Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maki,moja mama hoce da se pricesti ,posti vec par dana na vodi.ja da se ubijem.em slabi zbog starosti,em zbog parkinsa,em se isposcuje:( i ne vredi joj dokazati da stari i bolesni mogu da budu razreseni.moja sestra koja je udataza svestenika ne posti,a ona mora

a za rupu,boli me glava.sta su tri votke tonika,nisam ih ni osetila,ko sokic,al sad mi je mali sesir za dva broja :(

smokvo, ako ti je za utehu, da nisi sama sa glavoboljom i mene boli glava od sinoc,
a nisam nista pila..osim kafe jutros i kafetina..vajda ce da me prodje :(

smiley-hiding-hole.gif

Naprosto obožavam kad muž počne svom silinom svog neznanja i neiskustva da se meša u spremanje ručka. Danas sam samo rekla "Yes,my lord. It will be as you command."
Vidim da će biti propast u startu , al neka. :evil:

Naprosto obožavam kad muž počne svom silinom svog neznanja i neiskustva da se meša u spremanje ručka. Danas sam samo rekla "Yes,my lord. It will be as you command."
Vidim da će biti propast u startu , al neka. :evil:

stvar je vrlo prosta - neka sam skuva kako mu volja

- - - - - - - - - -

nece iebena hitna da dodje za ledja

gowna dolaze za teska krvarenja, srcke i eventualno neka treskavica po ulici
inace cim zoves od kuce i sposoban si da drzis tel oni to smatraju da mozes i u taksi
meni nikad nisu hteli da dodju
pobiti gamad

nisam za sebe zvao,nisu ni za srce svojevremeno hteli, odma pocne ispitivanje koje godiste i dal je uzeta terapija,a zovem drugi dom zdravlja gde rade do 18h 20x mi izbacuje posle molimo sacekajte

- - - - - - - - - -

nece..mene su odhebali i hp i terenska, pa sam zvala privatnu kliniku da mi posalju med sestru samo da mi da diklofenak+dexazon+b12
sa sestrom mi poslali i vozaca i lekara i naplatili 14.000
nadji negde med sestru sa lakom rukom za injekcije, a ampule kupis sam u apoteci
ma sam cu dati ova rece da popije diklofenak

nikad necu zaboraviti kad nisu hteli da mi dodju pre dve zime za tesku dehidrataciju
uhvatilo me neko trovanje sta li je
nisam mogla kasiku vode da progutam odmah izlazi
stigla sam u fazu grca svih misica....iskrivljeni prsti ukocena vilica polunesvestica
trebala mi je infuzija hitno
kaze genijalka na pozivu uzmi supu :dash: keva zvala ja jedva mogla da pricam
dva puta zovemo dva puta kaze popi vodu i supu
mi u taksi brzo u urgentni
tamo se doktor krstio sto nisu hteli da dodju kad me video...bukvalno reko kakvi kreteni
usrali se da nije botulizam...nije jer nisam jela hranu koja je mogla to da izazove
posle infuzije fizioloskog ranisana i klometola ja ko nova

nikad necu zaboraviti kad nisu hteli da mi dodju pre dve zime za tesku dehidrataciju
stigla sam u fazu grca svih misica....iskrivljeni prsti ukocena vilica polunesvestica
tamo se doktor krstio sto nisu hteli da dodju kad me video...bukvalno reko kakvi kreteni
usrali se da nije botulizam...nije jer nisam jela hranu koja je mogla to da izazove

..ludaci bre...ja sam vec cini mi se pisala ovde o teme kad mi se srozao pritisak toliko da nisam mogla
ni da pricam kako treba, zvala njih oni ludaci valjda mislili da sam pijana, pa kao odmori malo pa nas zovi
kasnije...a ja sam mislila da necu zoru docekati, pritom ja zivim sama i nemam para za taxi, niti koga iz
zgrade da me vozi, sve uglavnom starci ili omladina, skoro niko ni nema auto...ajd boli njih uvo...stoka..

da i za mene su mislili da imam apstinencijalnu krizu :dash:
pita genijalka sta sam uzimala
sreca pa nisam bila sposobna inace treba im otici na vrata sa motkom umlatiti ih dok ne postanu ateisti
nestrucni strucnjaci
pa sta reci kad im je macura nacelnik...nafrakana kokoska zeljna mediske paznje

boli njih uvo dal ti imas za taksi
desavalo se i meni da nemam pa sam isla ili peske ili gspom zavisi od dela dana i toga sta mi je :dash:

sve bih ja to na intenzivnu poslala na tri meseca da jedu na slamcicu

Meni isto nisu hteli doći za istu stvar,samo mislim da je virus bio u pitanju,tad sam bila dete. Moji pozvali privatnu doktorku,ona došla,dala mi infuziju,vena mi pukla malo kasnije. Na kraju sam zaspala bez infuzije,dehidrirana. Sutra se probudila dva konfekcijska broja mršavija,ali oporavila sam se i od toga.
Da sam pre toga držala neke dijete i bila izgladnela,pitanje je da li bi to prošlo bez bolnice.

Krstovdan."Ko se Krstom krsti na Krstovdan posti" .Danas je Jelena nasla Krst na kome je Isus bio razapet.Pravoslavni vernici poste da bi bili zdravi cele godine.

---------------------
Hvala ljudi.

---------------

Ne znam koje flase da uzmem sutra.Ne znam ni koliko vode.Pijem vodu kad mi je lose,umijem se njome i pomaze bas.

Meni isto nisu hteli doći za istu stvar,samo mislim da je virus bio u pitanju,tad sam bila dete. Moji pozvali privatnu doktorku,ona došla,dala mi infuziju,vena mi pukla malo kasnije. Na kraju sam zaspala bez infuzije,dehidrirana. Sutra se probudila dva konfekcijska broja mršavija,ali oporavila sam se i od toga.
Da sam pre toga držala neke dijete i bila izgladnela,pitanje je da li bi to prošlo bez bolnice.

idioti

i meni je verovatno bio virus jer u koprokulturi nije bilo niceg
to je prvi put da me tako jako opizdi sa tako jakim siptomima :pop:

- - - - - - - - - -

Ako vam se ne daj Bože,neke slične stvari zadese i preko je potrebna pomoć,a sami ste,zovite privatnu kliniku. Svaka ima terenske lekare.

nema svako para za to
jeftinije je taksijem do urgentnog nego privatnici

Moju ćeru je to zdrmalo baš pre neki dan. Odneli smo je do lekara koji nije daleko. Posle davali fiziološki na kašičicu,po savetu lekara,svakih 5 min.
Taman kad smo dali potrebnu količinu ona sve izbaci.
Popila još dve tri kašičice pre spavanja i zaspala dehidrirana. Sutradan čim je otvorila oči ''Mama daj vode.''
To je takav virus.
Srećom da ne traje duže od dan,pitanje je ko bi to i kako preboleo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back