Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad uđeš u policijsku stanicu da u L.K. promeniš mesto prebivališta, tamo te zadrže kao kad ti menjaju bubreg, božemeprosti.
Transpantacija mesta prebivališta je trajala ravno dva sata.:fdlan:

...ja tacno pre dve nedelje predala da mi se produzi licna karta, cekala sam u redu jedno 2 ipo sata...nisu me jos zvali da dodjem za nju...sutra cu verovatno
ili da vidim o cemu se radi, za 3 dana mi istice postojeca...
pola sata kuckam odgovor na temu zasto zene zaglupe kad dobiju decu i kad hocu da posaljem,tema zakljucana :(

...posto mislim da je to potpuna besmislica i budalastina, bolje sto su je zakljucali....

...da se vratim u stvarnost ....aaahhhaaa ocu, al bolje ne...onda sam u teskoj depresiji...i place mi se stalno...i plitko disem, udavi me,
danas mi pozlilo na ulici, juce sam mislila da je to od nervoze...kao proci ce, al nije proslo...dok dodjem do uputa i specijaliste ihaajj...
..i necu ja da se nerviram, to samo dodje ili nije ni otislo, samo sam bila privremeno potisla sve...maa kao da je i vazno...ionako ce
svima biti svejedno...bas sam ******

..kao lakse mi, a nije...probacu...bas me stislo nesto....

Meni guru Ceca savetuje da u takvim prilikama izađem napolje i da šetam.
Tako sam jednog dana obletela ceo grad (varoš) uzduž i popreko i nisam šetala nego sam od besa brzo hodala.
Došla sam kući mrtva kao pas.

Izgubila karticu, a jos pet cigara u pakli... jopet cu celu kucu da prevrnem...

Mačka će se radovati zbog toga.:D

Propustio si dva tri kukanja.
Eto da izjavim da me boli noga, kog još to briga.

Nisi je valjda povredila na fudbalu?

Za Rupu:

Moja najbolja prijateljica napipala čvorić na dojci.
Otišla kod lekara i rezultati nisu dobri.
Ne znam kako da se ponašam u toj situaciji, ni da je tešim, ni da je hrabrim, ni da skrećem sa te teme kad sam u društvu sa njom.
Ne znam šta da radim.
Ne znam kako da joj pomognem.

Dođavola i bolesti i brige.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back