Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dopisujem se sa sestrom na fejsu
a ona nestrpljiva,ne moze da saslusa celu pricu do kraja nego pise u isto vreme kad i ja i komentarise i onda dodje do gungule :lol:
ja pisem on meni kaze ovo ,ja njemu kazem ono,a ona kad sam to ja rekla,pa nisi ti kozo jedna.a ona ,to je sala sto ti je rekao kozo,al ovo drugo nije u redu
ne bre,ja tebi kazem da si koza,a ne on meni...
i tako u nedogled:lol:

Ти се још увек мучиш са ангином?

Da :roll:
Tj, sad vise nije klasicna angina, grlo je upaljeno i identicno boli, samo krajnici nisu onoliko uvecani.
Al zato kasalj, malaksalost i nesves' su cista radost.
Trazim joj uput za vadjenje krvi, kaze nema potrebe, to ti je sada jedna lepa mesovita infekcija, uzmi lepo ovaj fini hemomicincic, odlezi i bice sve super. A ja jedva uspela da dobijem tri dana slobodno, ne mogu da se izlezavam kao da sam na drzavnoj sisi.
I tako, sad uzivam u blagodetima mesovite infekcije gornjih respiratornih puteva i hemomicina a da mi nije ni oslusnula pluca :neutral:

Tj, sad vise nije klasicna angina, grlo je upaljeno i identicno boli, samo krajnici nisu onoliko uvecani.
Trazim joj uput za vadjenje krvi, kaze nema potrebe, to ti je sada jedna lepa mesovita infekcija, uzmi lepo ovaj fini hemomicincic, odlezi i bice sve super. A ja jedva uspela da dobijem tri dana slobodno, ne mogu da se izlezavam kao da sam na drzavnoj sisi.
I tako, sad uzivam u blagodetima mesovite infekcije gornjih respiratornih puteva i hemomicina a da mi nije ni oslusnula pluca :neutral:

Мојој ћерки преписали пеницилин + Орваг(ж)ил (не'ам појма како се чита) и то је био пун погодак.

a zasto radite to sebi
sto se snebivate
pa barem ti znas da joj je duznost da ti da
mozez da je smotas u sarmu
nemoj dozvoljavati i popustati
aj razumem kad neko ne zna pa ne moze da ih sredi....

Mm rekla lekarka treba ti ta i ta analiza krvi (msm obična alaliza ništa spec), ali ne smem da ti dam uput, idi kod privatnika.

seeru
jednom god imas pravo
a kod nekih patoloskih stanja itekako treba i smeju
nego ih vucko naplasio zbog preteranog prepisivanja svega i svacega pa im udarao po dzepu i oni se sad stisli

pa prekrsila je pravilo sto je dala na slepo antibiotik...pre za to treba da se boji nego za krvnu sliku
al mi smo budale ko narod cutimo i trpimo
stvar je prosta ostar pogled i kazes daj uput da ne bude belaja...ima da pise samo tako

malo pre sam bila kod privatnika jer od drzavnih vajde nema...ispricasmo se lepo....platis pa klatis to je njima cilj...nista ti privatnik nece novo reci ali ce biti ljubazniji pricljiviji za pare....ustaihjebem....kod drzavnih oce da zakaze uz za par nedelja....stoko ja sad imam problem ne za par ned....i onda moras privatno
al za krvnu sliku ne moras

seeru
jednom god imas pravo
a kod nekih patoloskih stanja itekako treba i smeju
nego ih vucko naplasio zbog preteranog prepisivanja svega i svacega pa im udarao po dzepu i oni se sad stisli

pa prekrsila je pravilo sto je dala na slepo antibiotik...pre za to treba da se boji nego za krvnu sliku
al mi smo budale ko narod cutimo i trpimo
stvar je prosta ostar pogled i kazes daj uput da ne bude belaja...ima da pise samo tako

malo pre sam bila kod privatnika jer od drzavnih vajde nema...ispricasmo se lepo....platis pa klatis to je njima cilj...nista ti privatnik nece novo reci ali ce biti ljubazniji pricljiviji za pare....ustaihjebem

Ma ni ne sećam se kada je on bio pre toga i ladno kaže ne smem da ti dam uput za lab. A ovaj uput koji je trebao dalje lekaru specijalisti pisala pogrešan iako joj je med. sestra rekla gde treba. Nisam mogla čudu da se načudim. Guska.

Ona nije moja lekarka, al ide ide i keva kod nje, isto je pogrešno lečila. Ma, haos. Ne volim da ih vidim. Gade mi se.

ne znam ja sam ko mladja popustala
sad "po stare dane " ne
prvo uhvatim im greske jer mogu, drugo porasla sam u vesticu
prva greska ja to teram u pm i menjam
neka zmu promeni dr i dobice uput ako je nesto bitno
nema potrebe to kod privatnika bacati pare a nije ni jeftino cini mi se da je oko 2000

mene odrase 3000 za uz....platih da bih uz osmeh procaskala sto vec sve znam....jjebem im mater neradnicku drzavnu

Kažem mu i ja da menja, al on popizdeo kaže neće više ni ići, ode kod privatnika kad treba i završi to isti dan. Mada, ok on stvarno i nema vremena da čeka po redovima od jutra do sutra sa onim babama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back