Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cakijom :lol:

ovde nema s od snega

ne ides autom na poso?

A ti si tamo u ravnici manje-vise....cim se prodje Bavarska oblast, sve severnije gore jedva neko brdasce da ima malo vece. :lol:

Ne, autom samo ponekad vozim na posao (kada imam neku obavezu posle posla ili nesto slicno da obavim). Regularno idem sa vozom. A danas pogotovo ne sa autom, jer se ovde usseru i par kapi kise kada padne, a ne ovakav sneg i vetar. Kolaps saobracaja u najavi ili ti pak ovakvi lancani sudari kao za vikend sto je bilo. 65 automobila ucestvovalo...masala. :mrgreen:

http://noe.orf.at/news/stories/2693686/

p.s.: pise na sajtu austrijske zeleznice da vozovi kasne do 60 minuta zbog snega, a neki uopste ne voze. Ekstra... :evil:

Poslednja izmena:
sta i kod vas isto...evde stvarno cim pocne da pada malo kisa vec guzva ako padnu par pahulja skoro notstand i uvek ih zatekne zima :roll:
a fakticki ja bih mogo samo letnjim da vozim

- - - - - - - - - -

ma da debili, uvek se po neko nadje to mi je naj...stvarno ako vec ne mozes vise od 50 da vozis a on misli sad sto ima dzipa ili neko mocnije da moze vise od sto, a onda takva auta vidis pored puta ili prouzrokuju lancane sudare

sta i kod vas isto...evde stvarno cim pocne da pada malo kisa vec guzva ako padnu par pahulja skoro notstand i uvek ih zatekne zima :roll:
a fakticki ja bih mogo samo letnjim da vozim

Ja vozim samo sa letnjim. Oduvek. :mrgreen:

Zimske su prevara, uzimanje para na budalama. Nista drugo. To da zivis negde na nekoj planincugi pa i ajde, ali u gradu totalno bespotrebne. Mislim, nama koji vozimo majstorski. :cool: Ovim drugima ni zimske ni lanci ne pomazu kada su smotani. :mrgreen:

Izbegavam da odem u kuhinju,izgleda da će me sve sačekati sutra kada ustanem.Ne mogu...ulenjila sam se.:rida:

Sada vidim,sin mi je u kuhinji.Pile mamino! :heart:

Pišti i mašina :eek:,treba da se širi veš! :besna:

ja treci dan ne perem serpe,ofarbala sam nokte u zeleno,pa da se ne oguli...pocecu da ih iznosim na terasu :lol:
inace sedim u cekaonici kod dr i caskam sa jednom klimaktericnom zenom.mislim ona mi lepo rekla da je izgubila mecu i vidim kako zena zapanjeno gledaq u moje nokte.doslo mi da ih uvucem u rukave:rumenko:
hoceli to tebi sin da opere sudove???
ne znam sta bi trebalo da se desi da moji tako nesto urade

ja treci dan ne perem serpe,ofarbala sam nokte u zeleno,pa da se ne oguli...pocecu da ih iznosim na terasu :lol:
inace sedim u cekaonici kod dr i caskam sa jednom klimaktericnom zenom.mislim ona mi lepo rekla da je izgubila mecu i vidim kako zena zapanjeno gledaq u moje nokte.doslo mi da ih uvucem u rukave:rumenko:
hoceli to tebi sin da opere sudove???
ne znam sta bi trebalo da se desi da moji tako nesto urade
Još nisam počela da lakiram nokte,razmisliću..A i zelenu boju volim.Bar da imam valjan razlog.:lol:

Već je sredio kuhinju,i uključio mašinu.:heart: Deca mi se odlično snalaze u kuhinji :D,za razliku od mm.

...bila napolju, okliznula se, za malo da se pruzim koliko sam dugacka:eek::evil: i sad samo cekam da se to ohladi
pa da pocne da me boli....a htela da idem napolje da zavrsavam kojesta...i kao zurila iz prodavnice...samo me zanima
sta mi je trebalo da zurim, kao da nesto zavisi od toga...svasta sa mnom od jutros:dash:

Posle zahebancije na DVVD, da se ovde ozbiljno žalim

Cele prošle nedelje jača mi polovina bio na odmoru, a drva stigla danas kada on radi.... :roll: ebem ti sreću moju, baš....
Odvalila mi ruke dok sam unela sve u šupu :(

svako malo ovo govvno izgubi signal...i zvao sam kolegu koji se razume u te telefone da ga pitam što se to događa, on kaže to je normalno
šta je bre normalno ? :eek:
to normalno ? :eek:
pa jebemti sranjje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back