Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda je stvar sto tamo nema starosedelaca,svi su dodjosi i zato su svi i domaci.i tamo baba sera,nije baba sera,tamo je gospodja koja odrzava higijenu u wc i vrlo je postovana,kao i drugi
nase drustvo je tako da cemo da pljunemo na svakog.dosao si sa sela,radis kao kasirka,oblacis se kod kineza....jaoooo fuj...

,eee o tome sam ja danas pisala i rekla da mi tamo nehde ne bi bilo bzvz da ribam wv, zato sto bi i tad bila isto postovana...a ovde kao da si gubav ako nisi bar zamenik ministra vlade...

E Boko, nisa bez tebe :zag: Znam ja to i bio mi je viber jedno vreme na kartici ali je jednom iz ne znam kog razloga zakocio i ni makac, ha vratila u telefon, mislila to koci zato sto je na kartici. Ako te ne mrzi pitaj deta kako se azurira kad je na kartici i da li je uopste to azuriranje potrebno svaki cas?

svakako nije potrebno azuriranje svaki cas, ja ne azuriram, a viber hoce da zakoci sam od sebe, nema veze sa tim....a apdejtuje se, iliti azurira, tako sto udjes u play store, pa aplikacije i tako...ali ne mora to da se radi, on mi je jos pre godinu dana rekao da to ne radim jer mi ne treba, a i to puni memoriju, pa nista ne azuriram vise i sve radi...a ako ne radi ja prikukam detetu i on opravi :)

svakako nije potrebno azuriranje svaki cas, ja ne azuriram, a viber hoce da zakoci sam od sebe, nema veze sa tim....a apdejtuje se, iliti azurira, tako sto udjes u play store, pa aplikacije i tako...ali ne mora to da se radi, on mi je jos pre godinu dana rekao da to ne radim jer mi ne treba, a i to puni memoriju, pa nista ne azuriram vise i sve radi...a ako ne radi ja prikukam detetu i on opravi :)

Znaam gde se i kako azurira, ali meni rekli da to svaki put treba da se radi jer kao nece rafiti kako treba. Bilo koja aplikacija ne samo viber, pa sam ja to uredno radila :mrgreen:
Hvala ti puno, da bar to sredim, imam karticu od 8 GB, skoro praznu, a ovamo "pisti" nemas memorije. :(
Moguce da me i deca zezny kad mi prebacuju fotke sa njihovih telefona, ovaj prosto ne moze to da savlada nikako.

Nis ni zaspala ni pored tablete sto se retko desi, ali znam zasto je to. Soavala sam od 9-01, razbudila se i sad cao. Sve mi je to nervoza pred put, uzas kao da idem sutra, sve me sustigne. Odoh da kuvam kafu taman joj je vreme.

Psihički se pripremam za današnju slavu: 16.00 ručak, 21.00 večera, 02.00 doručak, sutra neću smeti na vagu :sad2:

E brajko moj, ti shokovi sa vage nisu nista u poredjenju sa odevnim shokovima. Sinoc se skontam da svratim do kafane, onako uzgred da obidjem ljude, i resim da obucem kulturnije farke, usao fino u njih, stala i pozadina, bese sve pod kontrolom, krenuh da zakopcam dugme, kad ono, sto bi rek'o Rambo Amadeus, "'oces K-c sine", ne moze dugme da dobaci do rupice za cenat i po. Uskocih u druge, broj vece farke, ali sledjeni izraz mi ostade na licu. Normalni ljudi imaju vise pantalona iste velicine, a kod banatskih medjeda se taj raspon velicina krece u intervalu od bar tri razlicita konfekcijska broja. :rumenko:

E brajko moj, ti shokovi sa vage nisu nista u poredjenju sa odevnim shokovima. Sinoc se skontam da svratim do kafane, onako uzgred da obidjem ljude, i resim da obucem kulturnije farke, usao fino u njih, stala i pozadina, bese sve pod kontrolom, krenuh da zakopcam dugme, kad ono, sto bi rek'o Rambo Amadeus, "'oces K-c sine", ne moze dugme da dobaci do rupice za cenat i po. Uskocih u druge, broj vece farke, ali sledjeni izraz mi ostade na licu. Normalni ljudi imaju vise pantalona iste velicine, a kod banatskih medjeda se taj raspon velicina krece u intervalu od bar tri razlicita konfekcijska broja. :rumenko:

E brajko sve te razumem. :sad2:

:lol:
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=...yTDki89ZvjpvCxcJIptoWpg&bvm=bv.83339334,d.bGQ

A ja sam prestala da nosim neke farmerke jer su mi postale prevelike :lol:

to je to, ovde smo svi gospoda da bi radili
za budalu uvek ima posla

A nije bas tako, napisasmo memoare na tu temu ovde. Ok postala je postapalica "ko hoce uvek ima posla", ja licno sam traza da cistim, skolu, bolnicu, vrtic, pa ne moze, kazu treba urgencija iz ministsrstva..pa sta bi bilo da sam trazila olovku, za st sam sr skolovala i sto sam radila??? kad za metlu i zoger treba veza..i onda ispada da je bolje traziti vezu pa to raditi negde preko ako iksko moze,bar su vece pare..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back