електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Samo u troje. Neće baba i deda toliko da čuvaju unuče.![]()
Са једним дететом и нема толико посла. Колико година има?
п.с. Мене су итекако остављали бабама кад би они (моји родитељи) ишли на пут.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo u troje. Neće baba i deda toliko da čuvaju unuče.![]()

Ne umeju da me ofarbaju u ovakvu zelenu.
Zasto?Sanjam da mi je ovakva kosa ali nista od toga.
Mislis.

nemam pojma ne razumem se
al znam da retko ko ima te boje
Ћерка и њене другарице су пре пар година експериментисале са плавим, црвеним и зеленим фарбама и то је изгледало добро (уз оне Tokyo street фризуре) само до првог прања.
jesi sigurna da su bile prave boje a ne one jednokratne
gomila klinaca je experimentisala u srednjoj sa njima ali svi su koristili te jednokratne

sta ce mi
ne nosim prstenje niti cu
uostalom ja licno smatram da je bolje tih dvesta e dati na neko putovanje, vidis dozivis vecne uspomene....ne bih dala na dva prstena te pare ne znam sta da je
razumem kome znaci
za mene je to bacanje para

opisi malo mozda skapiramo sta je

Pa, to su neki slani rolati, prilozi, salate, slane torte... ili već tako nešto.
Bio je post i sadržao je veliki broj linkova ka receptima tih jela, bar 5 ili 6
Ne mog' da prežalim, nikako
Sve mislim da je bilo na fejsu, ali gledala sam objave na zidu sve tamo do početka decembra ( počele oči da me bole, jbt ) i nema, nisam videla...
Sve i da je obrisano, otvarala sam linkove, trebalo bi da history sačuva, ali nema, nisam videla
Jedino da sutra, prekosutra ponovim ovu večerašnju "avanturu" traženja, možda ustanovim da ovako premorena jednostavno nisam videla...
- - - - - - - - - -
Ovako nešto, slično ovome, ali dosta recepata
![]()
- - - - - - - - - -
Razni sastojci, razne boje... ma divno...

A da odes na forumu na kulinarstvo? Tamo ima, cini mi se, tema o tim slanim pikanterijama. I slika i recepata koliko god hocesPa, to su neki slani rolati, prilozi, salate, slane torte... ili već tako nešto.
Sve mislim da je bilo na fejsu, ali gledala sam objave na zidu sve tamo do početka decembra ( počele oči da me bole, jbt ) i nema, nisam videla...
Sve i da je obrisano, otvarala sam linkove, trebalo bi da history sačuva, ali nema, nisam videla
Jedino da sutra, prekosutra ponovim ovu večerašnju "avanturu" traženja, možda ustanovim da ovako premorena jednostavno nisam videla...
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
Пре ће бити синдром карпалног канала него ђоковићев лакат.Teniski lakat, slab bol, ali čitam po net-u treba se javiti lekaru u toj početnoj fazi, od kompa je![]()
Pa, to su neki slani rolati, prilozi, salate, slane torte... ili već tako nešto.
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
Пре ће бити синдром карпалног канала него ђоковићев лакат.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sindrom_karpalnog_kanala
Šta ti je to?Seems legit. -/-

A da odes na forumu na kulinarstvo? Tamo ima, cini mi se, tema o tim slanim pikanterijama. I slika i recepata koliko god hoces![]()

ja svratila pre neki dan ,taj pdf je potpuno mrtav![]()