NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Podrazumeva se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ajde da se organizujemo nesto?![]()

Ja cu najlepse zelje![]()

A tetka iz bosanskog grahova?![]()
Ja sad odoh n'a slavu nadam se da se necu napiti pred patrijarhalnom familijom
Претвориће те Бог у нешто репато... даље већ знаш.ne gleda mi se sad, daj neku komediju za opustanje
dobila si otkaz ko savetnik za filmove
- - - - - - - - - -
njupam tobleronu
jacobu se ne svidja, sto mi to tesko pada
- - - - - - - - - -
belo zlatna, pederska, de je nepoznavaoc da ga umlati![]()

kako je to ona njima dala povoda? tako sto je popila sto je inace univerzalno prihvacen znak za dozvoljeno grupno silovanje? tako sto je prihvatila tudju pomoc, i to ne pomoc stranca koliko sam uspjela procitat, sto je drugi univerzalni znak za izvolite, silujte svoje drugarice i poznanice...jer to je tako normalno?
Neki ljudi se ponasaju kao da pojma nemaju sta znaci biti mlad i po svom zivotu komentarisu tudje zivote sto je greska.Neki nisu imali decu,nekima su davno porasla i zaboravili su to,nekima pijanstva nisu bila prijavljivana.
Ljudi zaista vrlo lako zaborave sta znaci mladost.
Da, da - pije i onda sedne u auto, pa sleti u reku, pa mu se drugari u kolima podave i postane ubica... Ali to je tako normalno kada si mlad?
led ?Ne troluj me.
Devojcica je prvi put pila te noci.Po dva ili tri vinjaka popila sa drugaricom.Njenu drugaricu je odvezla Hitna.A nju je jedan od silovatelja izveo iz kafane,povracala je,prosetao se sa njom,odveo do parkinga i onda su je silovali.Videcemo sta ce reci da li joj je nesto stavljeno u pice.
Ne troluj me.
Devojcica je prvi put pila te noci.Po dva ili tri vinjaka popila sa drugaricom.Njenu drugaricu je odvezla Hitna.A nju je jedan od silovatelja izveo iz kafane,povracala je,prosetao se sa njom,odveo do parkinga i onda su je silovali.Videcemo sta ce reci da li joj je nesto stavljeno u pice.
vragana kasnis breprezvakali smo
Ne troluj me.
U glavnom nisi odgovorila na pitanje.
Neki ljudi se ponasaju kao da pojma nemaju sta znaci biti mlad i po svom zivotu komentarisu tudje zivote sto je greska.Neki nisu imali decu,nekima su davno porasla i zaboravili su to,nekima pijanstva nisu bila prijavljivana.
Ljudi zaista vrlo lako zaborave sta znaci mladost.
Da ako si mlad moraš da budeš pijan i drogiran inače se nisi provodio i mladost ti je uzalud protraćena.
Ne troluj me.
Kad tad neko ce probati alkohol. Ljudi vrlo lako osudjuju bez razmisljanja to sto je ona bila znatizeljna i popila dve tri case a ja bih bas volela da neko od velikih moralista kaze kako se prvi put napio i ponasao tada-ali sipak,lako je zaboraviti sebe i bum napad na dete jer je malo popila.

Nisam imao neka luda pijanstva...od velikih moralista kaze kako se prvi put napio i ponasao tada-ali sipak,lako je zaboraviti sebe
ma, naravno
silovanje tamo nekog djeteta je samo tema za usputno cavrljanje
nije nesto sto se sutra ikom tvom moze desit
tako da opusteno
Ne napadam ja nju taman posla niti te trolujem, samo sam protiv silnog napijanja.
No ona nista nije kriva, mada je opet pitanje koliko je zapravo popila sto opet ne umanjuje krivicu silovatelja.
U pravu si potpuno i oni silovatelji su za svaku i najgoru osudu.
- - - - - - - - - -
Nisam imao neka luda pijanstva...
.