Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocu ako ne stane...bol vuce od sredine sake sa untrasnje strane...to je verovatno zila...on jeste sada duplo deblji od prsta druge ruke ali imam osecaj da sam ga samo mnogo povredila...

...sto se kuce tice...tu najmanje pazimo...kao da su tri sekunde tako vazne koliko je trebalo da sednem pa da se skidam...

Стави лед на тај оток и попиј бруфен против болова.

Чак и да није ништа озбиљније повређено болеће јако дуго док све дође на место.

То мора само да оздрави, нема помоћи лекара, на жалост.

Hocu ako ne stane...bol vuce od sredine sake sa untrasnje strane...to je verovatno zila...on jeste sada duplo deblji od prsta druge ruke ali imam osecaj da sam ga samo mnogo povredila...

...sto se kuce tice...tu najmanje pazimo...kao da su tri sekunde tako vazne koliko je trebalo da sednem pa da se skidam...

Ti ne znas sta je. Mozda je i kost. Ja bih se javila lekaru za svaki slucaj. A na bol se spremi, kad se ohladi, boli jos gore.

ma nista (valjda :sad2:), godisnji ginekoloski

Наравно да је ништа, помисли само како ћеш наредних годину дана бити мирна кад чујеш да је све ок.

О, Боже, жене и ко их измисли, меца, порођаји, гинеколошки, дојке, плус све оно што и мушки имају од бољки, па много је, бре :evil:

sto moja?ja to samo pricam sta sam cula da neki ljudi rade...
i sta bre trosna srcka,mi zivimo preko devedeset godina,srca nam sluze da se zaljubljujemo,a ne da bolujemo
malo nas ebu porodicno koske i ligamenti...

Наравно да је ништа, помисли само како ћеш наредних годину дана бити мирна кад чујеш да је све ок.

О, Боже, жене и ко их измисли, меца, порођаји, гинеколошки, дојке, плус све оно што и мушки имају од бољки, па много је, бре :evil:

:evil:
mnogo je samo kad tuku :sad2:
:evil:

TEMA: opet izgleda ovo što mina napisa, jedno od navedenog :worth: jooooooooooj nije valjda sadaaa :dash::dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back