Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
realnost je nesto drugo :confused:
samo sta bese

- - - - - - - - - -

ono smrdljivo, e to, ali ti je u stvari drago prihvatila si svoje nesavrsenosti

sva sreca jos ima prostora da se povraca

- - - - - - - - - -

to je glupiranje : ))

Mama, zar toliko nisam dobra pa ne mozes ni da me vidis, a kamoli pricas sa mnom, sada kada smo (silom prilika), zajedno???
Obecavam da cu cim prije otici iz stana i ako ti zelis i iz tvog zivota, ako sam toliko nedostojna tvoje paznje. O ljubavi necu ni da pisem. Ipak si ovaj stan dobila i na konto moje malenkosti, pa imam valjda pravo da budem u stanu, dok se ne snadjem.
Znaj da sigurno ne bih ugrozila tvoj mir da sam imala negde drugde da odem.

Malo mi je lakse, sada...

- - - - - - - - - -

Ako mi neko sa teme kaze zasto joj to direktno ne kazem, e pa ne mogu. Suvise se stidim da tako nesto kazem rodjenoj majci. A ne bi me ni slusala, jer sam trenutno za nju - vazduh. Mozda ni to. Da je sreca pa da me je sama pozvala kada je cula da sam ostala bez struje...

Mama, zar toliko nisam dobra pa ne mozes ni da me vidis, a kamoli pricas sa mnom, sada kada smo (silom prilika), zajedno???
Obecavam da cu cim prije otici iz stana i ako ti zelis i iz tvog zivota, ako sam toliko nedostojna tvoje paznje. O ljubavi necu ni da pisem. Ipak si ovaj stan dobila i na konto moje malenkosti, pa imam valjda pravo da budem u stanu, dok se ne snadjem.
Znaj da sigurno ne bih ugrozila tvoj mir da sam imala negde drugde da odem.

Malo mi je lakse, sada...

- - - - - - - - - -

Ako mi neko sa teme kaze zasto joj to direktno ne kazem, e pa ne mogu. Suvise se stidim da tako nesto kazem rodjenoj majci. A ne bi me ni slusala, jer sam trenutno za nju - vazduh. Mozda ni to. Da je sreca pa da me je sama pozvala kada je cula da sam ostala bez struje...

Razgovaraj s njom, ipak. Majka je rodila, majka je majka, probaj bar .... ja bih. Želim ti sreću.
Tema: Temperatura const. :rida:

...eeee zato sam ja nedavno cim sam bila u mogucnosti korigovala broj prijatelja, njihovim prijateljima zabranila da mogu da mi vire u profil, i tako
jos po nesto...izgleda da je navala nekakvih ludaka na fb...

Аман, драга, нису ме видели на ФБ! Само ми на ФБ послали поруку.

Kisa :evil:
Lose se osecam danima, nekako nemam snage ni za sta. Cutim, ne pricam deci, i kao sve mi je ok, a nije, samo necu da ih sikiram, idu praznici. Videcu sta je kad prodju, mozda mi je samo palo gvozdje. Bicu pozitivna, bicu pizitivna, bicu, bicuuu...:mrgreen:

Kisa :evil:
Lose se osecam danima, nekako nemam snage ni za sta. Cutim, ne pricam deci, i kao sve mi je ok, a nije, samo necu da ih sikiram, idu praznici. Videcu sta je kad prodju, mozda mi je samo palo gvozdje. Bicu pozitivna, bicu pizitivna, bicu, bicuuu...:mrgreen:

Uzmi Centrum, skup je ali probaj...

- - - - - - - - - -

I nas će isto, šatro nema se para, a vamo se organizuje skijanje od 02.01. u Francuskoj :neutral:

:kletva: Za ubiti, šta da kažem :zelenko3:

i nama dali neki bijedni regres i trinaestu mamu im!

Ne znam što ti ne verujem, al bar znaš za pojam regres :zzima:, ima tu neštoz:hm:

Afro, ako sumnjaš da ti je Fe nisko, jedi presne cvekle il sa b.lukom kao salatu ili sa jabukom, šargarepom i limunom kao voćnu salatu, jako je ukusna a i zdrava je.
Zdraaaaavo :))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back