Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna od moje tri najbolje drugarice je 2001. godine sa mužem i blizancima od 1,5 godinu emigrirala u Kanadu. Imali su oboje ovde posao, stan, za srpske prilike sređen život. Bilo im je malo, hteli su više. I dobili su više. Tamo gde su otišli, žive daleko bolje nego što su u živeli ovde. Pritom je njen fakultet tamo prilično neupotrebljiv i nije htela da nostrifikuje diplomu.

Moja sestričina se pre 4 godine udala za australijskog državljanina i odselila se u Australiju. Nedostaju joj mnoge stvari odavde, ali uređenost države i standard su neke od stvari zbog kojih ni ne pomišlja da se vrati ovamo.

Ni jedna ne gluvare od danas do sutra, čak štaviše, vrlo su zaposlene i zadovoljne onim što su tamo dobile.

uopste nemoj sa njim u bilo kakve rasprave da ulazis, jasno ti je po niku da je nedokazana tikva
usudjuje se da pise na temama o kojima nema veze s vezom, smeta i zabada nos svuda po forumu....fuj
nema sta njemu da objasnjavas bilo sta samo zaobidji jer ce jedva docekati da ti kontrira
zaludna baba koja nema pametnijeg posla nego da vodi tudje brige

elem tema: bem ti nov zakon nista od moje voznje :( a bas sam se radovala da slupam neka kola :lol:
ali koje sve budale rade po ovim skolama...sostven posao ne znaju
jedni kazu dobijas normalnu vozacku, neki kazu dobijas pocetnicku
odem u sup, jeste pocetnicka od 1 god :roll:
pisi propalo

uopste nemoj sa njim u bilo kakve rasprave da ulazis, jasno ti je po niku da je nedokazana tikva
usudjuje se da pise na temama o kojima nema veze s vezom, smeta i zabada nos svuda po forumu....fuj
nema sta njemu da objasnjavas bilo sta samo zaobidji jer ce jedva docekati da ti kontrira
Док ја овако зао, злобан, неук и неупућен будем развијао бизнисА у Србији, ти ћеш нам сва устрептала и грацилна давати редовна извЈешћа о обиласцима амбасада, лекарским прегледима и синоптичкој ситуацији у царствујушћој Вијени где се, логично предају документа што такође, наравно и исто тако логично говори о томе колико мравоједи из Отаве придају важност срБским мигрантима шорајући их по средњој Европи зарад документације неопходне за одлазак у субарктичку пустош што се вика Канада!
:cmok:
elem tema: bem ti nov zakon nista od moje voznje :( a bas sam se radovala da slupam neka kola :lol:
pisi propalo
То обавиш с пунолетством а не да се накнадно бадрцаш по аутошколама и добијаш полудозволе.
Али није то случајно... космичка правда и тако то!
:cepanje:
:tambalamba:

pisi propalo

Jeste početnika, ali protrči ta jedna godina za čas.

pa treba da si stopostotni debil i da se ne snađeš tamo

srpska politika snalaženja i snadji se
ljudi grade život u sladu sa svojim ambicijama željana mogućnostima svešću

- - - - - - - - - -

Ne znam zašto misliš da je tako. Mnogi ovde iamju stan, dve solidne plate, pa opet im se diže kosa na glavi kada im stignu računi. :sad2: Ovde su baš retki oni koji ne natežu kraj s krajem.

55 od 100 srba će pristati da ih je.bu u bulju
za stalan posao i paltu od 300 evra
ma i 200
zato je ovo napredna srbija
ko god razmišlja iznad toga on
ili pravi neku drugu priču ovde ili se seli

Док ја овако зао, злобан, неук и неупућен будем развијао бизнисА у Србији, ти ћеш нам сва устрептала и грацилна давати редовна извЈешћа о обиласцима амбасада, лекарским прегледима и синоптичкој ситуацији у царствујушћој Вијени где се, логично предају документа што такође, наравно и исто тако логично говори о томе колико мравоједи из Отаве придају важност срБским мигрантима шорајући их по средњој Европи зарад документације неопходне за одлазак у субарктичку пустош што се вика Канада!
:cmok:
То обавиш с пунолетством а не да се накнадно бадрцаш по аутошколама и добијаш полудозволе.
Али није то случајно... космичка правда и тако то!
:cepanje:
:tambalamba:

jadan si u svoj toj svojoj zlobi :mazi:
svaki sledeci tvoj post upucen meni bice prijavljen
vidi ja ne volim kliktanje po trokuticu, ali znam sta radis po forumus, nakacis se ko pijavica i onda proganjas po temama osobu....
tako si uzjahao kamaela recimo ovde po zenama a i na drugim pdfovima pa si dobijao opomeni i dr....
sad si ocigledno mislio da si naso novu igracku...zeznuo si se jer cu te ja po kratkom postupku odstreliti
svaka dalja nasa diskusija je zavrsena
izvoli obrati mi se, na svakoj temi udri slobodno, pokazi se u punom svetlu :strika: ja ti se obratiti vise necu
pozdrav i sve najbolje

- - - - - - - - - -

Jeste početnika, ali protrči ta jedna godina za čas.

ma ne vredi mi...videcu
mozda je odradim, mozda ne...zavisi sta i kako se dalje odvija
izguglah i zakon, jeste tako
hvala :D
nego me zbunili u jednoj autoskoli malo pre kazu moze, to je samo za maloletne
posle mi drugi kazu ne moze, vazi za sve
ajde naucite sopstven posao

Ако судиш по форуму, закључак ти је на месту - камиони, авиони, ђаконије и рођендани од три дана.

ljudima je uvek teško i bolno
da razumeju da neko živi bolje i lepše
ako si na lebu i masti za tebe je kavijar misaona imenica
neko jednostavno ne razmišlja, ne želi da razmišlja, može da ne razmišlja ili ostvari tu poziciju da ne razmišlja
o računima, benzinu i akcijama u disu
što je smisao ljudskog života i slobode
da ne živiš sa opterećenjima
inače si rob

Poznavalac, smorio si zestoko. Em mi nije jasno koga i zasto pokusavas da ubedis da je u Srbiji do jaja, dok su Kanadjani, Australijanci, Svajcarci itd. bednici zemaljske kugle, em ta prica nema veze sa mozgom (sto zna svako ko je dva puta presao granicu...nije potrebno ni svet obilaziti da bi se to znalo).

Meni nisi bas jasan sa tom nebuloznom pricom, ali nastavi...mislim, ako tebi nesto znaci. Ja se vise necu ni osvrtati na te budalastine. Aj uzivaj...

Poznavalac, smorio si zestoko. Em mi nije jasno koga i zasto pokusavas da ubedis da je u Srbiji do jaja, dok su Kanadjani, australijanci, Svajcarci itd. bednici zemaljske kugle, em ta prica nema veze sa mozgom (sto zna svako ko je dva puta presao granicu...nije potrebno ni svet obilaziti da bi se to znalo).

Meni nisi bas jasan sa tom nebuloznom pricom, ali nastavi...mislim, ako tebi nesto znaci. Ja se vise necu ni osvrtati na te budalastine. Aj uzivaj...
Не пратиш...
Смешни су ми ликови који потроше деценију обијајући прагове амбасада, вадећи лекарске и левитирајући између наде и стрепње...
Други пут макар прочитај о чему се ради, буде потпуније уживање.

e samo da kazem u vezi kanade,moja sestra je tamo vec 18 godina.sinoc mi je rekla da njen sin koji ima 17 i ide u srednju skolu ,radi svakog vikenda kao konobar na svadbi i mesecno dobija 400 dolara.
to mi je rekla jer ga je uhvatila da pusi,a ja joj pamentno savetovala da mu ne daje vise pare za dzeparac:mrgreen:

Не пратиш...
Смешни су ми ликови који потроше деценију обијајући прагове амбасада, вадећи лекарске и левитирајући између наде и стрепње...
Други пут макар прочитај о чему се ради, буде потпуније уживање.

Smejes se ljudima, koji na sve moguce nacine pokusavaju da ostvare bolji zivot, koji ulazu silnu energiju da bi dosli do papira koji su im neophodni??? Nisu ti za prozivanje oni koji samo kukaju i bleje i ne mrdaju k*rcem i koji cekaju da im padne s´neba?

Nema potrebe da citam bilo sta dalje i da dublje ulazim u razloge tvojih komentara, koji su takvi kakvi su.
Ostalo sam vec sve rekao sto sam imao da kazem. Uzdravlje...

- - - - - - - - - -

Nervitaju me razmažene odrasle osobe .

Takvih ovde na tone.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back