TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Hvala Dive, hvala puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Eeeeeee, posle kažu virtualni prostor, ne-lični, ne postoji... jes' cvrc, el vi'š šta je virtualni prijatelj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ne umire mi se...još......treba da donesu zakon o streljanju...cim napunis 50 godina, a ne radis i nisi od izuzetnog znacaja za drzavu, cao zdravo...
...berm ti i zdravstvo i drzavu i biroe i cuda...znaci strasno, a bice i jos strasnije....dokle, doookleeeeeee![]()

ja ne vidim izlaz ali bas ne vidim 
Affro, ja i dalje pokusavam da nadjem posao, ali NECE ME.
Konkurisala sam za prodavaca - knjizara, poslodavac Delfi knjizare i sta mogu da ocekujem, da me pozovu?
A ja prva, kao kupac bih pre prisla nekoj starijoj osobi da mi preporuci ili me uputi na knjigu koju trazim.
Evo, zaista, meni je glupo kad udjem u Lagunu i vidim one mlade ljude i moram da im se obratim za nesto, a oni pojma nemaju da mi objasne, ili ne dao Bog - da mi preporuce neku knjigu.
Samo se motaju po knjizari i prate te u stopu kao da hoces da im nesto maznes, kao da ne postoje ona sigurnosna vrata.
Ili su ljigavo ljubazni ili te ne sisaju ni za po lule duvana.
Treba imati mere u svemu. I naravno, treba znati sa ljudima.

Pa je saljem prijave ili CV-e evo vec 4 godine, zaludno
Zasto bi pre prisla mladjoj osobi meni je svejedno ako je uredna, taman da ima i 70 godina, ne pravim uopste pitanje
ako se lepo ponasa, ljubazna je sve je ok, bilo mladja bilo starija.
I ono sto su me zvali na razgovore, zvali su me forme radi, nista od toga nema, za prodavacicu u Maxi.ju kazu treba veza,
za ovaj budjavi Aman treba veza, o tim prodavnicama knjiga tek da ne pricamo,moja kuma radi u Nolitu, evo 25 godina kao
bibliotekar, prodaje olovke i gumice, bila je ucenik generacije,i onda kad se zaposlajvala kod njih je trebala veza, sad tek.
Dobro bar si me podsetila da u ponedeljak odem da se uclanim u bibiloteku, bar mi je to valjda bespaltno, ili sam se nesto
presaltala.
Nemoj baš 50, ja se bližim.A ne umire mi se...još...

...pa ako ti ne daju da radis, ako ne mozes da dobijes lek dok ga ne platis jer nije na listi, a nema zamenu i samo te lekove moras da pijes, ako do neke penziej imas
jos minimu 8-10 godina...a sredstava niodkud...sta onda???
...Dunavja ne vidim izlaz ali bas ne vidim
![]()
Affro pokušaj da pozajmiš od nekog, valjda ima od kog (mada i ja tragam za takvima) kad zagusti, a zdravlje je na PRVOM mestu !!!!

..da zanemarimo i hranu i racune....to ni ne pominjem..
Samo krševi od kola?Ženske gaće,brushalteri i slično?...od bivših?U ovu rupu bacam neispravnu bobinu od opel astre.Toliko za sad,pogledacu sta jos ima.
kao negovateljica u starackom domu imas obrok

...jel me ti to zajebavas?
...prvo niko me nece primiti da radim taj posao, za to treba obuka...drugo nisam pricala o obroku vec o tome da mi treba prihod mesecni,
a onda cu ja od tog prihoda kupiti i lek i obrok
- - - - - - - - - -
..i meni muka od svaceg neceg...nema veze, pa hebem mu sve nije ni ova muka valjda doveka...bar se nadam..
..al mi krivo...mrzim nepravdu pa to ti je....
Pa je saljem prijave ili CV-e evo vec 4 godine, zaludno
Zasto bi pre prisla mladjoj osobi meni je svejedno ako je uredna, taman da ima i 70 godina, ne pravim uopste pitanje
ako se lepo ponasa, ljubazna je sve je ok, bilo mladja bilo starija.
I ono sto su me zvali na razgovore, zvali su me forme radi, nista od toga nema, za prodavacicu u Maxi.ju kazu treba veza,
za ovaj budjavi Aman treba veza, o tim prodavnicama knjiga tek da ne pricamo,moja kuma radi u Nolitu, evo 25 godina kao
bibliotekar, prodaje olovke i gumice, bila je ucenik generacije,i onda kad se zaposlajvala kod njih je trebala veza, sad tek.
Dobro bar si me podsetila da u ponedeljak odem da se uclanim u bibiloteku, bar mi je to valjda bespaltno, ili sam se nesto
presaltala.

hoce u miljakovcu, ne treba ti obuka za negovateljicu a sve naucis u hodu, brzo
imas platu i obrok
a kakve imas kvalifikacije?
nije samo poenta slati cv, pitanje je i koliko ima poslova za tvoju struku.
zasto sama nesto ne pocnes?
od drzanja casova do ciscenja stanova imas siroku lepezu mogucnosti da das oglas kojim pruzas neke usluge za koje si kvalifikovana ili znas da ih obavljas.
sto se tice bibloiteke, clanarina se placa![]()
(ovo prvo da ti odgovorim zaboravicu)...raspitacu se bas....
...
...raspitacu se bas....
- - - - - - - - - -
..neplacaju nezaposleni...(ovo prvo da ti odgovorim zaboravicu)
..jedno milion puta smo pricali ovde o tome, das oglas ovo, ono, ljudi ne ide to bas tako, ugalvnom onaj ko ima para da to plati ma vec nekog ko mu to i radi,
drugo nismo svi jednoako u snazi za sve poslove...davala sam oglas pa mi se nista novo nije desilo...
...ja sam ekonomski tehnicar, znam svasta nesto nisam bas nepisamena, ako si to mislio, imam i skoro 26g staza u tim i slicnim poslovima...
- - - - - - - - - -
...a sta da pocnem sama? sa kojim parama? ne razumem kakva su to pitanja u danasnje vreme kad se jedva prezivljava, sto ne pocnes nesto, jel znas koliko kosta da se samo
nesto iznajmi da bi se to nesto pocelo...najlakse je pricati, znas kako sam ja pametna kad je neko drugi u pitanju....
...uostalom ovo je rupa...pusti me da kukam koliko mi se kuka, bolje me ne primecuj nego sto ces da mi solis pamet sta sve mogu, da je moglo nesto bi se do sada desilo...