Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lezi, popij čaj, nije tako strašna ta prašina, opusti se i igraj se sa detetom, normalno i polako ;)

..pa nije ona jos dosla, tek treba da dodje, a necu da dodje u sav taj haos, ima da zavrse pre toga...pa cu ja ocistiti..ali me uzasno nerivaju, znaci ustala sam u 7 da bi sve
odradila natenane, oni ce kao doci u 10, sklonila tepih i svasta nesto...onda zovu kao doci ce u 12 pa onda u 3..pa onda ne mogu da stignu doci ce sutra u 9..znaci mars bre,
a mora to da se odradi do kraja....tacno ce me u Lazu nositi..bem ti kad vide samo zensko oni misle da mogu da rade sta hoce:besna:

- - - - - - - - - -

aj kad se smiris ti napisi ako oces

stani na prozor i udisi duboko da doteras kiseonik u mozak
skuvaj cajic topao i popi...al ga zaseceri.....nemoj kafu

...ajd....

ja mislim da sve vas sa frckavom kosom koji je peglate treba isibati kaisem po dupetu :evil:
prirodnu lepotu unistavate....more :azdaja:

meni keva ima lokne...cale imo talasastu...ja baksuz ravno nesto rascupano, talasa kad je mokra kad se osusi ispravi se i rascupa :besna: ocu i ja kovrdze

...e da i nalaz krvi je ok sammo mi holesterol skoro 8 :dash:

kivi grejp jabuke svaki dan
sveki kivijem smanjila holesterol...svaki dam je jela po dva tri i stvarno smanjila
bez dijeta...

ne znam gde gresis u ishrani pa je otiso na 8 :think: prouci sta jedes mozda negde gresis
hipo moze da utice al opet ishrana je tu glavna
jel jedes mozda mnogo zrnevlja, margarin, zejtin u jela vece kolicine, masni komadi mesa, mnogo mlecnih proizvoda....
neki razlog postoji

sveki kivijem smanjila holesterol...svaki dam je jela po dva tri i stvarno smanjila
bez dijeta...

ne znam gde gresis u ishrani pa je otiso na 8 :think: prouci sta jedes mozda negde gresis
jel jedes mozda mnogo zrnevlja, margarin, zejtin u jela vece kolicine, masni komadi mesa, mnogo mlecnih proizvoda....
neki razlog postoji

smem da potpisem da je kod afro ta osmica zbog stitne

bez dijeta...

neki razlog postoji

...ne...bas naprotiv...
...nego dr misli da je od stitne..kao nije to strasno, a meni se cini da jeste..
...e sad ugojila sam se kod dece, tamo sam jela malo masnije nego inace
ja sebi spremam na teflonu bez ulja...margarin ni nemam u frizideru..bas vodim racuna
i kupim kad kupujem manje ali kvalitetnije pa to razvlacim..ekonomisem, svasta nesto
da bi bilo sto zdravije...u salatu samo maslinovo domace donesem iz cg...

...ne...bas naprotiv...
...nego dr misli da je od stitne..kao nije to strasno, a meni se cini da jeste..
...e sad ugojila sam se kod dece, tamo sam jela malo masnije nego inace
ja sebi spremam na teflonu bez ulja...margarin ni nemam u frizideru..bas vodim racuna
i kupim kad kupujem manje ali kvalitetnije pa to razvlacim..ekonomisem, svasta nesto
da bi bilo sto zdravije...u salatu samo maslinovo domace donesem iz cg...
oce od hipo al bem mu misa opet je cudno ako pazis

jel ima u tvom dz nutricionista
vidoh kod mene da ima
proveri ako ima pa idi procaskaj oni se u to bolje razumeju...mozda negde gresis

smem da potpisem da je kod afro ta osmica zbog stitne

moze da uspori njegovo razlaganje al ne moze da ga stvori iz nicega...na to sam mislila
mnogi se zeznu preteraju sa zrnevljem jel su culi da je zdravo...preteraju sa maslinovim opet pod parolom zdravo, jos ako je rafinisano
zato kazem nije na odmet da presabere dal negde gresi

Ma skola sve dobro upropasti u i na coveku...
A tek profesori sto upropaste,blagi horor....:dash:

profesor iteksko utice na razvoj detetove licnosti
problem je sto mnogi profesori toga nisu svesni
samosvest je zajjebana stvarcica...tesko dolazi
na prste jedne ruke mogu da smestim normalne...ovima ostalima treba oduzeti dozvolu...pricam o mojim profanima iz osnovne i srednje, ne mislim na sve u globalu

oce od hipo al bem mu misa opet je cudno ako pazis

jel ima u tvom dz nutricionista
vidoh kod mene da ima
proveri ako ima pa idi procaskaj oni se u to bolje razumeju...mozda negde gresis

...da to je to hipo...al caka je da je potrebno jako puno fizicke aktivnosti, a ja sad bas od kad
mi se zavrtelo nisam nesto bila aktivna, pa je skocio holesterol jos, inace bude oko 6 i nesto...
..znas kad se ne osecas skroz stabilno na nogama onda ne mozes bas da zuris kad ides,
da bi bar tako nesto trosila...nego sam sve isla kao po jajima...moja Cupavica voli da
nas dve skakucemo, e ona je cak primetila da ovog puta nisam mogla pa me vise nije ni
pitala:heart:
..ja se nadam da sad skinem par kg, i da se ovo cudo u glavi konacno stabilizuje onda bi
to vec bila druga prica, da mogu opet normalno da zivim....

- - - - - - - - - -

Društvo utiče još više na razvoj ličnosti nego profesor.

..itekako...drustvo moze da bude zlo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back