Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hello?
is there anybody in there?
just nod if you can hear me.
is there anyone home?
come on
i hear you're feeling down.
well, I can ease your pain
get you on your feet again.
relax.
i'll need some information first.
just the basic facts.
can you show me where it hurts?

Nama februar skoro 30.000 samo grejanje... :aha:
Ali na kraju godine, kad saberemo, koju povrsinu grejemo, jeftinije nam od ovih sto loze...

na selu loze kotao za kucerinu a smederevac u manjoj kuci,nikad nije hladno,prijatno u kuci,u manjoj pretoplo,10 metara drva od 400e im traje celu godinu,malo vise potrose kad zaredja ovakav minus,imaju plin za brzo kuvanje i struju koju placaju 1500 din

:eek:
koja li je to kvadratura sunce ti jebbem

Preko 150 m2... s tim sto imamo galeriju iznad dnevne, nemamo plafon... pa imamo ogromnu kubikazu... racunaj bar duplo
Ali nas grejanje nikad nije izaslo vise od 100.000 din godisnje... manje od 10.000 din mesecno...
A nasi prijatelji u ns, za stan od 100ak m2 samo grejanje placaju 12.000 din mesecno...
I svi koji loze drva, ugalj itd... ne prodju ispod 70.000-80.000 din godisnje...

- - - - - - - - - -

na selu loze kotao za kucerinu a smederevac u manjoj kuci,nikad nije hladno,prijatno u kuci,u manjoj pretoplo,10 metara drva od 400e im traje celu godinu,malo vise potrose kad zaredja ovakav minus,imaju plin za brzo kuvanje i struju koju placaju 1500 din

Kad nije jaka zima, i nama ne bude mnogo vise

Preko 150 m2... s tim sto imamo galeriju iznad dnevne, nemamo plafon... pa imamo ogromnu kubikazu... racunaj bar duplo
Ali nas grejanje nikad nije izaslo vise od 100.000 din godisnje... manje od 10.000 din mesecno...
A nasi prijatelji u ns, za stan od 100ak m2 samo grejanje placaju 12.000 din mesecno...
I svi koji loze drva, ugalj itd... ne prodju ispod 70.000-80.000 din godisnje...

- - - - - - - - - -

Mi grejemo 200m2 na CG na čvrsto gorivo, i ogrev nas košta više od 1000€. Plus moramo da ložimo, čistimo kotao, unesemo ugalj... Najozbiljnije razmišljamo da kupimo kotao na struju.

Mi grejemo 200m2 na CG na čvrsto gorivo, i ogrev nas košta više od 1000€. Plus moramo da ložimo, čistimo kotao, unesemo ugalj... Najozbiljnije razmišljamo da kupimo kotao na struju.

Moj komsija greje kucu od 300m2 radijatorima,ima pec na pelet.
Kaze da za grejnu sezonu potrosi peleta za oko 1200 eur...a drasticno je smanjio drndanje oko ciscenja,pepela isl.
Pre toga se grejao na struju,kaze da em se nije ogrejao,em ga je kostalo mnogo vise.

nemoj na struju, ubice vas.
Mi se grejemo na gas.

imamo varijantu na struju, ali smo samo jednom upalili, kad su nam iskljucili gas dok se kuca nije uknjizila, i stigao nam 50.000 din racun za novembar a smrzli smo se. Tad i nikad vise.

Nama je ovako ove godine npr.
oktobar 6.000
novembar 12.000
decembar 18.000
januar 28.000
i to je 64.000
jos februar i mart, nece biti vise od 20.000 zajedno, februar nek bude 15.000 i mart 5-6.000
to je 84.000.
A milina...

nama struja j.kevu... oni nas deru strasno

- - - - - - - - - -

to je oko 7.000 mesecno...
a moji su u stanu placali 5.000 mesecno 56 m2 grejne povrsine

- - - - - - - - - -

Ti rece samo februar 250€

ja sam se ove godine ugrobarila sa uljanim radijatorima,ali tako sam igrom slučaja morala ove zime...
za sledeću će sve ići na gas...
za decembar sam dobila 7000 gasa (jedna pećka za nekih 45 kvadrata) i 19000 struje za još 65 kvadrata...u pitanju su dva objekta...

pa da... struja ubija...
mi leti 3-4.000 dobijamo struju
a zimi 7-8-9.000 ... a ne grejemo nista na struju... nedeljom kad deci perem kosu malo zagrejem spavacu pola sata...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back