- Poruka
- 1.101
Hihihihi...jedine fleke koje nikad nisam uspela da skinem su od nara.
Moja cerka je i zid zamazala.
kažu da jedino krv ne može da se ispere
ja izvlačim sve fleke
- - - - - - - - - -
ma axel je zakon!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))))))))leleleleee,al se jedan lik igra sa mojim strpljenjem...ja se ubi od ljubaznosti,jer mi posao tako zahteva...ali sam misljenja da on kapira da sam mentol,pa moze da cinculira kako oce...pitanje je dana kad ce dobiti po prnjokalici...dobra sam ko leb,i mogu preci preko svega...ali,dok prelazim dooobro izgazim
![]()

leleleleee,al se jedan lik igra sa mojim strpljenjem...ja se ubi od ljubaznosti,jer mi posao tako zahteva...ali sam misljenja da on kapira da sam mentol,pa moze da cinculira kako oce...pitanje je dana kad ce dobiti po prnjokalici...dobra sam ko leb,i mogu preci preko svega...ali,dok prelazim dooobro izgazim
![]()

moj se zavuce u krevet,pokrije do brade i slozi tuzan izraz licamuzjaciima 37 temp i drami i umire
![]()

muzjaciima 37 temp i drami i umire
![]()
moj se zavuce u krevet,pokrije do brade i slozi tuzan izraz lica![]()

moj se zavuce u krevet,pokrije do brade i slozi tuzan izraz lica![]()

i to pelcovanog za svaki slucaj 

to sigurno kosta ko sv petra kajgana i traje duze od jednog prosecnog ljudskog zivotajao bre kakav grip, ja sam i pod prehladom šipčila napolje i donosila...istina ponudi se kad je teškoma idi.... i ko ce sad da mi bude dobavljac....ja sam drzala primat na grip, oteo mi glavnu ulogu
e vidis zbog ovakvih situacija treba imati svalerai to pelcovanog za svaki slucaj
ebo ovu romantiku dva slinavca u krevetu![]()