Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_lqhi3ccVyX1qjkcln.png

palanacki mentalitet i palanka nisu isto
kao sto biti seljak i seljacina nije isto
beograd je pun seljacina i ljudi palanackog mentaliteta, isto kao i one prave palanke, ali mi je malo bljak ceo onaj tekst i te njihove izjave, cekaj da vidis dal ce biti podmicivanja pa onda tako pricaj, de juris sa lupetanjem
al kurir i jeste za taj tip ljudi i pisu ga takvi pa ne cudi onakav tekst

ja sam na relaciji bg-kg godinama...tacnije ja sam ceo zivot na relaciji bg neki grad, al nije to uopste bitno, mani se pracenja moje adrese

zapravo, jesu isto
sto se da jasno vidjeti iz nacina na koji se razvila ova mini tema

Tacno, ali sto izazivati sudbinu?

Ako je neko manijak, zar nije bolje ne izazivati manijaka? Ja o tome tupim, zasto davati povoda?

Ako setas po savani nocu, velika je verovatnoca da ce lav da te pojede, jos veca ako si pijan...

kako je to ona njima dala povoda? tako sto je popila sto je inace univerzalno prihvacen znak za dozvoljeno grupno silovanje? tako sto je prihvatila tudju pomoc, i to ne pomoc stranca koliko sam uspjela procitat, sto je drugi univerzalni znak za izvolite, silujte svoje drugarice i poznanice...jer to je tako normalno?

Zahebane plavuše, sve kao glupe a ovamo...:whistling:

a ovamo preko stola gledaju :zper:
a i ona borka mi sumnjiva
moreee :tiganj:

:lol:

- - - - - - - - - -

odoh da gledam komediju u kome muz priznaje zeni da ju je prevario i da je svalerka trudna, trazi oprostaj i resenje
zena predlaze da je ubiju i rese problem
:zkez: divnoca

oranzado gledamo se sledece ned preko stola opet :zper:

a ovamo preko stola gledaju :zper:
a i ona borka mi sumnjiva
moreee :tiganj:

:lol:

- - - - - - - - - -

odoh da gledam komediju u kome muz priznaje zeni da ju je prevario i da je svalerka trudna, trazi oprostaj i resenje
zena predlaze da je ubiju i rese problem
:zkez: divnoca

oranzado gledamo se sledece ned preko stola opet :zper:
gledamo se, i ne samo to...nego i pivo da pijemo
a tebi ćemo nešto zeleno da smućkamo:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back