Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne umeju da me ofarbaju u ovakvu zelenu.

Zasto?Sanjam da mi je ovakva kosa ali nista od toga.

Mislis :D .

ako si bg ima sigurno
samo moras kod onih fensi skupih da se iskerisas dobrano
pitaj sobotu ( s kao skola) u zmaj jovinoj kod francuskog kulturnog centra....oni imaju i poznatu skolu....mozda nece znati u tom salonu ali ce ti mozda reci koji njihov salon to moze

pa bese onaj fenser panjkovic isto ima neku skolu

ima jos tih fensi imena proguglaj

Ћерка и њене другарице су пре пар година експериментисале са плавим, црвеним и зеленим фарбама и то је изгледало добро (уз оне Tokyo street фризуре) само до првог прања.

jesi sigurna da su bile prave boje a ne one jednokratne

gomila klinaca je experimentisala u srednjoj sa njima ali svi su koristili te jednokratne

Provedoh 3,5 sata na računaru, tražeći neke recepte... koje nisam sačuvala, lajkovala, bukmarkovala...

... a nemam ni pojma kako se ta jela nazivaju...

... a nemam ni pojma da li sam to videla na fejsu, ovde ili na nekom petom, šestom, osmom sajtu...

... samo znam da je na slici izgledalo fantastično, krenula mi voda na usta i rekla sam sebi - Ata, ovo ćeš praviti pa neka padne nebo na zemlju...

:dash:

Praviću šipak izgleda... nema toga ni u historiju računara...

Da nisam ja to sanjala??? :think:

opisi malo mozda skapiramo sta je

Pa, to su neki slani rolati, prilozi, salate, slane torte... ili već tako nešto.
Bio je post i sadržao je veliki broj linkova ka receptima tih jela, bar 5 ili 6

Ne mog' da prežalim, nikako :sad2:

Sve mislim da je bilo na fejsu, ali gledala sam objave na zidu sve tamo do početka decembra ( počele oči da me bole, jbt ) i nema, nisam videla...
Sve i da je obrisano, otvarala sam linkove, trebalo bi da history sačuva, ali nema, nisam videla

:sad2:

Jedino da sutra, prekosutra ponovim ovu večerašnju "avanturu" traženja, možda ustanovim da ovako premorena jednostavno nisam videla...

- - - - - - - - - -

Ovako nešto, slično ovome, ali dosta recepata

10898015_1547678952166532_8323619322977985536_n.jpg

- - - - - - - - - -

Razni sastojci, razne boje... ma divno...

Pa, to su neki slani rolati, prilozi, salate, slane torte... ili već tako nešto.

Sve mislim da je bilo na fejsu, ali gledala sam objave na zidu sve tamo do početka decembra ( počele oči da me bole, jbt ) i nema, nisam videla...
Sve i da je obrisano, otvarala sam linkove, trebalo bi da history sačuva, ali nema, nisam videla

Jedino da sutra, prekosutra ponovim ovu večerašnju "avanturu" traženja, možda ustanovim da ovako premorena jednostavno nisam videla...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

evo, nemoj da si tuzna :)

https://www.google.rs/?gws_rd=cr,ssl&ei=S8O4VOz1LqKWygO7-4GgDQ#q=bele+letnje+pihtije

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

A da odes na forumu na kulinarstvo? Tamo ima, cini mi se, tema o tim slanim pikanterijama. I slika i recepata koliko god hoces ;)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Mozda si ovo trazio?

http:// http://m.youtube.com/user/cvrle77

Пре ће бити синдром карпалног канала него ђоковићев лакат.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sindrom_karpalnog_kanala

Pročitah link, On govori više o bolu i trnjenju prstiju i bolu u šaci ... kasnije lakat, rame, mada , da sad nisam i paranoična, možda me i ručni zglob boli, rame takođe, ali laganiji bol.
Stvarno ne znam da li da se obratim lekaru? Valjda će znati, ovo me uplaši sve kad čitam po net-u...

- - - - - - - - - -

Seems legit. -/-
Šta ti je to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back