- Poruka
- 1.101
ja bih jedne kozne mekane udobne bajkerke ako moze za 20 e![]()
može
najsladja kupovina u životu
u palmanovi, batine čizme sa 90 na 20 jura

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih jedne kozne mekane udobne bajkerke ako moze za 20 e![]()

Ја их носим све док не падне снег. Ако нема снега, идем у ципелама целе зиме.
Kao što rekoh - naučna disciplina koju nikad nisam izučavala.paaaa....prirodni materijali, kozne, lagane, udobne, da se ne naduvas od lijepka kad ih obujes, po mogucnosti proshivene
uz lijepljenje da se ne raspadnu odma i da ti ne ofarbaju nogu u neku egzoticnu boju ko meni jedne kikersice
sto su bile izvana gladac, iznutra...![]()
može
u palmanovi, batine čizme sa 90 na 20 jura![]()
..ali ne u plitkim sigurno...
..ja volim cizme i duboke cipele i patike i svasta nesto...potrebno mi je zbog menjanja mesta boravka i drugacije klime...
..pa sta sam ja napisala da ti ne bi mogla tako da slozis prioritete?
..to da mi deca nisu gladovala zbog moje obuce, nisu jer sam tad mogla da ih platim...a da one ne trpe...
..ja svake cipele nosim po nekoliko sezona...i one sto sam zadnji put kupila kad sam bila u Svedskoj nosim jos,
i jos su kao nove...traju mi jer ne umem da unistim obucu...imam ih i sad u kutijama koje su kupljene kad mi je
starija isla u 5-ti razred, zao mi da ih bacim ili prodam...neka moda se okrece...
..svake godine imaju svoje prioritete, a i svaka osoba...moja majka nikad u zivotu nije htela vise od jednih cipela,
a mogla je da ih ima koliko zamisli...ja i tata smo bili drugaciji...zato je ona kupovala sudje, mene vise od nuznog
broja serpi to ne zanima uopste...
Hebi ga, kad si tako napisala.И онда ти мени кажеш да сам најнадрнданија форумашица.![]()
Kao što rekoh - naučna disciplina koju nikad nisam izučavala.
Prve koje vidim da mi se sviđaju i da su jeftine, ako su udobne ja ih nosim kući. I ne sećam se više ni gde sam ih kupila, ni koliko sam ih platila, a naročito me ne interesuje koji brend su Kinezi u toj turi prilepili.
...jeste srce, jeste, razmisli malo pa ces shvatiti poentu price....i da se ne svadjamo oko toga to je rekao neko
meni drag, ko vise nije sa mana![]()
ti si lijepo napisala, iznijela svoj i ocev stav...znaci, odgoj je u pitanju
"..i ja bi dala zadnji dinar, za dobru obucu po cenu da neko vreme gledam u prazniji frizider...kod mene uvek ispliva jedna
koju mi je tata govorio "stomak prozor nema, a na ulici te vide i sta si obukla i sta si obula"..bio je u pravu provreno"![]()
i tu se razlikujemo
moj zadnji dinar nikad nije dat na cipele
+ me apsostrumpfno ne zanima kako i ko gleda sta ja nosim
Hebi ga, kad si tako napisala.
Ispada da je samo skupo kvalitetno. Ja lepo pitam šta je kvalitet, a ti mi napišeš - lepo, udobno i kožno, a pri tom se čudite gde kupim kvalitetne čizme za 20e. Kupim ih bilo gde.
može
u palmanovi, batine čizme sa 90 na 20 jura![]()
shvatam ja poentu... al se svodi na klasičnu malogradjanštinu, možeš da jedeš i pomije al važno da se vidi kolko košta ono na tebi... nit se svadjamo nit je bitno ko je rekao![]()
...razumemo se, svako svoje prioritete...to je ok skroz...
...mene licno ne zanima ni ko sta jede ni koliko sta placa, niti imam problem sa tim,
ono sto volim kupim ako mogu i postujem skroz kad to drugi rade...
Питала си и ја сам ти одговорила. Нити сам бахати сноб, нити патим од брендова. Чувам јер немам за нове сваких шест месеци.
slazem se, svako nek zivi kako oce
al posto si mi lijepo skrenula paznju da ne mora sve u zuzu...
nasla sam za shodno da ti objasnim kako to kod mene ide
sto ne znaci da kod tebe ili bilo koga drugog treba ili mora tako
...u pravu si, skroz si u pravu, jbg neko ko je bio gospodin uvek i svuda je za tebe malogradjanin, a oni koji ce zadnji dinar da sabiju u guzzicu su gradjani prvog reda...ok razumemo se
i ne svadjano se uopste, nema potrebe za tim...sve ima dve strane, i nista nije ni belo ni crno...uvek je "pravda" negde izmedju...

...u pravu si, skroz si u pravu, jbg neko ko je bio gospodin uvek i svuda je za tebe malogradjanin, a oni koji ce zadnji dinar da sabiju u guzzicu su gradjani prvog reda...ok razumemo se
i ne svadjano se uopste, nema potrebe za tim...sve ima dve strane, i nista nije ni belo ni crno...uvek je "pravda" negde izmedju...

shvatam ja poentu... al se svodi na klasičnu malogradjanštinu, možeš da jedeš i pomije al važno da se vidi kolko košta ono na tebi... nit se svadjamo nit je bitno ko je rekao![]()
žao mi je što ti je čačnut živac al tako je... kvalitet života kreće od nekoih drugih stavri ne od nabačenih krpica... najbolje je kad sve može da se priušti![]()
Tebi i meni je vazno da se lepo nakrkamo, ali zene mogu da funkcionisu sa mnogo manje hrane, ali im je veoma vazno kako izgledaju i sta nose.Имам јаке на шнир, те су добре и за јануар.
Drugaciji prioriteti Bleki.Tebi i meni je vazno da se lepo nakrkamo, ali zene mogu da funkcionisu sa mnogo manje hrane, ali im je veoma vazno kako izgledaju i sta nose.
![]()
žao mi je što ti je čačnut živac al tako je... kvalitet života kreće od nekoih drugih stavri ne od nabačenih krpica... najbolje je kad sve može da se priušti![]()

Jao bre ljudi, nemojte se svađati.
Neko voli krpe, neko voli da krka.
Malograđanština je osuđivati drugoga zbog drugačijih životnih prioriteta.
Ja odoh da spavam i sanjam o moru i suncu, a vi kako hoćete.![]()

jao mila majko stomak nema prozor al se vidi šta si obukao i obuo![]()
I meni uvek bilo glupo to što je bitnije kupovati ono što će neko videti na tebi,a ne ono što će te učiniti srećnim. Valjda zato što ja volim da jedem. 
Ovo je moja svekrva podvukla xy puta da je njoj njena svekrva govorila kad god je ona htela da kupi nešto iz prodavnice svojoj deci. Neki keks, grickalice, mandarine, i tako to, a ne samo da jedu štrudle i kiflice koje ona umesi, i jabuke sa drveta ispred kuće.I meni uvek bilo glupo to što je bitnije kupovati ono što će neko videti na tebi,a ne ono što će te učiniti srećnim. Valjda zato što ja volim da jedem.
![]()