- Poruka
- 50.319
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
štaje...konjče bi ti u kobaje![]()
Nama se neka živuljka uselila ispod krova, grebe i trčkara, a ja joj kuckam da prestane.![]()
puh nije
oni odavno spavaju
pacov ili nesto sto lovi pacove
tvor, kuna...

U ledincima pre nego sto je kuca renovirana na tavanu smo imali miseve.jednom smo culi kako misevi trce u krug.tesko je to objasniti...

Ja da sam veverica ja bih

U ledincima pre nego sto je kuca renovirana na tavanu smo imali miseve.jednom smo culi kako misevi trce u krug.tesko je to objasniti...
Igraju kolo, nije tesko objasniti
To dok macke nije bilo.sad je pas kao mis,jer su tri macke gazde

Ovo sam morala više puta da pročitam.![]()

Сем градских веверица које су углавном у парковима па их људи хране, веверице преспавају зиму... тако с неким прекидима због нужде и да са залиха кркну неки лешник, жир и сл, иначе избегавају са сиђу с дрвећа, ебга мачке не падају у зимски сан.Ne verujem da je pacov, nema gde da izađe niže,dole, ovo stalno živi u krovu. Ispod strehe ima nekoliko gnezda od ptica, nije valjda da ih ovo čudo lovi?!
- - - - - - - - - -
Imamo i 2 drveta lešnika odmah tu pored, da li bi veverica živela ispod krova?
- - - - - - - - - -
Nije miš, ovo je veće, jače grebe,i ima samo jedno. Nikada se ne čuje na dva mesta.

Nama se neka živuljka uselila ispod krova, grebe i trčkara, a ja joj kuckam da prestane.![]()
I nije mi bas jasno sta im je tu interesantno, mogli bi da se odsele jer me uzasno nerviraju. 

Pruzile ste nekom dom,budite sretne![]()

Zar i kod tebe?!![]()
Kod mene su tu vec mesec dana. Cujem da su par. I nije mis, sigurna sam, jer nacin na koji se krecu i nesto prenose, ne lici na misa. Moja spavaca soba je u potkrovlju, niski plafoni, usli su fakticki u prostor koji je izolocija, cuju se kao da su sa potkovicama.
Kad jedan prestane da prenosi (a ne znam sta), dodje drugi (mora da je to zenka) sve vrati kako je bilo.I nije mi bas jasno sta im je tu interesantno, mogli bi da se odsele jer me uzasno nerviraju.
Letos smo videli veverice u dvoristu, mozda su one, a komsija kaze da je mozda puh. Sta i da je...ne zelim ih u svom krovu.![]()