Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je zena maticar vise puta ubacila "jos malo ima, strpite se" jer sam se celo vreme sa kuminim klincem cerekala. :lol:

...budite ljubomorni ali ne jedno na drugo vec na vasu ljubav:heart2:

...svaki put kad to kazu dodje mi da se :fdlan:

...da mozes da im platis da preskoce taj deo...Amerika fino, sve na prodaju, Elvis - Elvis...bolje i Elvis nego da me maticarka poducava kako da cuvam brak...ili pop jesi li se obecala drugome...koja konstrukcija, dodje ti da mu kazes jesaaaaam:hehe:...da se izvrne preko ledja...

...dosla sam na rupu s jednim razlogom, al cu da idem iz drugog..bolje nego da se raspravljam o cem me se trenutno nista ne tice...
...al cu da kazem da ako bude srece pa mi se cerke butu udavale opet, da cu da igram na svadbi sve u sesneS..eto tako:lol:
..i jos jedno nisam imala svadbu i dan danas mi je zao zbog toga nakajati se ne mogu,sto sam u tom mometu bila "toliko savremena"
da me to nije ic zanimalo...e sad odoh :)

...sta te briga Affro, ti se adaptiras, ranije bese moderno da se svadba izbegne, ti si izbegla, sada je moderno da se pravi k'o Sekula se zeni ti bi pravila...to smo mi demodirane pa ne gadjamo jabuku snajperom i ne bacamo sito preko solitera:lol:

...da mozes da im platis da preskoce taj deo...Amerika fino, sve na prodaju, Elvis - Elvis...bolje i Elvis nego da me maticarka poducava kako da cuvam brak...ili pop jesi li se obecala drugome...koja konstrukcija, dodje ti da mu kazes jesaaaaam:hehe:...da se izvrne preko ledja...

Na ovakvo pitanje mi automatski ide da kazem - jesam! :lol:
Nego, dovoljno mi bilo gradjansko vencanje. :lol:

ja nemam pojma sta pricaju
nikad nisam bila
ne idem na vencanja
da mogu ne bih ni sutra :zcepanje:

А чему све то? Од већег је значаја нека диплома, запослење или рођење детета.

oboje smo imali fakultetske diplome koje smo na vreme proslavili sa svojim društvom....
oboje smo imali posao...
dete je već bilo na putu...
ljubi majka svog prvenca koji se zajedno sa nama veselio ...

jaoooooooooooooo,ova smokva je totalno moj čovek....:zskace:

meni:zskace:
danas majkoooo zenis sviga sina ,zenis svoga sinaaaaaaaaa :zurka:
moji hoce veliku svadbu ,sve po redu,a da nece,ja bih svadbu napravila bez mladenaca,za prijatelje i rodbinu da se proveselimo
a pokloni,sipak

to lutkooooooooooooooooo....cange cange-cangecange...:zurka:

eeeeeee,mi ove godine ima d apravimo tanderbal da se sve puši...
i to ćemo ovde kod mene u selu..tamo u NS je sve fensiiii...
pa kad raspalimooooooooooooo...ojhaaaaaaa

mojim roditeljima proslavljamo 50 godina braka...:zaljubljena:

Очигледно имате вишак лове. Мени је то потпуно страно.

Tada...tada sam se pružila prema novčaniku. Zato mi i nije žao. Nisam napravila dugove.

Kasnije smo to ispravili krštenjem deteta u restoranu i uz muziku,sve kako dolikuje.

А чему све то? Од већег је значаја нека диплома, запослење или рођење детета.

Znas kako, salu na stranu, meni su tradicionalne svadbe stvarno bezveze jer niti mi je ta muzika, nit' hrana ali sam se dosta puta dobro provela jer sam bila sa ljudima koje volim.

Ono sto mi nekako nije to je teranje inata, cemu svadba, cemu proslava, cemu ovo cemu ono...tako mozemo da banalizujemo ceo zivot i cemu onda zivot kad cemo da umremo na kraju.
Shvatas logiku...jedna banalnost vodi drugoj i onda je sve banalno i glupo i smorno i bespotrebno...njah...

Ako se Metli ne pravi, to je ok...ja bih licno volela da osetim pesak i lepu haljinu i vetric u sumrak...to mi je bas nekako za mene...i volela bih da mi je tu sestra i da mi je kuma najbolja prijateljica i da imam lepu sliku koju cu staviti u jos lepsi ram...banalno, mozda ali ako mene cini srecnom onda ne moze biti banalno jer me ispunjava...

...ja volim da idem na svadbe, i volim i da igram i da pevam i da se veselim a bogami i da lumpujem:lol:
...a znam sto posto da ce one moje ako bude srece hteti svadbu, pa nisu valjda lude da propuste tako dobar provod
na kome su one zvezde veceri, ljubi ih majka:heart:

i mi smo prosle u ledincima,uz tamburase,skupila se rodbina,prijatelji,ko zna dal je to poslednje vidjenje sa nekima,jer ljudi imaju po 75,80 godina

Znas kako, salu na stranu, meni su tradicionalne svadbe stvarno bezveze jer niti mi je ta muzika, nit' hrana ali sam se dosta puta dobro provela jer sam bila sa ljudima koje volim.

Ono sto mi nekako nije to je teranje inata, cemu svadba, cemu proslava, cemu ovo cemu ono...tako mozemo da banalizujemo ceo zivot i cemu onda zivot kad cemo da umremo na kraju.
Shvatas logiku...jedna banalnost vodi drugoj i onda je sve banalno i glupo i smorno i bespotrebno...njah...

Ako se Metli ne pravi, to je ok...ja bih licno volela da osetim pesak i lepu haljinu i vetric u sumrak...to mi je bas nekako za mene...i volela bih da mi je tu sestra i da mi je kuma najbolja prijateljica i da imam lepu sliku koju cu staviti u jos lepsi ram...banalno, mozda ali ako mene cini srecno onda ne moze biti banalno jer me ispunjava...

Није то терање ината, то је живот по властитој мери и укусу.

Насупрот бахаћењу, кичу, фарбаним тортама, ковертама са еврима и слично.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back