Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Affro, znam da je tesko, ali nadam se da ces sto pre da nekako nadjes novac za popravku zuba.
Znam kako je to, bila sam u takvoj situaciji. Ne dozvoli da odugovlacis, moras da pozajmis od nekoga, jer sto duze cekas ne valja.
Kako mi je ishrana takva kakva je, ne smem sebi da dozvolim da se zezam i da mi se to desi sa zubima.
Sve dok nismo usli u nazovi soc-kapitalizam (ne znam vise kako da nazovem ovo drustvo tj. drzavu), nesto se i moglo uciniti sto se tice protetike, ali sada bez 400-500 evra po zubu ne moze covek da sredi jedan jedincati zub.
Sramota za drzavu, ako se moze nazvati drzavom.

A daj bre,gde platis 400-500 evra za popravku zuba u Srbiji?:roll:

Maler, maler, maler :roll:

Lepo sam sto puta rekla da ne treba pozajmljivati tudju stvar, pogotovo kada je skupa stvar u pitanju, i tehnička stvar pogotovo.

Crko je ebeni fotoaparat u našim rukama, iskeširali novi... a mi i dalje nemamo isti... :dash:

Maler bre!!!!!

Affro, znam da je tesko, ali nadam se da ces sto pre da nekako nadjes novac za popravku zuba.
Znam kako je to, bila sam u takvoj situaciji. Ne dozvoli da odugovlacis, moras da pozajmis od nekoga, jer sto duze cekas ne valja.
Kako mi je ishrana takva kakva je, ne smem sebi da dozvolim da se zezam i da mi se to desi sa zubima.
Sve dok nismo usli u nazovi soc-kapitalizam (ne znam vise kako da nazovem ovo drustvo tj. drzavu), nesto se i moglo uciniti sto se tice protetike, ali sada bez 400-500 evra po zubu ne moze covek da sredi jedan jedincati zub.
Rođeni brat mog venčanog kuma je zuba-privatnik još od 96., samo kaži sve ću da prosledim.:mrgreen:

ja obicno tako pomislim,jao ili sam se zaljubila,il cu dobiti proliv
:rumenko:

Е, то сам ја помислила кад је беба почела да мрда.

Мора да ћу добити пролив :zcepanje:

Не треба да вам причам колико су ми се сви смејали :rumenko:

ja obicno tako pomislim,jao ili sam se zaljubila,il cu dobiti proliv
:rumenko:
:lol: da,da...bice da je...ovo drugo

- - - - - - - - - -

Е, то сам ја помислила кад је беба почела да мрда.

Мора да ћу добити пролив :zcepanje:

Не треба да вам причам колико су ми се сви смејали :rumenko:
ti imaš bebe u stomaku?:heart:

..ma kakvih bre 400-500e po zubu :eek: gde to u Nemackoj ili tako nekoj bogatoj zemlji, kod nas je koliko sam ja upoznata popravka od 20-30e...ovo moje u Bgd je
oko 70-80e po krunuci...ja sam srecnom nasla jeftinije, pa cu nadam se ovih dana to srediti, kako, kako znam i umem sta cu moram ne mogu ici bez zuba nikud..

dve netacne informacije

u kojoj to drzavi je protetika besplafna pa je ovo sramota za drzavu

ima i za ispod 100e krunice....to od 400 su oni moderni hirurski ugradjeni bla bla fensi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back