Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
a šta fali islamu????![]()
Sredina i krajevi
Kratko i jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta fali islamu????![]()
Sredina i krajevi

bockale me krvopije
joj boli![]()

Плоћи ће
Размишљај о томе како ће ти сутра рећи да је све ОК.

)
)))

))))Uh, a ja baš volim igle)
Najviše volim da vadim ili dajem krv iz desne ruke, tu mi je baš plitka i lepa, krupna vena, i onda još kad lepa velika igla uđe i krv šikne - mljac.
I najviše od svega u praksi volim da uvlačim braunile, to mi je čista radost.
Ili oni lepi mali bebi leptir sistemi <3
- - - - - - - - - -
Iz prsta ne volim, to me pecka)))

Pa udomili smo bre mače
A pita juče ta ženica - šta mislite, je l bi volelo da ima neku svoju korpicu, da mu stavim ćebence pa da ima krevet?
I ostalo mi je od dece vrteška za krevetac, je l bi volelo da se igra s tim, da mu namestimo iznad korpice?
Ma upala mu kašika u med, debeloj bombici))))

Pa udomili smo bre mače
A pita juče ta ženica - šta mislite, je l bi volelo da ima neku svoju korpicu, da mu stavim ćebence pa da ima krevet?
I ostalo mi je od dece vrteška za krevetac, je l bi volelo da se igra s tim, da mu namestimo iznad korpice?
Ma upala mu kašika u med, debeloj bombici))))

kakva sam ni buve me necejao strasno koliko sam neskoncetrisana,kad metla rece bockale me krvopije,ja mislila napale je nocas buve od zivuljke![]()

Mačak mi je u pubertetu.
Stalno mjauče da ide napolje, a kad ga pustimo, uzjure da drugi mačori ili kučići i on se popne na drvo.
Kad se popne, ne sme da siđe.
Onda nastaje akcija spasavanja redova Sajmona ( prim. autora, Sajmon je mačak) u kojoj učestvuju svi stanari zgrade.
Već me je sramota zbog masovnosti ove akcije.
U podvizima se najviše ističe komšija Mikelanđelo (ne znam mu pravo ime) koji se popeo na vrh bagrema.
Mikeladnđelo, slikar i čovek zvani ptica, takoreći veverica.
A jeste li planirali da ga kastrirate nekada?
A kako će onda Srbija da postane zemlja gladnih mačaka,mora da ih se nakoti još?...Džukeletina i onako već ima previše,postale su važnije nego deca.A jeste li planirali da ga kastrirate nekada?
A kako će onda Srbija da postane zemlja gladnih mačaka,mora da ih se nakoti još?...Džukeletina i onako već ima previše,postale su važnije nego deca.

sinoć me ispred sportske hale napao komarac...sleteo na facu...a tek je početak marta...šta li će biti na leto...
danas oko škole se motao prelepi odrasli nemački ptičar...vidi se da je vlasnički,preleeeeeep....il je pobegao il su ga se rešili...tugaaaaaa...![]()

Mlatila se danas po drzavnim sluzbama - rekli ovi iz Poreske da kazem ovima iz Statistike da posalju broj resenja faksom... Kazu ovi iz Statistike, ne moze komplikovano, morate da dodjete po papir... Odem po papir... Stoji joj faks masina pored kompa... Pitam sta je komplikovano... Kaze ona, komplikovano je evo vam papir potpisite ovde i to citko... Zovem Poresku kazu gde je faks? Nema faksa, komplikovano... Sta je komplikovano? Nemam pojma tako su mi rekli... Odenla papir.... Zena se krstila... Mrtva sam od cimanja tamo-vamo...
tako su mene drrkali ovi iz banke i iz katastra kad sam dizao kredit