Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja bih. Još u petak zaboravila da platim račune za mobilne, subotom pošta ne radi, platila juče. U međuvremenu mi operater poslao poruku da ako ne platimo do 26.11. isključiće nas 28. Ebo vas telefon.

za telenor ima fora stisnes 8 da te ne iskljuce dok ne legne uplata kad tako kasno uplatis, mozda ima i kod drugih operatera

ma do kraja ovog meseca istice ugovor ima da ga otkaze i da predje na pripejd ko ja....ajde bre svaki mesec somic njima ma mars
a sad smo napravili srranje sa ovolikim racunom zbog rominga, jjebo banku jjebo osiguranje i ostale firme dok se s njima objasnis nabijes racun :dash:

a lopove iz dunav osiguranja cu tek da nataknem na kolac samo da ozdravim idem kod kod one nafrakane ostrokondzule frizuru da joh pikvarim.....lopovi jedni uplatili smo dzaba zdravstveno osiguranje u putu mogu obrisem dupe s njim

..koje to?
..izrazavacu se kako mi se svidja, a ovde bas ne moras sve da kometarises, jer nije ni namenjeno kometarima,
vec naprotiv...znas ono zakopas u rupu...nije lose povremeno procitati uvodni post :ok:

Pa tebe zakopavam u rupu, to je i poenta rupe, tako pise u temi. A ja cu komentarisati sta mi se hoce, kao sto se ti izrazavas kako ti se svidja.

crko mi jedan monitor. vodoinstalateri juce probusili cev kad su odgisivalai sudoperu, pa sad komsinici ispod poplava. dosla sa posla pre pola sata.
treba da radim..:neutral:

zalim se vec mesecima kako me od prisilnog sedenja na poslu boli desni kuk, i kao svaki vikend se spremam da idem kod kiroprakticara ili bar na masazu i onda kad dodje vikend juhuuu zivela demokratija i ljudska prava, ne mos me naterati da udjem negde. i takoooo dan za daaaaaaaanom :))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back