Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zato i cutim. Necu da budem kriva.
A opet jesam kriva jer sam previse dozvolila.
Nisam pametna..
Pusticu da prespavam.

I da. Razocarala sam se jako.
Kupila mi sveki pantalone za rodjendan prosle god..i ja je vidim ona ih nosi.. I pitam je odakle ti..a ona onako zbunjeno spetljano kupila sam.
Stvarno sam se razocarala.
Ja njoj za Bozic kupila telefon nov.

Ej ako jedne pantalone nisam zasluzila onda da ga hebem.

-------

Ma ja sam kreten bre. Umesto da cuvam pare i da me bole. Meni zao svega i svih.
I da se ne lazemo nije meni do pantalona. Imam 15 pari.

Pa zato i cutim. Necu da budem kriva.
A opet jesam kriva jer sam previse dozvolila.
Nisam pametna..
Pusticu da prespavam.

I da. Razocarala sam se jako.
Kupila mi sveki pantalone za rodjendan prosle god..i ja je vidim ona ih nosi.. I pitam je odakle ti..a ona onako zbunjeno spetljano kupila sam.
Stvarno sam se razocarala.
Ja njoj za Bozic kupila telefon nov.

Ej ako jedne pantalone nisam zasluzila onda da ga hebem.

Uzela ih iz tvog ormara? Kako su se našle na njoj?

I nemoj sve uzimati k srcu, poludećeš. Moja svekrva 22 godine ne može da zapamti kog datuma je moj rođendan. Svake godine se iznenadi. "Jaaaaaaaaaaaao, pa tebi danas rođendan???" I samo se još zbog toga nisam brinula, da li sam zaslužila ili nisam da zapamti. :roll:

..ma sve prema svom ukusu...i zeljama naravno...
..ja rekoh ko ne voli ne pravi i ne ide...
..mada volim sve, jedino bi mi bilo mucenje da me neko osudi da slusam ZBogdana, e sa te svadbe bih sigurno pobegla....njega bas ne mogu nikako, sve ostalo
moze do igranja na stolovima...pa nije svadba svaki dan...

ja obozavam zvonka bogdana :) kad peva na tv,tako gleda,kao da samo za mene peva:rumeko:
i cesto na kompu pusti miks njegovih pesama,pa sve uz njega pevam i sirim ruke

Uzela ih iz tvog ormara? Kako su se našle na njoj?

I nemoj sve uzimati k srcu, poludećeš. Moja svekrva 22 godine ne može da zapamti kog datuma je moj rođendan. Svake godine se iznenadi. "Jaaaaaaaaaaaao, pa tebi danas rođendan???" I samo se još zbog toga nisam brinula, da li sam zaslužila ili nisam da zapamti. :roll:

Gostiona mi sluzi za peglanje, pakovanje, sirenje vesa na strik.. Sve tu zimi radim..
Verovatno odatle.

A mene svi proglasavaju ovakvom i onakvom kad kazem da je zivot u zajednici smrt i da cu pre sama nego da dokacim neciju sestru kevu caleta jer se usudjuje da me aka.Ja se ne svadjam samo udarim ili udaram na bilo kakav pokusaj maltretiranja.

ja obozavam zvonka bogdana :) kad peva na tv,tako gleda,kao da samo za mene peva:rumeko:
i cesto na kompu pusti miks njegovih pesama,pa sve uz njega pevam i sirim ruke

...tacno bi me vezali da moram i da ga gledam pride....izgleda mi kao baslamovan, tako sav sija..uzas uzasa...svaka tebi cast
gedaj slusaj uzivaj kad volis...

- - - - - - - - - -

Ovaj, jel i mladozenja zvezda il on moze kuci cim potpise? :lol:

..i mladozenja je zvezda samo malo manja:lol: ne moze kuci, a i to sto prave svadbu obicno znaci da oboje vole..:ziveli:

..nego ajd sa srecom, pa sutra pazi da te MeKla ne ocepi, inace ces da budes papucar doveka:lol:

...znaci ovo sto ja imam nije normalan telefon nego neko cudo i u njemu neki mali ljudi:eek::evil:
...pre neki dan sam htela da se besim nema slika, nestalo ne postoje, kao da nikad nisu ni bile,
plakala sam kao kisa, zao mi bilo zbog Cupavice najvise...i nista neko rekao moze to ko zna
i da vrati...ajd dobro...
..bi sta bi, danas se ugasio sam, ni makac, vadi karticu stavljaj nazad, nema sanse da mrdne, na
punjas sa punjaca..dobro je bilo kad ga nisam zafijukala kroz prozor koliko se iznervirah...prodje
jedno dva sata, on se "upali" sam...vidim sve radi...i slucajno kliknem na ikonicu za fotke, kad
ono sve tamo, i ono od ranije i ove zadnje koje sam fotkala dan pred put...ma sve:eek: nista
ne razumem, sta se tu desava..svasta....a toLke zivce sam pojela...

A realno, mogli smo odma da zavrsimo taj dan, potpis na salteru i gotova stvar, kakvi svedoci kakvi bakraci

То ти кажем, смарање.

- - - - - - - - - -

oce da trucne da razmenimo ritualno burme? nema burmi ne me zamajavaj :tiganj:
al me raduje kafance posle deset s lukom :zjede:

Ми смо после матичара отишли на роштиљ-кобасице. z:lol:

a tooo...idi u dupe reko sta li je ovo :lol:

ma ja bih da nacepim maticarku daj bre na salteru da potpisujemo i zavrsimo, me ebu sa tamo neki govori

...pa realno ona ne mora da vam govori nista,moze samo da vam da, da se potpisete u knjigu...ako joj odmah to kazete
ne vidim svrhu njenog citanja...samo posle par dana valjda dodjete za vencani list...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back