електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ако судиш по форуму, закључак ти је на месту - камиони, авиони, ђаконије и рођендани од три дана.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedna od moje tri najbolje drugarice je 2001. godine sa mužem i blizancima od 1,5 godinu emigrirala u Kanadu. Imali su oboje ovde posao, stan, za srpske prilike sređen život. Bilo im je malo, hteli su više. I dobili su više. Tamo gde su otišli, žive daleko bolje nego što su u živeli ovde. Pritom je njen fakultet tamo prilično neupotrebljiv i nije htela da nostrifikuje diplomu.
Moja sestričina se pre 4 godine udala za australijskog državljanina i odselila se u Australiju. Nedostaju joj mnoge stvari odavde, ali uređenost države i standard su neke od stvari zbog kojih ni ne pomišlja da se vrati ovamo.
Ni jedna ne gluvare od danas do sutra, čak štaviše, vrlo su zaposlene i zadovoljne onim što su tamo dobile.
a bas sam se radovala da slupam neka kola 
o jebbote...prostreš na običnu sušaru, znaš ono žičano što se razapinje
Док ја овако зао, злобан, неук и неупућен будем развијао бизнисА у Србији, ти ћеш нам сва устрептала и грацилна давати редовна извЈешћа о обиласцима амбасада, лекарским прегледима и синоптичкој ситуацији у царствујушћој Вијени где се, логично предају документа што такође, наравно и исто тако логично говори о томе колико мравоједи из Отаве придају важност срБским мигрантима шорајући их по средњој Европи зарад документације неопходне за одлазак у субарктичку пустош што се вика Канада!uopste nemoj sa njim u bilo kakve rasprave da ulazis, jasno ti je po niku da je nedokazana tikva
usudjuje se da pise na temama o kojima nema veze s vezom, smeta i zabada nos svuda po forumu....fuj
nema sta njemu da objasnjavas bilo sta samo zaobidji jer ce jedva docekati da ti kontrira
zaludna baba koja nema pametnijeg posla nego da vodi tudje brige
То обавиш с пунолетством а не да се накнадно бадрцаш по аутошколама и добијаш полудозволе.elem tema: bem ti nov zakon nista od moje voznjea bas sam se radovala da slupam neka kola
ali koje sve budale rade po ovim skolama...sostven posao ne znaju
jedni kazu dobijas normalnu vozacku, neki kazu dobijas pocetnicku
odem u sup, jeste pocetnicka od 1 god![]()
pisi propalo

uopste nemoj sa njim u bilo kakve rasprave da ulazis, jasno ti je po niku da je nedokazana tikva
usudjuje se da pise na temama o kojima nema veze s vezom, smeta i zabada nos svuda po forumu....fuj
nema sta njemu da objasnjavas bilo sta samo zaobidji jer ce jedva docekati da ti kontrira
zaludna baba koja nema pametnijeg posla nego da vodi tudje brige
elem tema: bem ti nov zakon nista od moje voznjea bas sam se radovala da slupam neka kola
ali koje sve budale rade po ovim skolama...sostven posao ne znaju
jedni kazu dobijas normalnu vozacku, neki kazu dobijas pocetnicku
odem u sup, jeste pocetnicka od 1 god![]()
pisi propalo
I jos ce ortak elektricar da me zajebava "to ti je najvazniji deo konfiguracije"... pa treba da si stopostotni debil i da se ne snađeš tamo
Ne znam zašto misliš da je tako. Mnogi ovde iamju stan, dve solidne plate, pa opet im se diže kosa na glavi kada im stignu računi.Ovde su baš retki oni koji ne natežu kraj s krajem.
Док ја овако зао, злобан, неук и неупућен будем развијао бизнисА у Србији, ти ћеш нам сва устрептала и грацилна давати редовна извЈешћа о обиласцима амбасада, лекарским прегледима и синоптичкој ситуацији у царствујушћој Вијени где се, логично предају документа што такође, наравно и исто тако логично говори о томе колико мравоједи из Отаве придају важност срБским мигрантима шорајући их по средњој Европи зарад документације неопходне за одлазак у субарктичку пустош што се вика Канада!
То обавиш с пунолетством а не да се накнадно бадрцаш по аутошколама и добијаш полудозволе.
Али није то случајно... космичка правда и тако то!
![]()

ja ti se obratiti vise necuJeste početnika, ali protrči ta jedna godina za čas.
Ако судиш по форуму, закључак ти је на месту - камиони, авиони, ђаконије и рођендани од три дана.

Не пратиш...Poznavalac, smorio si zestoko. Em mi nije jasno koga i zasto pokusavas da ubedis da je u Srbiji do jaja, dok su Kanadjani, australijanci, Svajcarci itd. bednici zemaljske kugle, em ta prica nema veze sa mozgom (sto zna svako ko je dva puta presao granicu...nije potrebno ni svet obilaziti da bi se to znalo).
Meni nisi bas jasan sa tom nebuloznom pricom, ali nastavi...mislim, ako tebi nesto znaci. Ja se vise necu ni osvrtati na te budalastine. Aj uzivaj...

Не пратиш...
Смешни су ми ликови који потроше деценију обијајући прагове амбасада, вадећи лекарске и левитирајући између наде и стрепње...
Други пут макар прочитај о чему се ради, буде потпуније уживање.
Nervitaju me razmažene odrasle osobe .