Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не бих ја ишла толико далеко.

Обележити ту децу на тај начин, значи гурати их баш у такав живот.

Deca to sve znaju i osetjaju...ko voli njihovu majku i oca, ko ne.... a sva ta mala srca su osetljiva i pamte za ceo žifot.

Kažem opet, bolje bi bilo da pričamo o Peri nekom tamo Moja drugarica je koorva, a ne ovako kao, al toe taj teret kad neko priča privatne stvari.

Deca to sve znaju i osetjaju...ko voli njihovu majku i oca, ko ne.... a sva ta mala srca su osetljiva i pamte za ceo žifot.

Kažem opet, bolje bi bilo da pričamo o Peri nekom tamo Moja drugarica je koorva, a ne ovako kao, al toe taj teret kad neko priča privatne stvari.

Да, већ постаје дегутантно.

Чак и ако је Алиса сама прокоментарисала, од мене о овоме довољно.

Колико људи знаш који су ишли код стручњака кад нешто шкрипи?

Ја ниједног.

Ако нас двоје не можемо да разговарамо и сами нађемо решење, нема тог стручњака који ће помоћи.
Dobro si citirala,jurim signal i omasih dugme.

Idu ali kriju.Lazu da ne idu,lazu da je sve u redu jer kod nas takve proglase "ludima".Nas narod uglavnom ima gomilu predrasuda i malogradjanski patrijarhalno osudjuje svakog ko trazi resenje za svoj problem i bori se da spase sebe,zajednicu,odnos.

Strucnjak moze da pokaze ljudima sta je pravi problem.Gde im zaista skripi - moze li se popraviti to ili ne.

Ovde nije veza u pitanju vec brak sa decom.Zato sam za to da zajedno razgovaraju sa strucnim licem i vide sta,kako.Da im strucno lice pomogne oboma.

Neki ljudi ne mogu da pređu preko prevare i tu ni jedno savetovalište ne može da pomogne. Deca i brak ne menjaju odluke i tako je čak možda i bolje. Ako ne ide - ne ide..
Lakše bi mu bilo da ga je neko tukao, nego pravario.. Nisu svi ljoodofi isti..

A moze biti sve. Moze biti da je Alisa subjektivna jer je njen brat u pitanju a moze biti i da je brat slaba licnost koji je naisao na jacu zenu koja mu mozak pomera.

Kao da je to cudno nesto, pa ljudi se po tom principu i nalaze, sadista i mazohista. Na tom principu pociva najveci broj veza. Ravnopravni su najredji oblik. To su reci jednog od nasih najcenjenijih psihijatara Tomislava Sedmaka.

A kad si blizak rod slaboj licnosti, onda je prirodno da bes usmeravas prema onome ko vlada, jer je to jedina nada, da se taj jaci otkaci. A tesko da ces od slabog igraca napraviti jakog. Eto, zato se raduje.

Moguce da si u pravu.Mozda i nisi.Necemo saznati jer celu pricu ne znamo a ovo je objektivno moguca stvar.

Nema sanse da je samo jedna strana odgovorna za sve.To je ono sto tvrdim.

plavi besan.gif

Gumeni cekic
Kamen temeljac pravilnog vaspitanja

cale bio u sluzbi, a?

nego, manite me tih trivijalnosti tipa razvoda
meni jucer sipa zdimila pod skriju
i sve me gleda onako bezobrazno
sve provocira onim buljavim okicama i mase onim
pipcima...a onda mi se jez zapleo u kosu i ne bih ni skontala da me nesto nije bockalo po ledjima dok ronim
a sutra moram zubaru
znaci peh za pehom
evo, ziva nisam sta ce trece bit

cale bio u sluzbi, a?

nego, manite me tih trivijalnosti tipa razvoda
meni jucer sipa zdimila pod skriju
i sve me gleda onako bezobrazno
sve provocira onim buljavim okicama i mase onim
pipcima...a onda mi se jez zapleo u kosu i ne bih ni skontala da me nesto nije bockalo po ledjima dok ronim
a sutra moram zubaru
znaci peh za pehom
evo, ziva nisam sta ce trece bit

Nije miki
Tata prosvetni radnik ceo svoj zivot... Evo i dalje, jos nije u penziji ;)

To je iz "Dnevnjaka" :lol:

Mozda je njemu mali?Nesposoban da je zadovolji u krevetu?Odvratan ljubavnik?
los?Traljav?
Ne ide to,prica "on svetac,ona azdaja" jer uvek postoje dve strane kod neslaganja.
A bio mu je veliki kada se udavala za njega pa mu se sada smanjio ?
Treba njoj zaključati vrata kada dolazi iz jebaže pa neka vrišti kao damjanov zelenko .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back