zmija i verovatno bih isto reagovala u strahu i panici
Jesi li sigurna da su to poskoci?Ti poskoci su stvarno hit... Ima ih po Kosutnjaku u Bg koliko koces... Rasiri se po sred staze i ni makac, samo sto se ne isplezi da te zeza.... Cak i kad sam sa konjem, bole ih usi da se sklone![]()
nije ujela al napadala jeste i ganjala
Pogledajte prilog 440831
Dugacka je oko 80 cm
..leleeee..da se sa ovim cudovistem sretnem tacno bi me poneli, tesko da bih prosla bez nekog bar nervnog sloma, ako ne i srcanog udara ....qq..qq....superPogledajte prilog 440831
Dugacka je oko 80 cm
Dugacka je oko 80 cm
, ko zna kako bismo mi ostale reagovale u takvoj situaciji.
Čula me cela ulica
kad sam shvatila šta stiskam. Srećom, imala sam rukavice na rukama.Ovo je najotrovnija zmija amazonije.. takozvana smokvina mamba.. inače svaka kuća ima zmiju.. kažu da su te zmije čuvarkuće.. ko ubije jednu od njih.. i okači na forum.. kažu isto je ko kad vučić citira kanjfuzija..

Pogledajte prilog 440831
Dugacka je oko 80 cm