Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Kakav je to odlazak u ikeu bez jela? Losos ili cufte obavezno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokvarenjaci...pa da bice, kao sto je i h&m skuplji, a ne bi smeo da bude...
...e vala ste se nasli, izelice jedne, jel vi znate bre da kad se ide na takva mesta, samo gleda i pamtis ili gledas i kupujes,
kakva bre kolopa u Ikei, mora da jos pricaju o vama...e znas ono dvoje kad su bili sta su sveeeeeeeeeeee pojeeeliiiii![]()
Kakav je to odlazak u ikeu bez jela? Losos ili cufte obavezno
pokvarenjaci
to je zgradurina na dva nivoa i onda su na prelazu iz jednog na drugi tako zgodno nacepili restoran naravno svedske kuhinje
prvi put kad smo bili nismo jeli
al sad u decembru kao ajde da probamo
mnogi jedu, veliko je ogladnis spartajuci medu namestajem
nije strasno za 10 e smo oboje jeli..... one cuftice loptice krompir neki sos i ribizla sos...pravo svedsko jelo

Pustili jutros dr.Iggy obližnjoj prodavnici,pesmu: "Tragovi ljubavi." Vraća me na osnovnu. Koliko sam tad volela dr.Iggy i Tap011 jednako sam prezirala Djogani i Funky G.
Kaže: "Ostala su sećanja" da,negde zakopana u 90-tim. U zadnje vreme nema ni osećanja a ni sećanja u muzici koju čujem kad negde izađem. Ima aspirina,alkohola,vina , ima prevare, ljubomore,zavisti najviše ima qu*čenja, je*anja i silovanja. Silovanja mozga gorenavedenim rečima,mozga omamjenog alkoholom,dimom a možda i aspirinom,spremnog da upije sve te reči u sebe i pretvori ih u aksiom. Varaj, pravi druge ljubomornim, qu*či se i je*i što više.
Valjda zato mladi i vole muziku 90-tih. Nije ta muzika nešto posebno ali je svetlosne godine ispred njihovih tugaljivih pesmica o telesnoj ljubavi.
Od ljubavi su ostali su im samo tragovi.
I sećanja.

Prelep post i tako istinit...
Tema: Kako boli kad posečeš jagodicu palcaaaa... uh...![]()

Najgore kad se po rukama i prstima posečeš. Em su jedan od najosetljivijih delova tela em stalno moraš nešto raditi bez obzira na povredu. Najgore kad se po rukama i prstima posečeš. Em su jedan od najosetljivijih delova tela em stalno moraš nešto raditi bez obzira na povredu.
Uvij dobro prst i kad prođe,prođe.

E da,ima u liliju prašak za rane. Odmah zaustavi krvarenje,zgodna stvarčica.

frizerka em je U NA KA ZI LA
a sada mi je najbitnije da pristojno izgledam

Pa šta je uradila?![]()

ej, osisala me je nesto stepemnasto kratko, besz forme
a rekla sam joj da imam vazan termin i da mi samo da formu, posto u salonui vise nije ona sto me sisala
virili i neki cuperci, ona kaze pa trazila si asimetricno
ne zna da sisa a niej htela reci da ne zna, pa sam je pustila
mislila da je upozorenje bilo dovoljno
napred je polupaz, zali sa stepenom pa donji cuperci smesno izgledaju i nece d astoje
u zivotu me neko nije ovako unakazio, jos je rekla na kraju da ovo nije nista standardno
pa ovo nije ni forma ni frizura, ja se sama bolje osisam!!!

Дабоме, тако је то кад све знам!
![]()

Наравно.E ti Prozivaoče stvari
Pozlilo mi i posečem se, drago mi je da sam se samo posekla a ne nešto gore... i ti hoćeš reći da sam trapava? Hebem te u mozak i logiku...
Znači ajd ne zrači svojom negativnošću, debilititetima i egoom one kojima to ne treba...
Наравно.
На то си и јуче кукала, али си окривљивала слаб вид, међутОа као што видиш добро сам проценио, једном смотана, увек смотана.
Али ако посветиш више пажње својим поступцима то се може редуковати.

Prelep post i tako istinit...
Tema: Kako boli kad posečeš jagodicu palcaaaa... uh...![]()

Ja bih joj haos napravila
Šišam se godinama kod iste frizerke i ona kad me jednom zeznula pakao sam joj napravila... više nikad me nije shebala
Jel imaš kod nekoga da odeš da to popravi možda?
Јбга не можеш против стварности, сад си се посекла, ко зна шта те све чека ако не обратиш пажњу.Wow, ti stvarno imaš problem u glavi!
Jadničak...
Plus taman ćeš dobiti počasno mesto prvog na mojoj Listi nepoželjnih, da se ne bih smarala sa tvojim mediokritetima![]()

iseceno da izraste ???
tesko mi je da nakucam, pozadi je i masinicom obrijala, ali tek pre nego sto sam ustala
da je ranije posegla za masinicom samo bih ustala,
uopste ne shvatam kako je ovo uradila, kreten

isfenirala me, pomislila sam da kosa brzo raste i da ce proci nekakoNisi joj valjda platila to zadovoljstvo?![]()
isfenirala me, pomislila sam da kosa brzo raste i da ce proci nekako
a kada sam dosla kuci i oprala kosu, sok
stvarno nezamislivo na sta lici
da me vidis tek bi se onda sokirala

Verujem ti na reč... i razumem tvoje nerviranje i brigu
Meni moja opala od zračenja i sad raste na sve stranesamo me gel spašava
![]()