Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao da, deca su beskrupulozna i pokvarena, naročito tamo neke devojčice što probaju alkohol i nose mini suknje, i puštaju kosu.. Navode čestite ljude na zlo. Zato ti čestiti ljudi ne vole pretpostavke, sigurno im se i ruke tresu dok pišu o toj pokvarenoj deci.. Lol.

Jao da, deca su beskrupulozna i pokvarena, naročito tamo neke devojčice što probaju alkohol i nose mini suknje, i puštaju kosu.. Navode čestite ljude na zlo. Zato ti čestiti ljudi ne vole pretpostavke, sigurno im se i ruke tresu dok pišu o toj pokvarenoj deci.. Lol.

Citam komentare ispod vesti-koliko mi je odvratno sto napadaju to dete jer je malo popila i kao "silovatelji su krivi,ne branim ih ali zensko dete pa popilo,o cemu misli ta majka bla,bla,truc" .

Citam komentare ispod vesti-koliko mi je odvratno sto napadaju to dete jer je malo popila i kao "silovatelji su krivi,ne branim ih ali zensko dete pa popilo,o cemu misli ta majka bla,bla,truc" .

Mozda nema veze, ali je zanimljivo da bas danas na rts1 dnevniku imaju prilog o alkoholizmu maloletnika.

- - - - - - - - - -

Ja ne mislim da je devojcica kriva, tako da oni koji izvlace zakljucke iz svoje glave idu malo na pregled.

Cavrljanje bez argumenata.
Forum je igraliste koje koriste odrasli da postanu deca, a deca su beskrupulozna,
narocito ako koriste i iskustvo koje imaju.

Kada bi sad svako izvalio svoje pretpostavke, sva ta deca bi bili monstrumi.
Iako ne verujem pravosudnom sistemu ove drzave, jos vise sam protiv stvaranja predubedjenja i hajke na ljude.

hajke na koga?
na dijete sto je eksperimentiralo s alkoholom
posto to mi nikad nismo radili?
na drugo dvoje, prakticno, djece sto su...eksperimentirali sa silovanjem? a pa da - to jeste nesto
sto mi nismo radili; nismo silovali ptijatelje i poznanike kad popiju.

hajke na koga?
na dijete sto je eksperimentiralo s alkoholom
posto to mi nikad nismo radili?
na drugo dvoje, prakticno, djece sto su...eksperimentirali sa silovanjem? a pa da - to jeste nesto
sto mi nismo radili; nismo silovali ptijatelje i poznanike kad popiju.

Hajka je i kada devojcicu osudjujes sto je popila.

ma, naravno
silovanje tamo nekog djeteta je samo tema za usputno cavrljanje
nije nesto sto se sutra ikom tvom moze desit
tako da opusteno

A jok, forum je mesto gde se resavaju problemi od svetskog znacaja.

Uopste se ne cavrlja o propasti drzava, masakrima po celom svetu, ubijanju ljudi i zivotinja, o silovanjima se uopste nikad ne cavrlja...

Hajka je i kada devojcicu osudjujes sto je popila.

i krajnje je licemjerno

- - - - - - - - - -

A jok, forum je mesto gde se resavaju problemi od svetskog znacaja.

Uopste se ne cavrlja o propasti drzava, masakrima po celom svetu, ubijanju ljudi i zivotinja, o silovanjima se uopste nikad ne cavrlja...

rasprava i chavrljanje nisu isto
tj nije svaka rasprava na forumu ujedno i neobavezno chavrljanje

i krajnje je licemjerno

- - - - - - - - - -

rasprava i chavrljanje nisu isto
tj nije svaka rasprava na forumu ujedno i neobavezno chavrljanje

Ma vidim, sve sto smo do sad raspravljali smo uspesno resili, nesto se bas promenilo zbog toga.

Da se ne lazemo, dal raspravljamo o Napoleonu, masakrima u Siriji, propasti Grcke ili silovanjima, sve to ljudi na forumu rade neobavezno.

Ti si opaka, možeš da uzvratiš.

nema to veze sa opakoscu, jednostavno su ljudi bili drugaciji.

- - - - - - - - - -

tu sto su silovali, oni su imali 12 i 14 godina i jos se neko nasao da prokomentarise sta je isla u stan sa dva muskarca. pa koji muskarci, to su decaci. mi smo sa 12 godina isli zajedno na adu, blejali okolo, igrali kod jednog drugara stoni tenis i da bilo je tu muvuckanja, ali niko nikog nije silovao...ybt

- - - - - - - - - -

i moja ekipica je uredno bezala sa casova...sto znaci da nismo bili deca za primer.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back