Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sto ‚‚ona‚‚ radi je atak na moju licnost.
Ne znam kako ce se ovo sve zavrsiti.
Ne mogu vise da izdrzim.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Dokle vise nevaspitani narode :roll:
Prvo je lik gutao vazduh I podrigivao naizmenicno srecom ode n'a njega je réd
Sad cujem kako udisu sline kaslju (s onim gadnim)
Pobogu!!!! Sad cu da pocnem da prdim pa da vidimo ko je pobednik!!!

pazi foru
u opstini
dajemo joj lk, izvode iz knjige rodjenih, drzavljanstva....uzima zavodi i ne vraca
ona nama formular da popunimo i damo joj sa pitanjima ime prezime jmbg drzavljanstvo .... :zcepanje: ako ste vi normalni ubite me

u tom momentu grmalj na drugom salteru posle price da mu pored lk teba i drzavljanstvo pocinje da pickara na sav glas "jjebem vam majku blesavu pa kako mislis da imam srb lk ako nemam i drzavljanstvo, pa naplatite mi takse i pet hiljada al nemojte me jjebati da vadim duple stvari na sto mesta da idem"
:zcepanje:
od muke se smejem

pojela sam sve kolace koja je mama buduceg ex decka mog deteta poslala
pojela sam ostatke od stanglice dve crne cokolade sa lesnikom koju sam nasla u ormaricu
dok sam bunarila po ormaricu, naletela sam na kutiju rafaelo kuglica
sta da radim, sta da radim :ceka:

jede ti se jos?
skokni do radnje uzmi nesto ako ti se jede
vis ja glupaca nista nisam uzela za danas :fdlan: kad me spici kriza bice jurke

jeli bre sto buduci ex deckic....pa sta mu fali kad si ga vec otpisala :lol:

jede ti se jos?
skokni do radnje uzmi nesto ako ti se jede
vis ja glupaca nista nisam uzela za danas :fdlan: kad me spici kriza bice jurke

jeli bre sto buduci ex deckic....pa sta mu fali kad si ga vec otpisala :lol:

pa imam rafaelo..celu kutiju
da li da otvorim ili jacam karakter
a ukus osecam na nepcima

kako bre sto i kako kad si ga vec
mnogo sestro slatka..preko pet godina
dosta je blo, ajde deco svako na svoju stranu pa da se malo u zivotu i zabavljate

- - - - - - - - - -

a šta bi da radiš
nije valjda da se odma lepi :sad2:
istrči dva km i jedno pedes skleka

ma posle idem u gym i treniracu
necu udarnicki, ali hocu koliko ledja mogu da mi podnesu
pa zalepi se odmah gore sve, al to nije mana :)

pojedi i uzivaj ne opterdcuj se....uzivaj

5 god pa lepo....sto si takva pa i u vezi moze da se zabavlja....ako je njima lepo to je najbitnije....budi zadovoljna ako je normalan dete ti je srecno sta ces vise

pojedi i uzivaj ne opterdcuj se....uzivaj

5 god pa lepo....sto si takva pa i u vezi moze da se zabavlja....ako je njima lepo to je najbitnije....budi zadovoljna ako je normalan dete ti je srecno sta ces vise
pa nije im lepo
on je ok momak, al nije taj koji joj daje vetar u ledja
sputan joj je duh pored njega

a štati je s leđa ?
ma shebala sam i upropastila se nacisto
4 dana sam bila nepokretna :(

a tako
e pa sestro slatka to dok ona sama ne shvati ne vredi....shvatice vremenom
mora svako sam da se zaebe....

pa sad je taj period kad je shvatila
sve sto je u domenu njenog interesovanja je sve ove godine potiskivala i pravila kompromis u korist njegovih
onda ljubomora sa njegove strane za svaku oblast gde ona dominira koja kulminira pravljenejem frke na licu mesta i njeno povlacenje sa te oblasti i distanciranje od tih ljudi
prekinuli su na mesec dana, ja sam mislila taman nece da nastave..i onako imaju neki dogovor da su zajedno dok ne zavrse mastere i posle svako na svoju stranu
on planir da pali u usa, a ona sebe tamo ne vidi
i polmirili se kao
medjutiv vidim da joj ide na zivac i da je sva otresita kad on dodje
za razliku od ponasanja i dobre emocije koju ima i siri kad dodje onaj malisa koji sprema dobre palacinke :)

- - - - - - - - - -

štaje...čučnjevi ?

da su bili cucnjevi ne bi sredila ledja
lose podizanje retriverke i gomile stvari koje sam preturila preko svojih neznih i slabasnih ledja :sad2:

meni taj dogovor nije jasan :)

- - - - - - - - - -

sve sto je u domenu njenog interesovanja je sve ove godine potiskivala i pravila kompromis u korist njegovih
onda ljubomora sa njegove strane za svaku oblast gde ona dominira koja kulminira pravljenejem frke na licu mesta i njeno povlacenje sa te oblasti i distanciranje od tih ljudi
prekinuli su na mesec dana, ja sam mislila taman nece da nastave..i onako imaju neki dogovor da su zajedno dok ne zavrse mastere i posle svako na svoju stranu
i polmirili se kao
za razliku od ponasanja i dobre emocije koju ima i siri kad dodje onaj malisa koji sprema dobre palacinke :)

- - - - - - - - - -

lose podizanje retriverke i gomile stvari koje sam preturila preko svojih neznih i slabasnih ledja :sad2:

na ove sam čučnjeve mislio
Cucnjevi.jpg

i polmirili se kao

- - - - - - - - - -

dobro je onda shvatila je....raskantace se onda
sto je to zaebano kad si sa strane pa vidis bolje od ucesnika a ne mozesn nsta da preduzmes dok sami ne shvate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back