Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam ti ceo zivot nocobdija
meni je normalno da legnem oko dva a ustanem u podne
nista bre ne pratis moj lik i delo
i sad mi je vreme da pajkim....pikila sam posisala meko ususkala se...al nece
vergla mi mozak
sto se ne rodih ko glupaca njima je super ne razmisljaju :aha:

- - - - - - - - - -

nadam se da nije fdu seminarski....vezbamo za film kume

a sta ako su stvorno ucili :eek: e tad treba se zabrinuti :lol:

ma ne zamaram se da pamtim likove i dela bilo koga...bez uvrede...
toliko mi informacija prozuji dnevno da jednostavno se ni ne trudim da pamtim..
valjda se ne ljutiš....
ako se ljutiš,ništa od lize...:zplez:

Podseti me Frekijev vapaj na nekog majora iz protivoklopnog diviziona, kad god trgnemo po koju eto njega, onjusi vazduh i pocne da pridikuje: "Mogli biste da nabavite neku rakiju koja ne mirise toliko." :lol: Miris mu ipak nikada nije smetao da nagne i on. :lol:

Lepo sam te savetovao, nisu to poslovi za tebe. Jedan lep i uspesan pedesetogodisnjak je mera, udaj se pa lagano...:malav::zag:

...kada smo vec kod toga, ima neka cudna veza izmedju zene u tridesetoj i muskarca u pedesetoj, +/- par godina...ja sam uvek mislila da oni jure cure od 20-ak ali ako sam nesto uocila, neku vezu izmedju polova koja ide kao po pravilu to je 30 - 50 u korist muskarca...da me ubijes ne znam zasto je to tako...nekako i kod mene, do pre par godina mi na um nije padalo bilo sta osim vrsnjaka a sada ako imam opciju zgodnog 30 za razgovor i zgodnog u 50 za razgovor, ja se zapricam sa ovim drugim...da znam da ti objasnim ne znam:lol:

nije ni cudo sto ste ubedili sebe da ce vas beli lukac zastiti od virusa....pa niko vam ne moze ni prici od smrada dovoljno blizu da vas pljucne i zarazi :lol:

mmmm belolucena paprike....moracu ovih dana to da smuckam

...kada smo vec kod toga, ima neka cudna veza izmedju zene u tridesetoj i muskarca u pedesetoj, +/- par godina...ja sam uvek mislila da oni jure cure od 20-ak ali ako sam nesto uocila, neku vezu izmedju polova koja ide kao po pravilu to je 30 - 50 u korist muskarca...da me ubijes ne znam zasto je to tako...nekako i kod mene, do pre par godina mi na um nije padalo bilo sta osim vrsnjaka a sada ako imam opciju zgodnog 30 za razgovor i zgodnog u 50 za razgovor, ja se zapricam sa ovim drugim...da znam da ti objasnim ne znam:lol:

Bez starca nema udarca. :deda:

Poslednja izmena:
e jbg tako i ja malo malo pa se zapricam..:zima:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back