Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sećam se vremena kad sam imao 110 kg, ali brzo sam smršao bez ikakvih dijeta... E da je sada tako!:confused:
Mada tada sam krenuo sa vežbanjem a sada slabije...
Sad jedem crvene grejpove.:roll::lol:
93 kg imam.

Kad sam bila mala ja sam bila Rozi mocni rendzer i Mikelandjelo nindza kornjaca i pucao mi ***** za bilo sta osim da ne polomim bratovu pusku jer bi me onda ulemao od batina... kakve lepe cure kakvi bakraci...

Ja sam imala devojku, al nezgodnu, te nezgodne mi uvek draže bile

E ja se secam, sad nevezano je za ovo, ali me podsetilo, kada se kod mene rodila prva feministicka svest..
U petom razredu su se decaci zvali muskarcima, a devojcice devojcicama. Posle toga su i devojcice decake pocele da zovu muskima ili muskarcima ukoliko bi se ta prica povela. I tu je mene nerviralo to sto oni pokusavaju ranije da budu seksualna bica, a mi ne i zasto mi svoju seksualnost negiramo za razliku od njih. Jer muskarac je odrastao covek, polno sposoban, a devojcica dete. Ej o cemu sam ja razmisljala u petom osnovne, jos tad me je trebalo u ustanovu zatvorenog tipa...

E ja se secam, sad nevezano je za ovo, ali me podsetilo, kada se kod mene rodila prva feministicka svest..
U petom razredu su se decaci zvali muskarcima, a devojcice devojcicama. Posle toga su i devojcice decake pocele da zovu muskima ili muskarcima ukoliko bi se ta prica povela. I tu je mene nerviralo to sto oni pokusavaju ranije da budu seksualna bica, a mi ne i zasto mi svoju seksualnost negiramo za razliku od njih. Jer muskarac je odrastao covek, polno sposoban, a devojcica dete. Ej o cemu sam ja razmisljala u petom osnovne, jos tad me je trebalo u ustanovu zatvorenog tipa...

Totalno su bili neinteresanti i dosadni, generacija a kao da su deset mlađi, zato sam ja imala devojku. Jednu na selu jednu u gradu u stvari. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back