- Poruka
- 7.183
Jel danas petak![]()
potegni nesto zestoko i ti bice ti lakse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel danas petak![]()

Natoči votku s utehom i briga te
Ej litar stoka 1000 dinara bio, a 38 posto... kakav dzin kakvi bakraci... a Vinjak ne ljubim bas...

ma meni to sve bljak
al dzin bar ne bazdi![]()

je l ste mrzele one zgodne cure kad ste bile male?
Koje??

Dijareja (linex)
Dokle si stigo? mislim gde si sada?![]()
To sam bila ja,kako sama sebe da mrzim: lol:
Kad sam bila mala ja sam bila Rozi mocni rendzer i Mikelandjelo nindza kornjaca i pucao mi ***** za bilo sta osim da ne polomim bratovu pusku jer bi me onda ulemao od batina... kakve lepe cure kakvi bakraci...
I zamisli, umesto da si danas trophy wife i negde se shvalerishesh dok muz bankar to placa
De si ti?
Opijas se petak vece uz forum
Mozda nadjem nekog dedu, cuti jos ima nade

preporucio bi srednji zapad
Ja sam imala devojku, al nezgodnu, te nezgodne mi uvek draže bile
Gde tacno? Da se selim odma
Chikago je kazu najveci srpski grad
Ima sigurno josh dekica emigriralih 45.
hvalaE ja se secam, sad nevezano je za ovo, ali me podsetilo, kada se kod mene rodila prva feministicka svest..
U petom razredu su se decaci zvali muskarcima, a devojcice devojcicama. Posle toga su i devojcice decake pocele da zovu muskima ili muskarcima ukoliko bi se ta prica povela. I tu je mene nerviralo to sto oni pokusavaju ranije da budu seksualna bica, a mi ne i zasto mi svoju seksualnost negiramo za razliku od njih. Jer muskarac je odrastao covek, polno sposoban, a devojcica dete. Ej o cemu sam ja razmisljala u petom osnovne, jos tad me je trebalo u ustanovu zatvorenog tipa...