Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...nego...
...gledam Cirlicu i ne verujem sta cujem....Maric i Karic hvale premijera, sve se utrkuju koji ce mu se vise bucnuti u gozzicu:eek::evil:
...znaci ne verujem sta slusam....a jos se pitam i sta mi treba da to sve slusam....

...nego...
...gledam Cirlicu i ne verujem sta cujem....Maric i Karic hvale premijera, sve se utrkuju koji ce mu se vise bucnuti u gozzicu:eek::evil:
...znaci ne verujem sta slusam....a jos se pitam i sta mi treba da to sve slusam....

ona moja pojacala odzvanja kuca
ja pobegla u drugu sobu
nema sanse to da slusam a da ne razbijem tv
ona izigrava mazohistu...svadja se sa tv-om

...znala sam da ce da dodje do infuzije...gadovi belosvetski, odvratni..imate vi decu pa ce i vase neko zahebavati kad tad olosi jedni...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:besna::rida:cetiri dana ne moze da skine temperaturu
sa 39,8 duze do sat vremena, i vi joj ne date da ide na bolovanje, mora da se radi....svevamuponorpropaloseremvamseusvenasvetu:besna::besna::besna:bode li joj
sta ja cu vam se krvi napiti:dash::dash::dash::dash::besna::rida:
pu da ti jjebem skotove
uzmes motku umlatis posaljes na intenzivnu nema boljeg leka za takve olose

ona moja pojacala odzvanja kuca
ja pobegla u drugu sobu
nema sanse to da slusam a da ne razbijem tv
ona izigrava mazohistu...svadja se sa tv-om

...ja sam ipak odlucila da mi ne treba nista da se oko toga nerviram,
ugasila ton i zvala moju najbolju drugaricu da se ispricam sa njom:heart:

- - - - - - - - - -

pu da ti jjebem skotove
uzmes motku umlatis posaljes na intenzivnu nema boljeg leka za takve olose

...pa to, stoka bre...a najstrasniji mi je njihov kometar,ako ces da lezis dodji prvo da se pozdravimo, ili drugim recima da ti damo otkaz...pa na to jos, sto si potrosila sve
dane od odmora, trebala si imati u vidu takve situacije....pa ajde nemoj da poludis...

Ljudi kako na kulturan nacin da kazem nekome "hebem radoznale" ?
Naime zaova svaki drugi dan(kad mm ne radi) zove da pita sta radimo kako smo,sve na fazon da dodje kod nas. Znaci ne izlazi nam iz kuce. Par puta je slazemo kao nismo tu, ili radimo nesto, idemo negde... Al` necu bre da lazem i da se krijem u svojoj kuci. Kako da joj kazem da smara? Ne bi ona toliko dolazila znam ja, nego ovde se sprema rucak onda i ona ne mora da kuva. To joj je jefitnije i lakse.
Uf sto joj tesko, i meni bi bilo.

Naime zaova svaki drugi dan(kad mm ne radi) zove da pita sta radimo kako smo,sve na fazon da dodje kod nas. Znaci ne izlazi nam iz kuce. Par puta je slazemo kao nismo tu, ili radimo nesto, idemo negde... Al` necu bre da lazem i da se krijem u svojoj kuci. Kako da joj kazem da smara? Ne bi ona toliko dolazila znam ja, nego ovde se sprema rucak onda i ona ne mora da kuva. To joj je jefitnije i lakse.

ma kazi joj, sto bi cutala
kad zove javis se, kako si dobro sam, sta radite - evo uzivamo..sad cu da dodjem - nemoj, hocemo da uzivamo sami, cao

Zaludna, lenja gotovanka. Uf sto mrzim te ljude sto ne mrdaju dupetom i hoce sve na gotovo.
Sto je najtuznije, sve na gotovo i dobija..

ma kazi joj, sto bi cutala
kad zove javis se, kako si dobro sam, sta radite - evo uzivamo..sad cu da dodjem - nemoj, hocemo da uzivamo sami, cao

Joj ne mogu ja tako. Mogu svima, samo njoj ne.. Ipak je to mm-ova sestra. I kad bih joj rekla posle bih se pojela ziva..

--
Il` sam ja mlada puno, il` sam luda.. Al` nece to doveka moci tako.. Docice dan kad cu se smejati ovom postu i stideti se koliko sam bila glupa i zelena.

Poslednja izmena:

Такви проблеми се решавају само тешком свађом после које нико ни са ким не говори.

Zaludna, lenja gotovanka. Uf sto mrzim te ljude sto ne mrdaju dupetom i hoce sve na gotovo.

Znam i ranije si pisala o njenim glupostima i rekoh ti da se ogradiš na vreme. Ne postoji lep način da odjebeš nekog. Zato je najbolje direktno to niko ne očekuje. :malav: Ako ne možeš direktno u lice da joj kažeš onda je izbegavaj ili je trpi i dalje šta da ti kažem... Samo da znaš da će biti sve gora, a opanjkavaće te i ovako i onako. :lol:

Joj ne mogu ja tako. Mogu svima, samo njoj ne.. Ipak je to mm-ova sestra. I kad bih joj rekla posle bih se pojela ziva..

--
Il` sam ja mlada puno, il` sam luda.. Al` nece to doveka moci tako.. Docice dan kad cu se smejati ovom postu i stideti se koliko sam bila glupa i zelena.

onda ces morati da trpis, a to ce da unese vremenom nemir izmedju tebe i tvog muza

U ovu rupu bacam pokvareni fen za kosu i jednu mesoreznicu Kineske marke "Keno".Fen bi jos i mogao da se popravi,ali mesoreznica jok,izlomili su joj se plasticni zupcanici
tooth.gif

Pa još gore ako je njegova sestra! Šta ti nju da trpiš a ona ladovina. De je poštovanje za tebe? Ne znam stvarno radi šta hoćeš al ja poludim kada ovako nešto čujem jer sam i sama bila u sličnoj situaciji i cimala se jer sam bila mlada i blesava. Nema više ćaaooo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back