Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kao sto na svakoj temi uspes da se upetljas u svadju za smrt pederrima tako i iz mene zraci mizantropija, samo sto ja nemam frku da kazem da sam mizantrop, to sam i rekla odavno pa si se onda uhvatio misleci da ces da me zeznes tom cinjenicom, ono malo logike, ako neko kaze da je mizantrop ne mozes da ga pokopas argumentom "haha mizantropu", ajde mucni glavicom

ja sam mizantrop i sa time problem nemam, ti si homofob ali neces da kazes jer imas problem sa samim sobom, ali vristi iz tebe ne sekiraj se na svakoj temi
samo nemoj posle da bude ko ovo :sad2:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/57...Pobegao-sam-u-fasizam-da-sakrijem-zenu-u-sebi
Мизантропија дефинише твој приступ теми, чак и овај суманути чланак из Блица који нема везе с дискусијом.

oni i zive u...palanci
gdje onaj ko ima para radi sta oce
sto i nije bitno drukcije od palanke u kojoj si ti doskora zivjela
samo je sve puno manje, svi se znsju medjosobno i bukvalno se nista ne moze sakriti, ni obrisati...ni zaboraviti

gde sam ja to doskora zivela? :huh:

- - - - - - - - - -

a ne zivim i dalje? nisam znala :lol: juce da sam umrla mislila bih pogresno izgleda :lol:

zar ne reche ti da ste u kg sad?
mada, nebitno je to
poenta je u tome da bg nije nista manje palanka nego bilo koji drugi gradic
ali neke stvari jeste u gradu te velichine lakse prevazici i ostaviti iza sebe

palanacki mentalitet i palanka nisu isto
kao sto biti seljak i seljacina nije isto
beograd je pun seljacina i ljudi palanackog mentaliteta, isto kao i one prave palanke, ali mi je malo bljak ceo onaj tekst i te njihove izjave, cekaj da vidis dal ce biti podmicivanja pa onda tako pricaj, de juris sa lupetanjem
al kurir i jeste za taj tip ljudi i pisu ga takvi pa ne cudi onakav tekst

ja sam na relaciji bg-kg godinama...tacnije ja sam ceo zivot na relaciji bg neki grad, al nije to uopste bitno, mani se pracenja moje adrese

Pravilno je zakljucila.

Ovde su u pitanju dva ljudska bica sa poremecenim umom koja umesto da ovu devojku odvedu u hitnu ili joj pomognu da dodje sebi,odvedu je kuci -oni su je silovali jer ne moze da se odbrani.Poremeceni umovi.

Osobe koje tako kao ti razmisljaju su ozbiljna opasnost za okolinu.Znam lika koji tako razmislja kao ti-sa svojim drustvom je lincovao drugog lika jer mu se dopala njegova devojka.

Ti sam si odgovoran za svoje postupke i pomoc nekome u nevolji je normalan postupak .Ovo o cemu ti pises je bolesno.

Preporucujem da se zakljucas, dolazim da te silujem i lincujem, sam, jos samo da odlucim jel prvo da te lincujem il posle :aha:

Mnogo sam opasan za okolinu ybg. :lol:

oni nisu majmuni vec silovatelji
silovanje je krivichno djelo
od kog ne mozes biti aboliran cak ni ako si bio pijan
dal je zrtva bila pijana je nebitno
i to je tako iz vrlo prostog razloga - da ne bismo (opet) zivjeli ko majmuni

Niko ne prica o aboliranju, pricam o odgovornosti za sebe. Nije isto kad te neko tako slucajno zvekne na ulici i uvuce u kombi i kad sama sebe dovedes u situaciju da te pijanu odvedu u mrak.

To sto su oni krivi i sto trebaju biti kaznjeni ne znaci da je devojcica bas pametno postupila to vece.

Одлучујуће.
Колико је педереа у Србији убијено јер су то што јесу?

Vidi ovog.

Ti si sinko sam sebi skocio u usta kad si prvo tvrdio da je zrtva, zrtva, a onda da pedderske zrtve i nisu zrtve ako je pocinilac isto pedder.

i gola da je setala i bila mortus pijana, niko, ali niko na ovom svetu nema pravo da je siluje i jos da joj se ista uzima za zlo...ona je zrtva i tacka

Tacno, ali sto izazivati sudbinu?

Ako je neko manijak, zar nije bolje ne izazivati manijaka? Ja o tome tupim, zasto davati povoda?

Ako setas po savani nocu, velika je verovatnoca da ce lav da te pojede, jos veca ako si pijan...

Preporucujem da se zakljucas, dolazim da te silujem i lincujem, sam, jos samo da odlucim jel prvo da te lincujem il posle :aha:

Mnogo sam opasan za okolinu ybg. :lol:

Niko ne prica o aboliranju, pricam o odgovornosti za sebe. Nije isto kad te neko tako slucajno zvekne na ulici i uvuce u kombi i kad sama sebe dovedes u situaciju da te pijanu odvedu u mrak.

To sto su oni krivi i sto trebaju biti kaznjeni ne znaci da je devojcica bas pametno postupila to vece.

Vidi ovog.

Ti si sinko sam sebi skocio u usta kad si prvo tvrdio da je zrtva, zrtva, a onda da pedderske zrtve i nisu zrtve ako je pocinilac isto pedder.
Јок синко.
Ти си обалавио тврдећи да зли стрејтови унакажују педереске добрице, а кад те питам колико је тих жртава ти се пребациш на интерно насиље типа педере контра педере ... ако баш инсистираш треба их обострано казнити смрћу.
Тежа казна не постоји, а лакшу не заслужују... по могућству старом римском казном бацањем лавовима.:sad2:

Tacno, ali sto izazivati sudbinu?

Ako je neko manijak, zar nije bolje ne izazivati manijaka? Ja o tome tupim, zasto davati povoda?

Ako setas po savani nocu, velika je verovatnoca da ce lav da te pojede, jos veca ako si pijan...

da li ce ijednoj devojcici koja je otisla na proslavu rodjendana pasti na pamet da se medju pozvanim i pride njoj poznatim tinejdzerima nalazi grupa seksualnih manijaka?

Јок синко.
Ти си обалавио тврдећи да зли стрејтови унакажују педереске добрице, а кад те питам колико је тих жртава ти се пребациш на интерно насиље типа педере контра педере ... ако баш инсистираш треба их обострано казнити смрћу.
Тежа казна не постоји, а лакшу не заслужују... по могућству старом римском казном бацањем лавовима.:sad2:

Ja uopste nisam potencirao ko vrsi zlocin, ti si. Nek bude da strejt ubije peddera, jel to zlocin ili nije?

da li ce ijednoj devojcici koja je otisla na proslavu rodjendana pasti na pamet da se medju pozvanim i pride njoj poznatim tinejdzerima nalazi grupa seksualnih manijaka?

omg
zabice kazi teta metli jezu li te ucili roditelji ko malu da od nepoznatih nikako ne uzimas slatkise sokove ili bilo sta, da nikada ne udjes u auto sa nepoznatima ma sta ti rekli i slicna upozorenje?
jesi dobila takva upozorenja od roditelja ozbiljno pitam?

Ne treba verovati nikome, i to treba svi od malih nogu da znaju.

A i da se ne zaebavamo nijednoj devojcici nece pasti na pamet sta dvojica hormonalnih tinejdzera hoce ako je odvedu u mrak??

I sto neko ne moze biti sexualni manijak i ako je tinejdzer? Sta znas o osobi dok je ne upoznas?

Nego mene vise interesuje da mi se objasni tvrdim argumentima zasto je normalno traziti odstetu za mrtvog rodjaka?

tacno i gola da sedne mortus niko nema prava da je siluje
al to je daleko od toga da u stvarnosti nece
i tu je ta vrlo bitna razlika
moralni i pravni kodeksi ne vaze za sve, samo to treba shvatiti

Теорија и пракса.

Није било теорије да је чикица са цегером који је са мном ушао у лифт сексуални манијак и да ће ми ставити бритву под грло.

Случај је хтео да прођем без последица а могло је бити и сасвим друкчије.

Poslednja izmena od moderatora:
omg
zabice kazi teta metli jezu li te ucili roditelji ko malu da od nepoznatih nikako ne uzimas slatkise sokove ili bilo sta, da nikada ne udjes u auto sa nepoznatima ma sta ti rekli i slicna upozorenje?
jesi dobila takva upozorenja od roditelja ozbiljno pitam?

naravno

ali o cemu ti pricas? njoj je bilo muka i decko koji joj je poznat se ponudio da izadje s njom ispred kafica....sta ti nije jasno, gde je njena maloumnost tu?

Колико је таквих злочина било у Србији зато што је педере педере од стране стрејташа?

Opet ti bulaznis, odgovori na pitanje

- - - - - - - - - -

naravno

ali o cemu ti pricas? njoj je bilo muka i decko koji joj je poznat se ponudio da izadje s njom ispred kafica....sta ti nije jasno, gde je njena maloumnost tu?

Po onome sto ja procitah obojicu je tad prvi put videla ???

- - - - - - - - - -

Теорија и пракса.

Није било теорије да је чикица са цегером који је са мном ушао у лифт сексуални манијак и да ће ми ставити бритву под грло.

Случај је хтео да прођем без последица а могло је бити и сасвим друкчије.

To ti kazem, nadaj se najboljem, ocekuj najgore, n verumem nikome bre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back