Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taj centrum je bas dobar.to ti je afro kao oligovit,njega mozes na svoju ruku
inace moja kuma je pis zivi,sto god cuje da neko pije za jacanje organizma,uzme i ona
juce jos kazem da mi se klinac jos uvek nije izlecio od kandide i da cu morati da mu pocnem origano ulje,kad ona,jao i ja cu to
sva sretna

Nemam pojma da li je gvozdje ili sta vec. Osecam se nekako bez snage, a savlada me san u trenu, tako mi je bilo kad je bilo ispod granice. Tad su mi rekli da nije do hrane kao sto nije ni holesterol vec do stitne, mafa sam koristila neke tablete za gvozdje. Meni je generalno muka od ispijanja bilo cega vise :(

Могу да пренесу неке крвне болести и јаја цревних паразита, иначе су безопасне.:zelenko2:
Бтв могу да се кладим да наречена бува има везе с псом(псима)?!?

jok ja imam buve :roll: genije
pa normalno da ima veze sa psima
vidim drapa se par dana reko opet alergija...kad ono poskoci buvica...bem vas sunce kalaisano de je ta zima :roll:
strah me da ih potapam u otrov sad po hladnom treba sat vremena tako mokre da bleje pa onda susenje....mora da vidim jel ima nesto u prahu....ee nekad je ddt zario i palio, licemerna govvna ga ukinuse, bilo zgodno u prahu

jok ja imam buve :roll: genije
pa normalno da ima veze sa psima
vidim drapa se par dana reko opet alergija...kad ono poskoci buvica...bem vas sunce kalaisano de je ta zima :roll:
strah me da ih potapam u otrov sad po hladnom treba sat vremena tako mokre da bleje pa onda susenje....mora da vidim jel ima nesto u prahu....ee nekad je ddt zario i palio, licemerna govvna ga ukinuse, bilo zgodno u prahu
Ма шта ти мислила о томе то је сасвим могуће.
Нешто ређе него код паса, али није греда.

naravno da je moguce....pod odredjenim uslovima
ja ih ne ispunjavam :lol:
Уствари испуњаваш.
Нпр мој отац који је вет једном недељно штројио би бравчиће и понекад нам донео бувице.
Имаш прашак за буве, сасвим лепо одрађује ствари и на псима, и на мачкама, чак и на Џивини.

Уствари испуњаваш.
Нпр мој отац који је вет једном недељно штројио би бравчиће и понекад нам донео бувице.
Имаш прашак за буве, сасвим лепо одрађује ствари и на псима, и на мачкама, чак и на Џивини.

macije buve su zeznute one oce da gricnu coveka, ali se nece nastaniti na tebi i poloziti jaja ako zivis normalno i pratis pravila higijene
pseca me nikad nije gricnula i po onome sto sam procitala kazu psece nece ljude, a macije mogu, koliko je tacno u globalu ne znam, kod mene je tako
u svakom slucaju cak i da te gricne buva to je trenutno nece se nastaniti na tebi ko kod kuce il mace....osim ako ne gajis mrznju prema tusu i ves masini :lol:
razlicito one funkcionisu od vaski, zabluda je recimo da vaske nece na cistu kosu, da su odraz nehigijene bla bla....one su zaebane
ali buvice su finije ;) :lol:
moram da vidim sta ima u prahu na nasem trzistu...vecito mi tecno samo daju, i kad trazim u prahu kazu nema
tecno je zeznuto za ove hladne dane
obicno nemaju taj problem zimi, al sad poludelo vreme

macije buve su zeznute one oce da gricnu coveka, ali se nece nastaniti na tebi i poloziti jaja ako zivis normalno i pratis pravila higijene
pseca me nikad nije gricnula i po onome sto sam procitala kazu psece nece ljude, a macije mogu, koliko je tacno u globalu ne znam, kod mene je tako
u svakom slucaju cak i da te gricne buva to je trenutno nece se nastaniti na tebi ko kod kuce il mace....osim ako ne gajis mrznju prema tusu i ves masini :lol:
razlicito one funkcionisu od vaski, zabluda je recimo da vaske nece na cistu kosu, da su odraz nehigijene bla bla....one su zaebane
ali buvice su finije ;) :lol:
moram da vidim sta ima u prahu na nasem trzistu...vecito mi tecno samo daju, i kad trazim u prahu kazu nema
tecno je zeznuto za ove hladne dane
obicno nemaju taj problem zimi, al sad poludelo vreme
Кад их напрашиш то нека буде напољу и нека остану напољу једно сат времена, јер ће буве побећи са пса, а ако би био у кући/стану последње што ти треба је да се буве размиле по просторијама.

Кад их напрашиш то нека буде напољу и нека остану напољу једно сат времена, јер ће буве побећи са пса, а ако би био у кући/стану последње што ти треба је да се буве размиле по просторијама.

e mene bas interesuje sta bude sa buvama kad im stavis frontlajn?jel pocrkaju na njima,ili samo poskacu na nesto drugo?

e mene bas interesuje sta bude sa buvama kad im stavis frontlajn?jel pocrkaju na njima,ili samo poskacu na nesto drugo?

Фронтлајн је нека заштитна огрлица претпостављам?!?

nije..ulje je koje se stavlja duz kicmenog stuba
neki kazu da stitiod buva, a ja sam i te kako zaticala jajasca buvina na retriverki

to sam resila takos to ih sada vodim na kupanje i svaki put im urade i tretman protiv buva..i od tada smo mirni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back