Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni guru Ceca savetuje da u takvim prilikama izađem napolje i da šetam.
Tako sam jednog dana obletela ceo grad (varoš) uzduž i popreko i nisam šetala nego sam od besa brzo hodala.
Došla sam kući mrtva kao pas.

Mačka će se radovati zbog toga.:D

Nisi je valjda povredila na fudbalu?

Za Rupu:

Moja najbolja prijateljica napipala čvorić na dojci.
Otišla kod lekara i rezultati nisu dobri.
Ne znam kako da se ponašam u toj situaciji, ni da je tešim, ni da je hrabrim, ni da skrećem sa te teme kad sam u društvu sa njom.
Ne znam šta da radim.
Ne znam kako da joj pomognem.

Dođavola i bolesti i brige.

Je l' se zna sta je??

Tako sam jednog dana obletela ceo grad (varoš) uzduž i popreko i nisam šetala nego sam od besa brzo hodala.

Za Rupu:

Ne znam kako da se ponašam u toj situaciji, ni da je tešim, ni da je hrabrim, ni da skrećem sa te teme kad sam u društvu sa njom.
Ne znam šta da radim.

Bila sam, hodala i hodala, ne pomaze uvek, a dobro bi bilo, da moze uvek, ne bi bilo nervoznih i depresivnih.
Svi znamo da je zdravlje najprece, ali da bi bio zdrav treba tu jos sto sta osim zelje. A nekad je neizvodljivo koliko god da se trudis, to baca na dno, sa kog je se tesko dici :sad2:

Bila sam, hodala i hodala, ne pomaze uvek, a dobro bi bilo, da moze uvek, ne bi bilo nervoznih i depresivnih.
Svi znamo da je zdravlje najprece, ali da bi bio zdrav treba tu jos sto sta osim zelje. A nekad je neizvodljivo koliko god da se trudis, to baca na dno, sa kog je se tesko dici :sad2:

Ma da.
A ponekad se sekiramo zbog nebitnih stvari.
Tek kad se čovek razboli, shvata šta je život.

Za Rupu:

Ne znam šta da radim.

moja je danas primljena na onkologiju
treba da bude operisana u ponedeljak ili utorak, tolika je guzva
kaze da dr padaju sa nogu, da je kao na pokretnoj traci u fabrici
njoj ce iseku celu dojku jer ima maligni tip 2 sa metastazama na lifnim cvorovima

ona je napipala polovinom decembra
podrzi je
i saslusaj
vazno je samo da ostane realna i cvrsto na nogama, da ne pada u depresiju i ocaj
mnogo toga resava i prica koja je u glavi

moja je danas primljena na onkologiju
treba da bude operisana u ponedeljak ili utorak, tolika je guzva
kaze da dr padaju sa nogu, da je kao na pokretnoj traci u fabrici
njoj ce iseku celu dojku jer ima maligni tip 2 sa metastazama na lifnim cvorovima

ona je napipala polovinom decembra
podrzi je
i saslusaj
vazno je samo da ostane realna i cvrsto na nogama, da ne pada u depresiju i ocaj
mnogo toga resava i prica koja je u glavi

Od kako su u roku od tri meseca od kancera umrle tri osobe sa samo pozitivnim mislima u glavi, prestala sam da verujem u ovo. :sad2: Nijedno od njih troje nikada nije pomenulo smrt, nijedno nikada nije reklo da je gotovo, da leka nema. I pre bolesti su bili vedri, nasmejani, optimistični, ni bolest ih nije promenila. Umrli su jer je dijagnoza bila takva, bez obzira na njihovu pozitivu.

U junu.:lol:, jubilarni 30-ti.:rida:

ma idi bre
maloletnik
piletina takoreci :)

- - - - - - - - - -

Od kako su u roku od tri meseca od kancera umrle tri osobe sa samo pozitivnim mislima u glavi, prestala sam da verujem u ovo. :sad2: Nijedno od njih troje nikada nije pomenulo smrt, nijedno nikada nije reklo da je gotovo, da leka nema. I pre bolesti su bili vedri, nasmejani, optimistični, ni bolest ih nije promenila. Umrli su jer je dijagnoza bila takva, bez obzira na njihovu pozitivu.

i moj drug sa pozitivnim stavom je otisao za tri meseca
imao je primarni hepocelularni, znao je da sanse nema da izvuce vise od 3 meseca
takva je dijagnoza
ima slucajeva gde ljudi mogu da se izlece, a padnu i odu u k
prestanu da se bore
a ima nade
kod mene vezba Zena koja je za 2 godine operisala 4 x kancer
uvek se vracao na drugom mestu
jedva ceka septembar pa da zaokruzi 5-u godinu bez hemoth

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back