Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banovaces me ako odgovorim :lol: .Podredjene su.Nema veze normalne sa Ovnom ako partnerka nije podredjena ili ako je on izuzetak kojim dominira podznak.

Ja sam jarac, sestra mi je ovan... i ne zna se koja je gora u vezi... dominantni kontrol frikovi smo obe... ona dupli ovan, ja dupli jarac... ako cemo vec u filozofiju horoskopa da se upustamo kao u nesto ozbiljno... Znaci i za svoj znak smo ekstremni primerci...

Ja sam jarac, sestra mi je ovan... i ne zna se koja je gora u vezi... dominantni kontrol frikovi smo obe... ona dupli ovan, ja dupli jarac... ako cemo vec u filozofiju horoskopa da se upustamo kao u nesto ozbiljno... Znaci i za svoj znak smo ekstremni primerci...

Uvek postoje izuzetci.....
------------------------
Sta ako se razbolim....:sad2: Jos mi je mokra kosa :sad2:....

http://www.kurir.rs/crna-hronika/si...tva-nego-sto-sam-te-osramotila-clanak-1872489

"Čula sam da su njihovi roditelji imućni, a ja sam samo nadničarka, ali poštena, neću se zaustaviti dok oni koji su povredili moje dete ne budu kažnjeni", poručila je majka S. K."

Dokle deca bogatasa da budu nekaznjena kad uniste neciji zivot?Dokle da bogata deca drugu tretiraju kao stoku?Dokle sakrivanje identiteta silovatelja?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back