Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Моја ћерка се данас у подне вратила после двадесетчетворочасовног избивања. Има момка, колегу, па као заједно раде семинарски.

Мош мислити.

E pa sad, kao da to zavisi od maminih zelja, kad se delija zagleda u neku finu malu Madjaricicu ko ce mu zapovedati, ima bre da letis oko snajice sa sve "tesik" i da blistas od srece. :D

- - - - - - - - - -
oću,boleće me q...:batina:

Моја ћерка се данас у подне вратила после двадесетчетворочасовног избивања. Има момка, колегу, па као заједно раде семинарски.

Мош мислити.

:hahaha: vredna deca...samo da se ne zarade...:aaa:

:lol: E komsija tako je i moja tetka D. mislila i gundjala pre nego sto je dobila zeta i snajku, pa se sestra udade za Madjara, a brat se ozeni Madjaricom, sestra i zet su vec baka i deka, stigli unucici, a tetka D. uziva, drzala ih ipak kao malo vode na dlanu i vracaju joj, paze je i maze pod starost.

:lol: E komsija tako je i moja tetka D. mislila i gundjala pre nego sto je dobila zeta i snajku, pa se sestra udade za Madjara, a brat se ozeni Madjaricom, sestra i zet su vec baka i deka, stigli unucici, a tetka D. uziva, drzala ih ipak kao malo vode na dlanu i vracaju joj, paze je i maze pod starost.

može samo neku miradžiku da upeca...ostale ne dolaze u obzir...:ljutko:

a ima ih ovden,bogu fala...:trljaruke:

Грешка. У питању је "слобода" z:lol:

Eugène_Delacroix_Liberty_Leading_the_People_grandem.jpg

pa zašto mom nikad nije dosadnooooooo....:rida:
izgiboh cekajuci, dobro da se smilovao. :zroll:
Мош мислити.
Velika devojka, tako smo i mi, seti se. :zkez:

koji je tebi q da si budna u ovo doba...:eek:

ja sam ti ceo zivot nocobdija
meni je normalno da legnem oko dva a ustanem u podne
nista bre ne pratis moj lik i delo
i sad mi je vreme da pajkim....pikila sam posisala meko ususkala se...al nece
vergla mi mozak
sto se ne rodih ko glupaca njima je super ne razmisljaju :aha:

- - - - - - - - - -

:lol:

I seminarski metlo " i " :lol: