TheMakica
Aktivan član
- Poruka
- 1.537
Jel tako? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krstovdanSta je danas?
gde je zatezao![]()
smokvo, ako ti je za utehu, da nisi sama sa glavoboljom i mene boli glava od sinoc,
a nisam nista pila..osim kafe jutros i kafetina..vajda ce da me prodje![]()
jel te proslo?ja kad sam se najela za rucak,prestala glavobolja
Naprosto obožavam kad muž počne svom silinom svog neznanja i neiskustva da se meša u spremanje ručka. Danas sam samo rekla "Yes,my lord. It will be as you command."
Vidim da će biti propast u startu , al neka.![]()
nece iebena hitna da dodje za ledja
nece iebena hitna da dodje za ledja
ma sam cu dati ova rece da popije diklofenaknece..mene su odhebali i hp i terenska, pa sam zvala privatnu kliniku da mi posalju med sestru samo da mi da diklofenak+dexazon+b12
sa sestrom mi poslali i vozaca i lekara i naplatili 14.000
nadji negde med sestru sa lakom rukom za injekcije, a ampule kupis sam u apoteci
nikad necu zaboraviti kad nisu hteli da mi dodju pre dve zime za tesku dehidrataciju
uhvatilo me neko trovanje sta li je
nisam mogla kasiku vode da progutam odmah izlazi
stigla sam u fazu grca svih misica....iskrivljeni prsti ukocena vilica polunesvestica
trebala mi je infuzija hitno
kaze genijalka na pozivu uzmi supukeva zvala ja jedva mogla da pricam
dva puta zovemo dva puta kaze popi vodu i supu
mi u taksi brzo u urgentni
tamo se doktor krstio sto nisu hteli da dodju kad me video...bukvalno reko kakvi kreteni
usrali se da nije botulizam...nije jer nisam jela hranu koja je mogla to da izazove
posle infuzije fizioloskog ranisana i klometola ja ko nova
nikad necu zaboraviti kad nisu hteli da mi dodju pre dve zime za tesku dehidrataciju
uhvatilo me neko trovanje sta li je
nisam mogla kasiku vode da progutam odmah izlazi
stigla sam u fazu grca svih misica....iskrivljeni prsti ukocena vilica polunesvestica
trebala mi je infuzija hitno
kaze genijalka na pozivu uzmi supukeva zvala ja jedva mogla da pricam
dva puta zovemo dva puta kaze popi vodu i supu
mi u taksi brzo u urgentni
tamo se doktor krstio sto nisu hteli da dodju kad me video...bukvalno reko kakvi kreteni
usrali se da nije botulizam...nije jer nisam jela hranu koja je mogla to da izazove
posle infuzije fizioloskog ranisana i klometola ja ko nova
Sta je danas?
Meni isto nisu hteli doći za istu stvar,samo mislim da je virus bio u pitanju,tad sam bila dete. Moji pozvali privatnu doktorku,ona došla,dala mi infuziju,vena mi pukla malo kasnije. Na kraju sam zaspala bez infuzije,dehidrirana. Sutra se probudila dva konfekcijska broja mršavija,ali oporavila sam se i od toga.
Da sam pre toga držala neke dijete i bila izgladnela,pitanje je da li bi to prošlo bez bolnice.
Ako vam se ne daj Bože,neke slične stvari zadese i preko je potrebna pomoć,a sami ste,zovite privatnu kliniku. Svaka ima terenske lekare.
Ako vam se ne daj Bože,neke slične stvari zadese i preko je potrebna pomoć,a sami ste,zovite privatnu kliniku. Svaka ima terenske lekare.