Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi slusala solisticki koncert pola sata koji je izvodila osoba kojoj je slon stao na uvo.... i tebe ne boli glava kao posledica toga...
Ma ovnovi su bar veseli živahni i to, dobro svi sem Dekija, ne znam što se žališ, ja sam iskreno malo ljubomorna zbog tog tvog lika. De ga nađe?
Ja nisam zivahna osoba... meni kul na gerijatriji...
Na ETFu...:facepalm:
Pa čekaj evo Deki je slobodan prešaltaj se, a tog pošalji meni ja ću ga slušati dok peva i neće me boleti glava, nikad!
Pa čekaj evo Deki je slobodan prešaltaj se, a tog pošalji meni ja ću ga slušati dok peva i neće me boleti glava, nikad!
.Ne prizivaj anti sluhistu za pevanje.Ne znas sta zelis.

Ma nebitno. Ok ti je decko. To ti govorim sve vreme.
Ma nemoj a sta ako su i partnerke ovnovi![]()
.Podredjene su.Nema veze normalne sa Ovnom ako partnerka nije podredjena osim ako je on izuzetak kojim dominira podznak.Banovaces me ako odgovorim.Podredjene su.Nema veze normalne sa Ovnom ako partnerka nije podredjena ili ako je on izuzetak kojim dominira podznak.
Ma ok je on... al' zamisli ovako... ima srecnog psa i imas nadrkanog psa... i srecni pas stalno cacka nadrkanog psa... kako ce se to zavrsiti?? Nadrkani pas ce priklati srecnog koliko god bio tuzan posle...
Banovaces me ako odgovorim.Podredjene su.Nema veze normalne sa Ovnom ako partnerka nije podredjena osim ako je on izuzetak kojim dominira podznak.
Udomi ga negde. Budi covek. A ne tu svasta nesto

Ja sam jarac, sestra mi je ovan... i ne zna se koja je gora u vezi... dominantni kontrol frikovi smo obe... ona dupli ovan, ja dupli jarac... ako cemo vec u filozofiju horoskopa da se upustamo kao u nesto ozbiljno... Znaci i za svoj znak smo ekstremni primerci...
Jos mi je mokra kosa
....Uvek postoje izuzetci.....
------------------------
Sta ako se razbolim....Jos mi je mokra kosa
....